Timisoara Impreuna(170) in vacanta...

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Dorisake, reteta pt scapat de tuse: ia o ridiche din aia neagra, curat-o de coaja si scobeste-i mijlocul, cat sa arate ca o cupa mica. Pune in scobitura miere si propteste-o pe buza unui pahar. Peste noapte se va aduna in pahar un suc scurs din ridichia imbibata cu miere - e miraculos. Sau sirop de patlagina cu propolis si vitamina C, gasesti la Casa Nera - magazinul ala naturist din centru.

Cat despre dans modern stiu niste balerini care au cursuri si de dans, parca sotii Gadea, iar studioul se numeste Arabesque Stars. De asta stiai?

Daaa, e frumos la casutza, m-as muta si maine acolo daca as fi putin mai indrazneatza. Ador locul ala, e o liniste si o pace in atmosfera - ceva special.

Mi-a iesit nemaipomenita friptura de care ziceam .... acu fuga la culcare ca de maine incepe o saptamana grea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

multumesc fetelor pentru urari

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

La multi ani , Silvana! Sa-ti fie de bine cu sarbatoarea si sper ca te-ai distrat fain! Sa traiesti si sa-n-floresti sanatoasa!

Andrei , pentru ca noi doi ne cunoastem deja , imi permit sa iti scriu aici urari de bine si tot ce iti doresti sa se implineasca.La mult ani , copile! , chiar si cu intarziere!

Dorisescu , merge cu scoala....facem teme , liniute si carligele...inaintea fiecarei teme trebuie facut antrenament....ce a zic?Inca nu i-a scazut entuziasmul...

Simonlule....sa va iasa cum iti doresti....am punga plina , cand ne vedem?

No , va tzuc....si sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rue spune:

Buna iar, nu am conversatie pe subiectul iscat de mine: gradinite-costuri.
Da Ana, cati Rue crezi ca sunt in Romania? Nu stiai ca sunt unic?
Oana a fost anuntata ca dansurile vor fi doar 30 min dimineata in program. Dupa somn s-au scos cele 2 ore.
Au inceput si engleza:
- saluturile,
- prezentare (my name is...)
- hands up, seat down!
Inca nu ma vindec de internet. Ma captiveaza seara. Cine imi spune cum pot scapa de acest abuz fara sa renunt la abonamentul rds?
Azinoapte am dormit iar cu bebelasul: am luat 2-3 treziri, nici nu mai stiu. Cert e ca spre dimineata nu s-a mai lipit somnul de mine.
Astept verdictul juratilor daca dorm tot eu cu el noapte.
De multe ori dupa ce maanca lapticul, chiar daca a ragait bine, daca l pui pe spate incepe sughitul imediat. Uneori si dupa somn, cand il pui sa l schimbi da cu sughitul. Si parca plange mai mult ca Oana cand era ca el. Ea papa si o puneai in pat daca nu adormea in perinuta pe care o hraneam.
Individul isi tine capul sus f bine inca din prima luna (ieri a facut deja o luna).
Mergem pe NAN1 cu 23 lei la pretul zile in magazine. Trebuie sa mai vanez oferte care parca pe la real am auzit ca mai apar.
Inca nu stiu care e povestea cu pampers cu folie verde si ala cu folia alba. Par la acelasi pret in kaufland.
Maine merem la control: cantar, masurat etc.

bye

Mergi la inceput

Rue, pai ce sa-ti zic de gradi- costuri? Noi suntem multumiti de gradi unde merge Lori, nu e inghesuiala, doamenele sunt tinere si se impaca ff bine cu copii, programul e perfect - daca putem careva sa o luam la amiaza bine, daca nu e pana la ora 17.00, mancarea de pranz e ok, la fel si dormitorul. Se fac optionale dansuri - dar Lori nu a vrut si engleza - asta se suprapune cu zilele in care are balet asa ca am renuntat si la ea, oricum merge la curs. Exceptand fondul care se strange la fiecare inceput de an pentru cadouri/serbari/diverse cheltuielile cu gradi nu mi se par exagerate ... Sa-ti traiasca bebelul, eu am cam uitat cum e, chiar daca pe vremea aia mi se parea ca fiecare detaliu o sa-mi ramana intiparit in minte. Stiu doar ca, teoretic, Lori ar fi trebuit sa doarma intr-un cos de nuiele - mostenire de familie - langa patul nostru. Doar ca ori scotea sunete ciudate - un fel de oftaturi care ma speriau (sa nu se sufoce cumva), fie cand deschideam eu ochii o vedeam si pe ea ca se uita la mine cu niste ochisori mari si, mi se parea mie, incarcati de repros. Asa ca, ignorand toate sfaturile, am mutat-o in patul nostru unde doarme si acum - noi stam in dormitorul mic .

