Romanii din Marea Britanie (24)
Raspunsuri - Pagina 8
Letitia1 spune:
Buna Motanik, bine ai revenit. Sotul tau are dreptate, trebuie sa stai cu ochelarii pe nas tot timpul daca vrei sa vezi 3D ca daca nu imaginea este dubla, deci musai tre sa-i porti. Ce e mai nasol e ca eu deja port ochelari si ar trebui sa port 2 perechi ceea ce e si mai incomod. De aia evit sa merg la cinema la filme 3 D. Probabil on timp, cind s-o mai dezvolta tehnica asta, o sa pot sa-mi fac la optician ochelari 3D cu dioptrii, ca altfel e foarte incomod.
Ma bucur ca v-ati mutat, sper ca e mult mai bine acum. E in acelasi oras?
ella_64 spune:
Letitia, Motanik, am vazut si eu un tv 3D sambata. Si mie mi se pare ca este incomod sa iti pui si sa iti scoti ochelarii tot timpul. Daca asta este viitorul mi-e teama ca vom renunta la tv; poate totusi vor deveni mai usor de folosit.
Letitia1 spune:
Ella, asa e, dar si eu ma gindesc ca precis or sa gaseasca o solutie pentru ochelarii aia. Cum am spus, eu deja port ochelari si ar fi culmea culmilor sa stau seara la TV cu 2 perechi de ochelari!!!
Dar mi-a placut cum se vedea, era un clip muzical ce am vazut eu si mi-a placut cum se miscau omuletii aia pe scena, imi venea sa-i iau cu mina si sa ma joc cu ei .
motanik spune:
Buna!
Da, Letitia, tot in Londra, la 10 min de unde stateam inainte (Leytonstone). Aveam flat inainte si am vrut neaparat ceva cu gradina pt Theo caci visam sa ii iau pt ziua ei o casuta din aia de plasticpt pici si un tobogan, ceea ce am si facut imediat dupa mutare si copilul a fost absolut incantat.
Acum si noi stam numai pe afara, ne-am luat si un gazebo si stam si cand ploua, avizi de aer curat, deh daca am stat fara gradina atatia ani
Ce faceti fetelor? Eu nu am nimic de munca azi, asa ca m-am pus pe spalat, calcat, curatenie si un pic de forumeala, desigur :)
O zi frumoasa tuturor!
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
ella_64 spune:
Si eu ma bucur de ultimile zile de vacanta si de vremea relativ frumoasa - mai tai pe ici pe colo cate o planta prin gradina, pregatesc cursurile pentru anul acesta. Va trebui totusi sa dau o fuga pe la colegiu cand vor fi interviurile cu studentii.
Ati vazut stirea aceea cu elevul care a avut 6 note de A in AS si 3 A* in A2, a aplicat la Oxford, UCL, London School of Economics si inca alte doua universitati si nu a fost acceptat ? E strigator la cer. Cred ca cineva ar trebui sa se uite serios la problema asta.
Va doresc vreme frumoasa
Letitia1 spune:
Dar de ce nu l-au acceptat? Eu inca nu pricep sistemul astora de invatamint. N-ar fi mai simplu sa se dea naibii admitere la facultate si cu asta basta?
ella_64 spune:
Letitia, sigur ca ar fi mai simplu , dar ce s-ar face atunci lorzii si ladies care intra la Oxford si Cambridge doar pentru ca sapte generatii au studiat acolo inaintea lor?
Sunt colegii la Oxford si Cambridge care nu primesc studentii decat daca familia lor a studiat acolo.
Nu e superba democratia britanica?
La el a fost probabil o problema de Personal Statement. Asta e o scrisoare de motivatie pe care o scrii catre universitati si in care le explici de ce doresti sa studiezi acolo si ce au universitatile de castigat de pe urma prezentei tale acolo. Personal Statement atarna uneori mai greu decat notele obtinute la A-level.
Mai sunt sigur si alte motive, dar ar fi prea mult de scris daca am discuta despre ele.
Oricum eu zic ca de vina sunt profesorii de la colegiu ca nu s-au asigurat ca la notele pe care le are sa aiba o scrisoare foarte buna.
DarkBendis spune:
He-he fetelor, s-au dat rezultatele la GCSE -uri! Astia au batut toate recordurile la promovabilitate.... 98.7% sau pe acolo Sa razi sau sa plangi???
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
ella_64 spune:
Mie mi se pare ireal rezultatul asta. E prea bun ca sa reflecte ceva de calitate. Mai revin cu impresii dupa interviurile de la sfarsitul lui August si dupa prima luna de scoala .
E vorba de Scotia sau de Anglia?
DarkBendis spune:
E vorba de Anglia, Wales si Irlanda de Nord. Scotia are Standard Grades ca echivalent al GCSE - nu stiu daca astea au fost incluse in rezultatele finale.
Daily Mail au dat un "sample" de GCSE questions la "mate". Mi-a placut primul exercitiu: calculati cat face 7/10 + 1/4 !!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"