Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oanaiacovita/oanaiacovita.jpg)
oanaiacovita spune:
Neata!La multe lunite iepurasilor sarbatoriti azi: Denis Alin (de atb), Robin Sebastian (de Ina_3040), Eva Ioana (de EVAMIKA), Alessandro (de LAlexandra)!!!
Cori de obicei ii fac cu tati baie, dar s-a intamplat sa nu fie acasa la ora baitei si m-am descurcat singurica. De fapt sotul ma ajuta doar la scos din apa in prosopel si dus in dormitor. In rest eu singura il spal. Cand i-am facut singurica a trebuit sa il las un pic acolo pana m-am imbracat.
Andra incearca la Piciul, daca ai pe aproape. E faina si pare rezistenta umbreluta de la ei.
Evamika tare scumpica Eva in apa.
Ate mie nu mi-a zis nimic dra de Vigantol. Stiu ca la inceput a zis ca se da 2 ani fara intrerupere. Tare scumpic iedutul.
Ramy ce tareeee e Briana in cada. Vreau si eu colac din ala.
Roxana,Denisa nici eu nu ma pot abine de la cumparat hainute. Apropo Denisa, au in Auchan salopete din alea cu maneci si pantaloni scurti, 2 buc 9,99 lei foarte faine si pentru fete cu roz si pentru baietei cu alb, albastru, gri, mai multe.
Alina2 wow ce fain ati petrecut weekend.
Miria la ora aia mancare?? Adevarul e ca mai bine asa, eu am facut duminica la pranz si am incalzit toata casa.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
![](al9leacer.gif)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank">
![](floare.gif)
![](floare.gif)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
![](rugaciune.gif)
![](foto.gif)
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
miruna79 spune:
Buna fetelor
Revin si eu dupa o lunga absenta de fapt e prima data dupa nastere....
Suntem bine sanatosi crestem pe 24 implinim 4 luni , avem 5800g si 67 inaltime. Ne a fost tare greu la inceput Danut nu mai lua in greutate in prima luna si am avut intarziere de 3 saptamani asa ca am trecut pe lapte praf la recomandarea pediatrului.. aveam lapte cantitativ dar calitativ era tare apos de aia am trecu la fastfood si papam lapte praf de atunci... bine ca ne am revenit si am inceput sa castigam in greutate.
Noaptea suntem tare cumintei de la 2 luni dormim toate noaptea de la 10 pana la 6, stam cu degetul in gurita toate ziua de nu stiu cum sa il dezobisnuiesc arunca suzi si isi baga degetelul...
Dormim numai pe spate nu ne place pe burta sau pe o parte incerc sa il pun pe burta numai cand ne jucam si nu sta mai mult de 5 min se intoarce singur pe spate.
Am reusit si am facut BCG in sfarsit prin pile si cunostinte s-a gasit o fiola ratacita si asa am ajuns sa il facem si pe asta.
va pup pe toate o sa citesc cate ceva din urma ca ultima data cand am citit erati mai toate gravidute si cu burtica acu o sa mi faca placere sa ma uit la puisori vostri...
o zi frumoasa la toti.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna si Daniel
Ramy77 spune:
Neata fetele,
Fiica-mea de la 6 e treaza si cu chef de joaca,povesti, dragalit...abia acum a mai adormit...Asta dupa ce azi noapte s-a trezit de 3 ori pentru tzitzi...
Deci, cine vrea o fierbinte si aromata(pentru mine decafeinizata
, ca eu una sunt cam zombi?
NIBI, OANA, eu mai trag cate o ocheada la pufuletii de ianuarie-februarie, ca Briana fiind mai mare...si intr-o incursiune dintr-asta, am vazut si eu colaceii....Este o fata, MIREMIA, care i-a comandat parca din China.Eu i-am trimis PM sa o intreb daca mai are si a fost foarte draguta sa mi-l trimita, contra cost, evident, dar a fost doar 39 Ron. Eventual puteti lua legatura cu ea, am impresia ca a mai comandat o tura...Brianei ii place tare mult balaceala cu colacul si intrucat nu mai prea incapem in cadita...
DAYANARA, da, e grasunica, a recuperat tot (si chiar in plus)chiar daca a fost prematura...Si eu tot cu Bepanthen o dau pe Briana, am vazut si la ea un pic de roseata la gat si am dat-o aseara si pe azi dimineata era ok...
