Timisoara Impreuna(170) in vacanta...
Raspunsuri - Pagina 17
danitin spune:
Dorsilia, Lori merge la gradinita nr. 19, e cu program prelungit. E pe str. Narciselor, chiar langa Palatul copiilor. Lori e la grupa pregatitoare, la ei e lejer ca nr de copii, am ineles ca la grupa mica sunt ceva mai multi dar, oricum, nu ajung la cati zici tu ca sunt la voi in zona. Gradinita e super, intr-o cladire stil vechi, cu curte mare si loc de joaca la marginea fostului Parc al Copiilor, are incaperi mari si luminoase, eu sunt super incantata de ea. daca te intereseaza, da-mi un semn si-ti zic exact ce si cum la grupa pe care o vrei tu ...
Merci fete de ganduri bune, se pare ca reusesc sa-mi iau "examenul" dar e greu sa revi in bransa, vezi kg in plus si ridurile de rigoare Sper sa-mi reuseasca, sa trec si eu de vremurile astea grele. Partea proasta e ca mamanul, care ajuta mult la stabilitatea familiei,a inceput sa se simta rau. Sper sa u fie ceva grav, ca asta e tot ce ar mai lipsi in nebunia asta cretina de vremuri tulburi.
Incerc sa gandesc pozitiv dar mor de nervi ca nu pot controla tot in jurul meu. Stiu ca devin usor paranoica, dar asta este ... multe pe cap si energie la limita de plutire. Tinte-ti pumnii maine, se pare ca e ziua horatatoare pentru examenul meu. Daca la 75 de kg si peste 35 de ani primesc drept de live pe Bucuresti, inseamna ca-s tare rau
silvana75 spune:
'neata ... o merge, e vineri si is rupta-n freza de oboseala ...
ieri am fost cu piticu la medic pentru testele de alergie, e alergic la acarienii din praful de casa si la vro alte 6 ierburi, la doua din ele am gasit traducerea aseara, gogomat si ulm, restu stiu cum arata ca am gasit poze.
Dana, sa ai bafta si multa sanatate lu' mamanu.
si weekend linistit
danitin spune:
Multam de urari, la mamanu s-a dovedit a fi un junghi, sau asa ceva, vad ca a trecut ... eu am luat examenul, am voie sa fac live-uri pe Bucuresti, ceea ce am sa si incep, chiar de maine
Pusi tuturor si un weekend frumos.
Doris-Alina spune:
La multi ani, Edi!
Sa fii sanatos, fericit si sa ai o viata plina de impliniri si realizari!
Anda si Cosmin, sa va traiasca minunea de kupil...
Pupam noi toti si ii dorim o zi si o petrecere minunata!
deya spune:
ecouuuu...........
Daca auziti pe cineva care cauta de inchiriat garsoniera am eu libera de la 1 octombrie.Zona Soarelui. Detalii dau la cerere.