America (204)
Raspunsuri - Pagina 7
Macrina spune:
Sanzi, la multi ani, sa fi sanatoasa
M-am uitat la David, ii face tare bine sa fie singurel, ii da independenta, o sa se descurce mai bine in viata :)
Fi-miu viseaza sa iasa pe strada fara mine
blackpanterro spune:
Da, despre nepotica mea e vorba...taica-su vrea sa o scoata de pe asigurare pt ca e prea scumpa. Deci numai obligat de lege nu o poate scoate de pe asigurare...
Adriana 29+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
corinadana spune:
of of Adriana... draguta de ea...
Sanzi bravo!!! fetele!!!vine David acasa si cu bebelasul din poza???
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
liris spune:
Andreea si Irina multam mult!
colargolul il pun cu o pipeta, da?
Andreea , poti sa-mi dai pe pm coordonatele tale din nou? le-am avut pe un laptop pe care nu-l mai am. din pacate nu le-ams cris nicaieri.
e posibil ca Diana sa faca febra asa de mare de la dinti? pediatra a spus ca e exclus. si totusi maseluta aia care spart are si niste singe. in afara de muci nu prea are alte semne de cold.
Delia21 spune:
CORINA,sa nu uit...vazui fetele frumoasele;se vede ca esti tare mandra de ele
Sanziana,LA MULTI ANI ,sa fii iubita si fericita!!!MACRINA,frmosi rau cei 4 minunati ai tai!!!Sa le dea domnu noroc si sa te bucuri de toti 4 toata viata!!Noi avuram musafira la noi pentru o saptamana o prietena de-a soacrei....,o filipineza...si cat am fost eu la scoala...Rudy a facut pe translatorul intre ea si mama...care tare putina engleza mai pricepe;se chinuie saracuta...dar daca nu mai tine minte...ce sa faca?Si nu e asa batrana...doar 65 de ani...dar na,...;tot m-as bucura daca as avea energia/vitalitatea ei ...macar pe sfet,la modul serios....pe langa ea...sunt ...tare inceata...si visatoare.HAPPY FATHER"S DAY!
virgi spune:
Salutare!
Eii...gata, am analizat, studiat..si v-am ascultat si pe voi, drpet urmare am hotarat sa ne calmam si sa lasam deoparte korean life si sa s-o luam usor ca toata lumea. Deci, n-am mai fost la scoala..o lasam pe aia pentru la anul..cand o va primi legal si cand ii va veni timpul.
Acasa cu mine nu vrea sa mai stea si o inteleg dupa 3 ani de mers zi de zi in colectivitate, si am inscris-o la un day care cu program de 4 ore. Am gasit una cu mai putina biserica, adica deloc, si desi dimineata m-am dus doar sa vad daca o primeste, copilul si-a exprimat dorinta sa si ramana...eii..am platit..si acum astept cu nerabdare sa se faca ora 12 sa ma duc s-o iau. Vrea la copii, vrea sa invete, vrea sa vorbeasca in engleza. Eu n-am avut de ales decat sa-i respect dorinta. Problema este ca acum stam temporar undeva si pe 8 iulie ne mutam definitv in woodlands...si desigur va trebui sa schimbam si gradinita. I-am explicat copilului acest aspect si a spus ca nu-i problema, numai s-o duc la gradi undeva.
In woodlands am gasit o scoala internationala, english cu spanish, dar e la vreo 20 de km..de casa unde o sa ne mutam..si nu stiu daca sa zic da or ba. Astept sa vad cum sunt aceste day care..o sa avem 2 saptmani la dispozitie..si apoi mai vad. Important este ca acum merge undeva si sta in colectivitate cu copii de varsta ei.
Cu citicul si scrisul facem dupa-amiza..ca nu mai pot da inapoi..daca copilul cere..eu nu pot s-o refuz..dar este o activitate pe care o desfasuram cu mult fun.
Am fost la Nasa si i-am facut obonament pe un an, am luat-o plangand de acolo, i-a placut mult mult, de altfel nu v-am spus ca-i pasioanata de tot ce are motor....poate vorbi despre motoare ore in sir. A stat cu gura cascata la Combustion show..a studiat in detaliu toate navele de acolo...si am plecat cu promisiunea ca ne vom intoarce sambata viitoare.
Incet incet ne acomodam...daca ea e happy si noi suntem.
Claudia - imi pare bine sa aud ca vom fi vecine, dupa 8 iulie...daca vrei ne putem vizita intr-o zi....By the way, pe fetita mea o cheama tot Claudia si Luana.
Si eu trebuie sa dau de permis, insa nu am inca SSN-ul si astept... Tu in cat timp l-ai primit????
virgi spune:
Pumba - multumesc! Ce sa spun..deocamdata suntem aici de 2 saptmani dar este totusi o mare schimbare fata de Asia. Am senzatia ca toata lumea e in vacanta, lucrurile se misca foarte greu. Ca un ex. in Korea in 2 zile, aveam tot ce ne trebuie, ma refer la documente, aici uite..asteptam si nu se stie cat. Aia erau mult mai organizati, totul mergea ca pe roate. Cel mai tare ma enerveaza cand merg in mall, la casa, astepti multisor pana-ti vine randul, coreenii se miscau ca roboteii, nici nu apucai sa ajungi la casa, ca-ti gaseai totul pus in sacose. N-am ajuns inca la spital..sa vad cum e situatia, si cat stai in asteptare, dar una peste alta, este mai multa viata aici, parcurile sunt pline de copii, fata de korea unde de la 2 ani erau toti introdusi in scoli si nu gaseai picior de copil in parc. Totul mi se pare mai apropiat de stilul nostru, ceea ce imi da sperante..ca ne vom acomoda.
Ca si tehnica, nu mai spun, dar poate nici nu pot fi comparate cele doua tari. Aici e sotul putin mai socat, are senzatia ca s-a intors undeva in timp, la tehnica veche, la calculatoare vechi, dar putem trai si fara ale....exista o compensatie in altele..
corinadana spune:
Delia multumesc mult!!! si voi sunteti niste dulci; stii asta, nu?!
Virgi care din Corei? Nord sau Sud? astia s roboti toata viata :(...
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
miereamara spune:
Sinzi, "dusmanul" are cont pe fb, LOOOL!
Stiai?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator