cum fac "pastrama"?

cum fac "pastrama"? | Autor: buli

Link direct la acest mesaj

hello

am un muschiulet de porc si un cotlet.
vreau sa le pregatesc astfel incit sa semene cu pastrama.
cum fac asta acasa, la cuptor?
nu vreau cu folie de aluminiu.
merci!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Nu stiu cit va semana cu pastrama, pentru ca pastrama e facuta din oaie (lamb) si asta e gustul specific.
Eu fac pastrama asa:
tai carnea in asa fel incit sa fie cit mai plata (un soi de "butterfly").
o ung cu putin ulei
adaug usturoi pisat dar si o impanez cu citeva felii de usturoi pe ici pe colo
sare, piper si mult cimbru.
o rulez si o tin la frigider vreo 2 zile.
in mod normal, trebuie "scoasa la vint" dar eu sar pasul asta.
o scot din frigider, las sa ajunga la temperatura camerei si apoi o pun pe gratar.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu www.reteteinimagini.ro/Retete/Fripturi/Pastrama-de-oaie.html" target="_blank">Asa fac pastrama
mama ce pofta m-a apucat acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madona spune:

Grozave retete! Tocmai ma gandeam cum sa prepar o pulpa de miel, asa ca o sa le incerc zilele astea.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Interesant - retinut linkul se va aplica la fix proxima ocazie. Thx!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Aoleu Monica,ce mi-ai facut!Eu nu mananc oaie,da niste porcusor pastrama,mi-am miam!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

eu www.reteteinimagini.ro/Retete/Fripturi/Pastrama-de-oaie.html" target="_blank">Asa fac pastrama
mama ce pofta m-a apucat acum...

Monica-Elizabet

Retete in imagini









monica m-ai terminat...daca nu era post acum ma duceam sa o fac

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Da, Monica are dreptate, aia-i pastrama.
Eu mai practic si varianta mai "ciobaneasca", adica se pune carnea la sare fara mirodenii (taiata subtire, crestata) si apoi la zvantat; gustul de oaie e mai pregnant, dar, daca folosesc alta carne decat oaia, atunci varianta Monicai e cea preferata.
Pastrama din pulpa de miel e cea mai buna. Merge la fix si la gratar...daca nu-i chiar miel, la tigaie, isi mai lasa din seu.

Pentru ca imi place mult carnea de miel, intotdeauna am o jumatate de miel in plus fata de ce mananc de Pasti, pus in congelator. Vara il savurez...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunifericita spune:

Minunata poveste in imagini ,Monica.Trebuia sa pui un avertisment,pentru oamenii pofticiosi.Arata delicios.

Mergi la inceput