Fulgusori de nov.dec2009 si vara torida(76*)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Laura_BLa multi ani,multa sanatate si multe impliniri.
Stefan Teodorla multi ani
Razvan MihaiLa multi ani
Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Fetelor,multim de urari!
Nici nu mi-am dat seama ca azi facem 8 lunisoare.Uram si noi la multi ani celorlalti fulgusori,sa creasca mari si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura B
[
Sa stii ca nici Sophia a.k.a. Dolo, cat e ea de dolofanica si tot nu papa asa de mult precum Lipishtocul cu ochi albastri... banuiesc ca fiecare copilas are metabolismul lui.

[/font=Comic Sans MS]

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

neata..mi tot mi se pare ca mananca putin..ca e slaba...ii pot pipai sira spinarii...i se vad inelele cand sta in fund...
si mi se mai pare ca nu manaca destul...
nu arata rau dar nici nu e grasa....e filiforma..
si lipishtocul meu..tipa in ultima perioada..pana faci cum vrea ea.daca nu faci..tipa de te dor creierii....la propriu...
mai nou constientizeaza cand mancam..si vrea si ea....intinde mana, plange...casa gura si ramane cu ea asa pana ii dai...ieri am servit-o cu 2 linguri de ciorba Radauteana...ca sa taca..mi-e mila cand o vad cum casca gura si ramane cu ea asa..si se uita la tine...
afara a inceput sa ploua rau...rau...
fete..voi cum stati cu "martienii"...mie mi-au venit pe 26 luna trecuta..mi-au trecut pe 30....si acum mi-au venit ieri...dupa 21 de zile......in aprilie au venit pe 29..si au trecut pe 2 mai...
in martie au venit pe 7 si au trecut pe 13...
in februarie au venit pe 4 si au trecut pe 12...
in ianuarie au venit pe 6..si au trecut pe 13...
deci cam aiurea....
sa aveti o zi buna...fug la calcat rufe..facut...piure fructe...

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

L-am culcat pe piscotel.Si al meu s-a schimbat de la un timp,e de groaza cu comoda pentru ca tin pe ea tot felul de chestii care il atrag(preferatele lui sunt telefoanele)si daca nu-l duc acolo tipa de se inroseste,nu plange,pur si simplu tipa(si are niste plamani),cum ajunge acolo tace si radeLa fel face cu toate cand nu obtine ce vrea tipa.A inceput sa se tarasca,pe parchet chiar prinde viteza,mi-e frica sa-l mai las singur pentru ca cotrobaie peste tot,am invatat sa ne jucam cu mingiuta(asta cand are chef).In pat se pune cu capul in saltea si se impinge in picioruse,e tare comic,dar parca mi-e frica sa nu-si rupa gatul,voi ce ziceti,sa-l las? Si el pofteste la ce mancam noiasa ca si eu ii dau pentru ca imi este mila de elSi-a schimbat programul la masa,are zile in care mananca si 900ml lapte,dar si zile in care papa doar 665ml,cum a fost ieri.In comparatie cu Becca papa putin,dar fiecare copil papa in felul lui.Si mie imi e teama ca papa putin desi mereu imi zic sa nu imi mai fac griji.De ceva timp se mai trezeste si noaptea pentru o portie de lapte,cred ca e normal sa nu pape mereu la fel ca doar nu e robot.
La 6 luni papa tot ca acum,doar ca nu ii dadeam galbenus de ou,carne de vita,puiul i l-am dat pe la 6 luni si putin,mai mult supita de legume,piure de legume,fructe,cereale cu fructe.
Eu nu mai stiu ce sa ii fac sa pape la pranz,mai ales ca orez nu-i dau din motive de constipatie.Ieri i-am facut supita de vitel si i-am dat cu painica de bebe si i-a placut la nebunie
Fetelor,voi cu ce le dati la fundulet cand se inrosesc,al meu e rosu de ieri si i-am dat cu o crema de la nivea,plus inca una recomandata de cumnata-mea si n-a avut nici un efect,azi este la fel
Lady,sper ca v-ati distrat la zoo,vroiam sa-l ducem si noi duminica,dar aici e asa de frig incat am dat drumul la centralaAzi pot sa mai votez pe Becca?
Tiusca,felicitari,si noi ne "iubim" asa,ma trage de par de ii ramane cateva fire in mana,ma trage de nas,etc.Al meu a zis mama pe 16 mai,prima data,a mai zis de cateva ori,apoi nimic.Mai zicea ba-ba,bla-bla,pa-pa,da-da chiar si tata a zis odata.In ultimul timp mai zice foarte rar ba-ba,pa-pa,da-da.
Cred ca asta ar fi,spre ca n-am uitat nimic.Cam liniste pe aici,se vede ca ne-au crescut puiutii mari si ne da de lucru
Va

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca nu mai sta tot timpul pe varfuri,mai pune si piciorusele jos si ii place la nebunie sa mearga prin casa

