Aspirante - FELICITARI MADUTA, SHERBI !! (519)
Raspunsuri - Pagina 8
cos_minutza spune:
Cami o sa fac unul,numai sa ajung pe la farmacie ca nu am test in casa.
multi!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Vas asa mai facut sa rad 
Da din pacate am mai avut intarziere din astea

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bebelu86 spune:
COsmi tu cand ai de gand sa mergi la medic sa vezi ce si cum???
vrei sa vin sa te duc eu de manuta??? 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 11+
cos_minutza spune:
Ma duc Bebelu,ma duc numai sa am un pic de timp liber,o sa mai fac test zilele astea si daca tot negativ e ma programez
ancadragoman spune:
Cosmi mai mult ca sigur este o dereglare hormonala,pune 5 zile utrogestan cate o pastiluta dim si seara si daca nu e bb cand il intrerupi iti vine
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
cos_minutza spune:
Anca si eu cred ca m-am dereglat din nou,era prea frumos sa fie totul ok
M-am gandit si eu sa iau Duphastone sau Utrogestan dar parca nu-mi vine sa-l iau fara prescriptia medicului,Stiu ca rau nu are ce sa faca dar
O sa fac totusi test sa stiu un lucru si ma hotarasc atunci ce si cum 
ancadragoman spune:
Foarte bine faci 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
roxy_s spune:
fetelor care ati ramas insarcinate voua v-au iesi cosuri acum cand ati ramas?? mie mi-a iesit unul din ala dureros si de obicei nu-mi ies si mai auzisem ca ies in sarcina din cauza hormonilor.
In asteptarea unei minuni
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s fetelor care ati ramas insarcinate voua v-au iesi cosuri acum cand ati ramas?? mie mi-a iesit unul din ala dureros si de obicei nu-mi ies si mai auzisem ca ies in sarcina din cauza hormonilor. In asteptarea unei minuni |
da
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
tanamera spune:
Cosminutza
,fa-ti te rog timp si du-te la medic.