America (204)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ramona, Anutza e haioasa foc...si are o privire tare strengareatza...parca se gandeste "ce pot sa mai fac acum??"!!! (si parca seamana cu mine cand aveam 5 ani...hahahaha http://family.webshots.com/photo/2939040870087737923JzMGWx ...hihihi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ce faina-i poza!

Da, este exact asa cum pare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ramona, da' ce e cu voi, aveti benzina in fund? Ce aveti sa va mutati de acolo?

Sanzi, pai am avut vacanta asta in California si acum Bogdan va mai merge cateva zile la camp si vine taica-miu peste vreo 10 zile ca sa stea Bogdan acasa. Lasa ca David se distreaza bine in Romania, zice si el asa ca ii e dor de tine, da' cred ca n-are timp Eu l-am intrebat pe fi-miu asa la misto "nu ti-e dor de mine cand te joci de dimineata pana seara cu copiii?" si el cica "I'm sorry to say no" La anul si fi-miu musai va sta in Romania, nu ma intereseaza nimic altceva, ca romana lui e in situatie grava.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

As mai sta aici, dar ne supara polenul. N-am avut in viata mea alergii pina cind ne-am mutat aici.
Sufera si copiii. Numai sotul meu a scapat relativ bine.
Acusi am juma' de an de cind imi curge nasul, in coditiile astea nu-i "worth it". Altfel as mai sta pina termina copiii scoala, nu am major complaints. Nu cit sa fie deal breakers.
Altfel stii ca n-am astimpar! Am crezut ca aici ma linistesc, vad ca nu-i cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Ramona,scumpa foc Anuta..ce a crescut,si ce par frumos si des are,super!!!...iar Alex e baiat mare mai,wauuu,ce trece timpul,sa va traiasca pui

Adriana...din pacate ai vazut,avui dreptate,i-au batut Ghana,uffff...imi pare sincer rau,ma asteptam sa treaca si la faza urmatoare....mai au de invatat,oricum eu ziceam ca sunt mult mai buni decat acu' 4 ani...pacat ca au iesit din cursa...

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Ramona, pe-aici e plin de Fiestas, am unul la care ma mai duc si cu bicicleta.
Ce dulci sunt copiii!
Imi pare rau c-aveti asa probleme cu alergiile. Noi n-avuram aici, acum nu stiu daca aici e mai putin polen decat in Dallas, sau doar nu ne-a lovit pe noi (inca).

La CM eu m-as uita la toate meciurile dac-as putea. Prevad in semifinale Uruguay vs. Brazilia si Argentina vs. Spania, si in finala Brazilia vs. Argentina. De-acolo poa' sa castige oricare, eu abia astept sa-i vad 'dansand' impreuna

Lai

Mergi la inceput

Ramona, scumpa foc Anuta! Si Alexandru frumusel:)
Inteleg cu polenul, dar California in general nu cred sa fie prea grozava pt. polen, stiu ca in Davis toata lumea se plangea rau de tot de polen. Duceti-va la frig poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Lia, cand ne dai vestea cea buna?

Lai

Mergi la inceput

Lai, care veste, aia cu tenure? Dc. aia, la anul in Aprilie,stii si tu ca dureaza cam un an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
Arminad, zi cum tii alergia sub control. A mea este rebela si vad ca nici Alex nu-i chiar OK. Nu stiu ce ne facem cind incepe sezonul cu adevarat, practic asta-i perioada cea mai linistita din an.

Iau Loratadine, varianta prescriptie, nu cea over the counter. Cred ca e ruda cu Claritin, Loratidine asta, insa mie asta mi-a picat cel mai bine. Toti doctorii zic ca medicatia asta contra alergii e by trial and error si cred ca au dreptate.

Si pe mine ma supara rau primavara si iarna, primavara de la polen si iarna de la zapada Insa cel mai rau la mine e cu urechile, ca stranutatul il tin cumva sub control. Poate incerc ce zise msl, cine stie.
Si Dan a mostenit problema cu alergiile de la mine asa cum eu am mostenit de la mama. In schimb el n-a avut niciodata probleme cu urechile, nici macar o otita acolo. Atita l-am controlat in perioada aia ,mai ales ca n-a vorbit.

Si eu am avut cu sotu' discutia eterna oras mare vs suburbii. Eu sunt mai noncomformista asa, i don't mind daca se amesteca ai mei prunci cu lume diversa, chiar o consider un plus, el e de parere opusa. Desigur ca e si mult egoism din partea mea in decizia asta. Copiii au timp destul sa aleaga unde vor sa traiasca si ce vor sa faca, eu nu prea.

Ca uitai..ce mare e Anuta! Era sa n-o recunosc

Sinzi, in schimb, e la fel Mie mi-a placut poza asta
http://family.webshots.com/photo/2341945060087737923oqjaiP
credeam ca doar generatia mea a avut parte de tunsori asa de cool

Mergi la inceput