ASTEROPI,fata, tu chiar vrei sa ne bagam unghia in gat?Super minivacanta, asa i-as trece si eu cu vederea una alta sotului
DIANAMI, primul dintisor? ce mari sunteti...
Briana baleste din ce in ce mai mult si isi roade pumnisorii, oare se apropie si la noi primul dintisor?
MIRUNA79, bine ai revenit!Ma bucur ca sunteti bine.Si a mea isi suge degetelul, nu mi-a luat suzeta deloc, isi facea greata cand incercam sa i-o dau...Eu ii mai scot degetelul din gurita,chiar daca maraie...
MIRIA, ne-ai lipsit
Aaaa, sa nu uit,La multe lunite sarbatoritilor de azi: Denis Alin (de atb), Robin Sebastian (de Ina_3040), Eva Ioana (de EVAMIKA), Alessandro (de LAlexandra)!!!sa cresteti mari si sanatosi!
Trimit si revin mai incolo,
Poze Briana.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
honeybaby spune:
roxana - si maya se irita la pliurile de la gat si sub brat. Bephantenu nu face nimic pt noi.
Ramy - trebuie sa vad si eu pozele suna interesant colacul de care zici, fug sa ma uit.
Va prezentam tinuta zilei
Denisa, de bebe roz
Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
honeybaby spune:
Oana - sambata am fost in auchan, chiar m-am uitat de salopete dar nu aveau deloc. La oferta erau bodyuri cu 5 ron. Am luat unul pe albastru pt ca roz avem destule
Denisa, de bebe roz
Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oanaiacovita/oanaiacovita.jpg)
oanaiacovita spune:
Denisa uite aici: http://picasaweb.google.ro/iacovita7oana/LucrusoareBebe#5482894225594755506
nu mai ascund lnku ca fugim afara
pup
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
![](al9leacer.gif)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank">
![](floare.gif)
![](floare.gif)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
![](rugaciune.gif)
![](foto.gif)
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
CoriMami spune:
Buna fetelor,
Petala chiuie, face ca un pui te tigru, ieri cel putin m-a innebunit, si vad ca acum o luam de la capat.
Pt iritatiile de la gat si alte zone cu pliuri, eu cred ca nu sunt indicate cremele! tamponati zona cu compresa cu ceai de galbenele si pelin, si dupa ce se usuca puneti pudra pt bebei in strat subtire.
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577899133ottSQi?vhost=family
dayanara spune:
miria bepanthen folosesc si eu pt fundulet si ii e f bine nici rosu nu e...nu m.am gandit sa.i dau la gat
oana tare practice salopetele, am si eu cateva
denisa ii sta foarte bine cu bandana , mayei!
asteropi fata tu ai fost in paradis! si fetita sa stii ca e mare chiar de nu prea mananca ea.....seamana cu tati se vede
aseara am inchis ca m.am culcat, ti.am lasat intrebarile despre sterilizator pe yahoo
roxana si silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
miria_cristina spune:
Buna, fete!
Beau o cafea pe fuga cu voi si fug, ca mai am treaba si chef deloc, asa ca, vreau sa scap repede.
OANA - Da, am preferat sa las mancarea tarziu pentru ca era atat de cald in casa de nu puteam sa respir. Am aer conditionat, dar nu in bucatarie care mai e orientata si spre soare.
In timpul zilei a trebuit sa calc. Iti dai seama ce-am indurat?
CORI - Nu prea merge pentru iritatii pudre. Daca s-a facut rana trebuie uns cu ceva: galbenele, Flocinolon, Bepanthen sau alte unguente ca-s o groaza. Pudra irita si mai rau. Chiar si unguentul e bine sa nu contina talc in el, ca devine mai putin soft si deranjeaza in loc sa foloseasca.
dayanara spune:
vad ca i.a mai trecut, aseara i.am pus bepanthen o data si vad ca a avut efect...
cori stiu si eu ca nu se da cu crema , de aia pliurile de la picioare si fundulet i le tamponez bine de tot cu prosopul, dar la gat mi.e imposibil, abia i le desfac, tre s.o tin inclinata pe spate cu capul in jos, f greu ajung la ele, si cum sunt mai multe pana aseara nici nu observasem
roxana si silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg