Eu il folosec la multe mancaruri , evit sa il combin cu foarte multe plante ca sa nu se amestece gusturile . Azi de exemplu am facut niste ficatei de pui la ceaun cu ceapa verde , o lingura de ulei de masline, un ardei capia rosu , un fir de cimbru si la sfarsit am pus leustean a fost excelent.
Il folosesc la mancarica de cartofi cu carne, la fripturile de carne rosie , in unele chiftelute aromate de vitel....lista poate continua.
Mie chiar imi place mult mi-l aduc mereu din Romania ca aici nu il gasesc.
si eu stiam ca se foloseste numai la ciorbe, dar am aflat ca se poate pune si in salata si la fripturi; mie imi place f. mult, de aceea am intrebat
Silvia, poti sa mai dai exemple si de alte mincaruri la care il pui?
am inteles ca se foloseste si la slabit, sub forma de ceai si undeva pe un blog am gasit reteta de pasta de leustean, facuta din leustean, sare si ulei, date prin blender, cica sta asa in frigider citeva saptamini si se pune la anumite fripturi, dar nu erau prea multe detalii