Ieri mi-am inceput ziua de lucru la 7 dimineata si am terminat la 9 seara, astazi sunt pe baricade de la 8.00. Dau live-uri pe Bucuresti din ora in ora si se pare ca le place mult cum imi fac treaba. la nebunie imi place si mie ce fac dar ma simt un pic vinovata fata de ai mie. Incerc, in continuare, sa fiu mama turbo, sper sa am si rezervele de energie necesare. Asa ca daca ar mai da pe aici cineva cate o cana maaaaaaare de cafea, n-as zice nu

tuturor si o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

scuzati absenta darrrr ....am avut o gramada de probleme in perioada asta
ce sa va zic???
.... am mutat copilul la alta scoala
... la dans merge dar singur , fata are dureri de genunchi, facem cu schimbul , cand el , cand ea asteptam sa se faca bine sa incepem pregatiri, concursuri
.... eu ma agit cu liste de cumparaturi, nu stiu cum sa fac, cand sa fac ce sa fac .... ce aperitive, ce tort .... hmmm trebe sa bucataresc si n-am tip fizic suficient .... sambata cheama copilu acasa cativa prieteni de ziua lui
.... in depresii sunt ca-s grasa si nu reusesc sa mai dau jos nimic
.... frig e de murim in casa , si astia n-au nisi o problema ca noi inghetam

mihi La multi ani flacaului Arpi, multa sanatate si noroc distractie faina

maria nasol cu alergiile astea , stiu cum e , si andrei face tare nasol in case vechi bine ca ai mutat-o si ca acuma e bine ... pup porodicea

getutzule cred ca e super la casa .... piticul frumos si dreagastos ce mai face ????

danitin la ce tv esti tu ??? ca sa stiu sa ma uit sa te vaz

doris multa bafta la Ines si la cati mai multi FB

ana pup roza mica, mi-e tare dor de ea mi-o si imaginez facand bastonase Alex cum mai e ???? la ce liceu se gandeste sa mearga ????

silvana vad ca te tratezi cu jumeri esti tare ... bine ca se gasesc si pe acolo sa-ti satisfaci poftele

anda nu mai zici nimic nimic .... mi-e dor de postarile tale fulger

aida Eric ce nazbatii mai face ???? mai pove si pe aici cate ceva

deya draga tu ce mai faci ????
o toamna cat mai fericita va doresc

pe cand o intalnire ????? o pizza , un ceai , o salata ???????

o toamna faina va doresc v-am ametit acuma de scris

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Andanii eu sunt somera.Deocamdata stau.Spor la alcatuit meniul.
Maria ce face porodicea?Cum e la voi in curte toamna?Ca in povesti?
De Anda mai stiti ceva?Aida?

Mergi la inceput

Andanii, la Realitatea sunt ...

Astia de la Calor cica incep la noapte probele la cald, asa ca o sa aveti ceva caldura, dar nu se stie inca momentul in o furniza caldura constant, au datorii mari.

pe toate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

No , an-Dana...si tu esti pasare rara pe aici... , dar ai gasit vreme sa faci sinteza...No spor la meniu si lasa depresia , ca nu mai avem 20 de ani!Si sanatate copiilor!
Luana picteaza bastonasele alea , le face frumos si cat de cat corect...nah! mai da cu porcii prin liniute , dar e firesc.
Aex trage tare , deja a anuntat antrenorul ca nu mai merge la rugby , pana si in weekenduri sta in casa , pur si simplu il dam afara din casa , sa iasa sa se mai aeriseasca....lacap sigur ii trebuie , ca o ia , naibii , razna de atata mate si fizica. Pai telul lui suprem este Moisil , asta e targgetul inca din clasa a VI-a...asa ca de aia trage tare.

RUE , ma bucur sa te reintalnesc si aici...bag seama ca prichindelul e tare cumintel si ascultator , iar tie nu pot decat sa iti spun felicitari pentru ajutorul dat sotiei. Oana ce mai face? Tot asa nazdravana este?

No fetele , mie mi-o facut toamna buba la cap si m-am pus pe bucatarit , asa ca am sarmele in cuptor si cozonacul creste...ne ingrasam ca purceii..ori la bal , ori la spital!

Week end fain tuturor!

Mergi la inceput

La bal, Ano, la bal!!!!!! Hai si spor la bastonase ... si la fizica, evident. Io la mancaruri din astea traditionale nu ma bag, ca au ai mei termen de comparatie si la sarme si la cozonaci si pic rau, mai bine exotisme dinc are n-au mai gustat, ca-s bune fiind noi.

Mergi la inceput