America (204)
Raspunsuri - Pagina 15
pumba spune:
la multi ani,sa fiti iubite dragi Sanziene si Anute!
virgi - gap,sunt multumita de calitatea lucrurilor,gymboree(au reduceri acum de 70%) si target.eu sunt indragostita de tj'maxx
bijuterii si papuci.
ciuf - pescuiala placuta!
miere - sanatate multa!
josefine spune:
Coreenii pe care ii stiu eu sunt sclavii magazinelor:-), cumpara in draci. Femeile de la Coach, barbatii trag la haine unde se vede sigla mare, evident de la un magazin scump.
Nu stiu cum e in Coreea, dar i-am vazut pe astia inghesuindu-se in outlet-uri tot timpul.
www.razvanphotography.com
msl1 spune:
Arminad,
da amindoua am avut otita, copila vreo 4 luni tot a luat antibiotic pina am pus-o pe Flonase (avea 1 an jumate) si atunci i-a trecut si eu la fel doar dupa ce am inceput sa folosesc spray-ul acela pina atunci tot lichid am avut in ureche de la otita.
Sanatate la toata lumea!
arminad spune:
msl, multumesc de raspuns. Mie mi-a prescris si orl-istul si doctorita de familie Flonase asa pentru rinita mea alergica ( mostenire de familie) dar nici nu l-am luat de la farmacie ca eu deja iau ceva pastile pt asta, altfel as fii tot anul cu nasul in batista
O sa incerc, poate mi se desfunda si urechile.
Multa sanatate si voua!
LucasMom spune:
Miere, sunt convinsa ca ati ales ce-i mai bine!!! In cat timp isi revine auzul dupa ce se vindeca urechea?
Ramona, nu cred ca am avut tuse din aia, la mine a fost alergie/sensibilitate la bronhii dupa flu... ca mi-a trect exact cum prevestise doctorul.
Pt woopingu' asta exista vaccin? daca da, dupa cat timp wears off? parca tin minte ca in primul an era un vaccin din 4 litere care imuniza si impotriva tusei asteia
blackpanterro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CRISMIR Mihuta "Before you judge me, try hard to love me."MJ Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004) Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 ...sau aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR100 |
USA a ajuns in finala la Confederations Cup! Sa nu ii subestimam, aia e o cupa grea!
Adriana 29+
Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 aniA ticket to hell has never been funnier
sinzi_ana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihutza11 2-3 pozici si doua poezii aici Mihaela, mami de Andra - 29 martie 2008Mica dansatoare |
Mihutza, she's the best!!! Mor de dragul ei!!!
lai spune:
La multi ani cu intarziere si de la mine, Anuta, Sinzi, Marc, sa aveti parte de multa multa sanatate, fericire si noroc 

Virgi, magazine cu produse est-europene: Phoenicia pe Westheimer si Beltway 8 (just outside the belt, pe partea de sud-vest) si Russian General Store pe Hillcroft cu S. Braeswood (coltul de sud-est). Nu stiu sigur daca au Bors Magic ca n-am cautat niciodata, dar ma gandesc ca tre' sa aiba, mai ales asta rusesc (Phoenicia e mai mult arabesc dar au si multe chestii est-europene).
Si Fiesta are multe produse "etnice," inclusiv est-europene (fiecare magazin Fiesta are o sectiune cu "International Foods," pe caprarii).
Lai

Andra - 29 martie 2008