America (204)
Raspunsuri - Pagina 13
miereamara spune:
La Multi Ani Anuta! Ramona sa petreceti frumos!
La Multi Ani Sinzi! Ti-am zis ce trebe sa faci indianului:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
AB_AC spune:
Anuta la Multi Ani frumosi, veseli si norocosi! Ramana sa va bucurati mereu de pruncusoara:)
Ioi aveti dreptate pe 24 is Sanzienele :)) La Multi fata frumoasa sa fii fericita si sa ti se-mplineasca dorintele:) !
Azi taman descoprii un nou gen de conferinte:) Al naibii NIST-ul stie el tat:)) Ia auziti cum se face participarea
Participation
To ensure a focused working conference with maximum opportunity for group interaction, participation will be by invitation only.
Hi, hi si nu m-au invitat si pe mine:))
Delia21 spune:
Sanziana,pupam fata!!!sa fi iubita si fericita,si prospera si plina de pofta de viata...si burtoasa cat mai repede...ca sa vin si eu la un babyshower!!!!
Fetele...multumim mult pentru complimente.Sufar si eu de..sindromul ciorii...si tare ma bucur ca nu sunt singura.
AB_AC spune:
Ia zi cum o-ti petrecut?:)
Cu invitatia .... ntzzz nu stiu cu cine au de a face . Oricum n-aveam sanse, dar m-a socat modul transant in care si-au evitat bataia de cap cu submiterile astora mici:).
mihutza11 spune:
Ramona uitasem.. si eu ma uit la meciuri .. si Panteruta!
Andra mea e tare incantata de videoclipul www.youtube.com/watch?v=CwE-SLnLkqY" target="_blank">asta, ca e cu bomboane, baloane si alte prostioare si pe mine ma dispera deja ..
Mica dansatoare
Ramona J spune:
Mie-mi place clipul, da'-i prea girlie pentru Ana.
AB, next time isi amintesc ei. Am sarbatorit cu un trip la mall, unde ne-am usurat un pic buzunarele, ca mereu trebuie sa luam "just one toy".
Eu mereu ma uit la competitiile astea sportive, cred ca-mi trebuie adrenaline rush. Unde mai pui ca numai stau in fotoliu ca s-o obtin.
Miere, cred ca ai ales bine. Doza de antibiotic este mica, ii mai protejezi tu stomacul si sper sa functioneze asa. Macar incerci o metoda mai putin invaziva.
Sinzi, l-ai pus pe indian cu botul pe labe?
Oh boy, vad ca in California s-a declarat epidemie de whooping cough. Aveti grija fetelor! Alina, ma intreb daca nu asta ati avut voi in primavara.
josefine spune:
Si eu ma uit la meciuri!
Care e echipa voastra favorita? Acum tin cu US:-), probabil mai incolo cu Spania, daca fac vreo branza in meciul de azi.
Imi pare rau de echipele europene, s-a intors scara de valori pe dos.
www.razvanphotography.com
arminad spune:
La multi ani, cu intirziere, Anuta, Marc, Sinzi!
Noi trecuram de faza "just one toy". Adica Dan, care e de fapt foarte calculat si zgircit ca la sora-sa doar s-a schimbat "in just one pair of jeans"
Eu n-am timp de tv. de cind s-au deschis piscinele ma alearga copilu asta de parca e obligatoriu sa facem prezenta. mai ales de cind a aflat ca e free v-am zis ca e zgircit.. Asa as sta si eu in fotoliu sa imi trag sufletu..
msl, si tu ai avut otita si ti-a trecut cu nasonexu ala sau doar copila? Eu am probleme mereu cu urechea stinga dar doctoru meu zice ca n-am otite si ca doctorii dau prea mult antibiotic degeaba. O fii avind si el dreptate dar eu tot surda parca sunt. Sau o fii doar de la batrinete