America (204)
Raspunsuri - Pagina 9
Ramona J spune:
Lui Aidan i s-a mai deschis parul la culoare, probabil de la soare.
Chiar mai inainte vorbeam cu sotul despre vacanta, inca n-am canceled, dar asta-i planul. Cred ca mergem citeva zile in Arkansas, n-am unde sa merg cu masina, ca n-am vrut sa zburam. Mai aveam varianta de vreun all-inclusive, dar am constatat ca pasaportul Anutei tocmai a expirat. Mai la sud in TX nu vreau sa merg, ca daca la noi e atit de cald la San Antonio sau in alte parti e si mai si!
As fi vrut tare mult in Florida!
Bine ca-i mai bine Aidan, sper sa fie bun testul.
Mie imi curge nasul si acum, din Martie!
miereamara spune:
Veniti in Orlando, la Disney!
Si mie imi pare rau ca nu mai veniti, zona aceea e chiar frumaosa, dar nu stiu cat de mult de afectata acum.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Ica 1975 spune:
Dau si eu buzna la voi cu o intrebare – daca vrem sa mergem in vacanta la plaja pe langa Boston sau Cape Cod, New London , Mattapoissett sau alte locatii apropiate ce-mi recomandati? As vrea undeva cu apa mai calda, desi in zona nu cred ca este posibil.
ocebine spune:
Ica...In Cape Cod apa e calda pe partea de Nantucket Sound (Ridgevale Beach, Cockle Cove Beach, Hardings Beach, etc...). Noi mergem mereu in Chatham (sud) si apa e mica la adincime si calda...daca o luam la nord (Nauset Beach) este extrem de rece.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Ica 1975 spune:
Ocebine, multumesc si noi vrem apa mai mica si calda sa poata intra si copila. Daca voi ati mai fost, imi poti recomanda te rog, unde sa ne cazam?
Ramona J spune:
Miere, cred ca venim peste vreo doi ani. Nu facem "pilgrimage" in Orlando tot timpul, asa ca m-am gindit sa asteptam pina cind Ana va fi destul de inalta sa poata sa mearga pe mai multe rides. Acum ar fi frustrata, probabil ca se incadreaza numai la grupa mica.
Dar ne-am gindit la un moment dat si la varianta asta. Mi-e groaza oricum sa mergem acolo in toiul verii.
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ica 1975 Ocebine, multumesc si noi vrem apa mai mica si calda sa poata intra si copila. Daca voi ati mai fost, imi poti recomanda te rog, unde sa ne cazam? |
Noi inchiriem casa pentru o saptamana...cam asa e "politica" locala. Nu prea am vazut hoteluri. In casa ai de toate in afara de asternuturi si prosoape (au oale, cratiti, televizoare, etc). Merg pe cyberrentals.com si aleg in functie de pret, dormitoare, apropiere de plaja. Noi de fiecare data am mers in Chatham, nu mai mult de 1.5 miles de plaja (ca sa putem merge pe jos pina la apa).
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
pumba spune:
miere - ce figura e!
sanzi- sa-ti fie de bine petrecerea!ce distractie pe voisaracu chelner
vio- am auzit ca e foarte ieftin in Korea (haine genti )e adevarat ?
eu ma asteptam sa fie invers cu tehnologia.
CAMI - felicitari pt cei 10 ani si 100 inainte!
pantero- a nascut cumnata ta? nu era gravida? ce situatienu e copilu lui?
cine vine la las vegas next week?
blackpanterro spune:
Pumba, e vorba de nopotica mea bolnava pe care tatal ei nu o considera fiica :(( pt ca e bolnava, ii e rusine cu ea si acum ei divorteaza(in sfarsit) si el vrea sa faca tot posibilul sa o scoata de pe asigurarea lui pt ca il costa o avere in fiecare luna...
La multi Ani lui Marc!!!
Miere, succes la test!!
Cami, La Multi Ani impreuna! Habar nu am de cadouri ca noi nu ne facem, mai mult iesim restaurant sau facem o excursie undeva cu totii.
Adriana 29+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
msl1 spune:
Fetelor,
stiti cumva cam cu cit se plateste o menajera/babysitter? si cum se ofera plata pe ora, pe zi, pe saptamina? 300 de$ pe saptamina e putin?