Mergi la inceput

Lady si eu sunt dreglata rau,imi vine ba mai devreme,ba mai tarziu ca nici nu mai stiu cand trebuie sa-mi vinaPlus ca imi vine mai multInainte imi venea mai devreme,apoi am luat pastile,asa din capul meu,recomandate de cineva,fara sa merg la dr si aveam niste dureri groaznice plus alte complicatii asa ca dupa 6 luni am renuntat la ele,dar nici la dr n-am mers pt altceva ca deh imi era rusineAsta se intampla prin septembrie 2008,pana in februarie 2009 mi-a venit regulat cu durerile de rigoare.In februarie a venit mai devreme si fara dureri,normal,cum era inainte de pastile,a fost si ultimul caci apoi a venit piscotel
La 3 luni dupa nastere mi-a venit prima data,desi inca mai alaptam.Nu am dureri dar e foarte neregulat si mult,tot zic sa merg sa iau reteta de pastile,dar mereu amanSi mai am ceva,nu stiu daca asa a fost,sau din sarcina,dar am uterul retrovers si am niste dureri cand racesc de nu ma mai pot misca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

'neata in sfarsit si de la noi.

de cand ii iese dintisorul avem program ca la "nebuni" de nu mai apuc sa fac nimica.
De aproape doua saptamani face caca mai moale, in ultimele zile cu diaree destul de nasol adica de vreo 5 ori pe zi. Din cauza asta, ca sa nu se deshidrateze vine sa manance foarte des,cel tarziu la 2 ore ziua, iar noaptea la 3...deci de imaginat ce program de lucru si ce program de somn avem
De la diaree a facut fund rosu, il spal cu apa curata, fara sapunuri de nici un fel, clatesc cu apa cu bicarbonat si ceai negru, apoi il dau cu crema de galbenele de la wel...da pt zona scutecului si am luat inca o salba cu zinc de la farmacie. Dupa cam 2 zile de tratament i-a trecut roseata,iar rani nu a apucat sa faca oricum.
Dar de "apucat" e si el rau de tot. Nu vrea decat in brate si tinut pe picioarele lui. punct. Nu mai se joaca de loc singur, chiar daca sunt langa el pe scaun iar el pe paturita avem smiorcaieli, iar daca indraznesc sa parasesc camera e soneria data la maxim!
Am vrut sa incepem si noi in weekend cu mancarea solida, dar din cauza problemelor cu scaunul am renuntat, duminica seara am chemat medicul de garda ca n-am mai rezistat cand l-am vazut cum se chinuie.
La noi jocurile preferate pe langa trasul de par si de ochelari este tinutul de vena de la gat cu o mana si cu cealalta zgariem pe tati care tocmai trecea pe langa noi si nu l-a luat in brate....
Cat despre "martieni" si alte ozn-uri la noi...lipsa totala... sper ca o sa mai stiu cum se folosesc cand va fi cazul

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Criss si My_Lady - multumesc pt urarile de La Multi Ani ( lunite ) pt Stefanut ! Daaaaa, strumful meu a facut ieri 6 luni .Am mers la medicul de familie,la evaluarea lunara, are 7,800 kg si 71 cm, a facut si vaccinul,adica vaccinurile...a fost in regula,la primul nu a plans deloc,la al doilea a marait un pic,am scapat usor, dragutul lu'mama curajos .Reactii dupa vaccin nu a facut,temp deloc,nici nu-i pun supozitor,nici macar preventiv,ca nu este cazul,nu are nici o reactie dupa,nici la celelalte nu a avut.Asa ca...de astazi incepem diversificarea .Ne-a spus medicul de familie sa incepem cu supa de zarzavat. La Razvan am inceput diversificarea la 2,5 luni , caci a fost alaptat mixt si atunci am inceput cu sucul de fructe.Acum mi-a zis sa-i fac supa de zarzavat ,sa pape ceva mai consistent ca este mai mare
. Nu stiu daca este bine asa...avem programare si la medicul pediatru dar abia pe 6 luna viitoare.El pana atunci trebuie sa pape caci nu se mai satura doar la san

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Sunshine,imi pare rau pentru FilipCe-a zis dr,de la ce este diareea?Si al meu a facut pe la 5 luni si jumate,am presupus ca e de la lapte praf ca doar ce incepusem sa-i dau.Dr mi-a zis ca e un virus,mai ales ca al meu facea cu mucisori.Mi-a dat milupa dietetic 1 saptamana si a trecut.
La fundulet nu are rana,doar este rosu,vad ca s-a mai dus,poate trebuie sa astept pana isi face crema efectul.I-am facut si eu ceai de musetel,stiam ca musetelul calmeaza si dezinfecteaza.Multa sanatate
Alexa ma bucur ca nu are reactii adverse,al meu a facut ceva febra plus ca era marait toata ziua,il durea loculSi mie mi-a recomandat pediatrul,de la 3 luni jumate suc de morcov,sa incep cu 2 lingurite,pana la 30 ml.Lui ii placea f mult,acum nu-l mai vrea
Fetelor,am facut negrese,asa ca poftiti de papati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

unde trebuie sa trimit datele My_lady?

Mergi la inceput