Timisoara Impreuna(170) in vacanta...
Raspunsuri - Pagina 11
Doris-Alina spune:
O da, ai dreptate Maria...nu mai vreau sa-mi aduc aminte de anul trecut, de bani cheltuiti a proasta, de diagnostice puse aiurea...ca mai aveam putin si dadeam coltul...
Dupa indelungi perindari pe la vreo 6 endocrinologi, am gasit ca prin minune, un Om si un medic de exceptie, caruia ii datorez -in sfarsit-starea mea de bine spre foarte bine.
E vorba de Daniela Bucuras de la Revimed.
O recomand cu toata fiinta mea...
colaboram mai mult decat excelent...
Help si la mine , va rog...
acum va intreb pe voi...pe cine mi-ati recomanda pentru gineco?
medicul meu, din pacate e bolnav, poate stiti, poate nu...e vorba de Vasile Mihai.
asa ca astept variante testate
silvana75 spune:
Doris, un gineco testat de mine e Bran Walter, are cabinet pe malu Becheiului, langa pasapoarte (fostele, cred). Mie mi-a placut! Ma bucur ca esti bine.
Maria, ie bine Aceeasi chestie o faceam eu tot la Trandafiru da' cu crenvustii in foietaj . Masina e a lu' sotu ca eu o am pe Rozi da' pana acu tot faceam cu schimbu, cand eu cand el ca Pontiacu era cam mort, acu e fiecare cu cotetu lui
Dana, superbe poze da' mai vreau!
Kira, bine ai venit la noi! Daca eram in tara il vroiam eu, acu insa am gasit o alta metoda care la mine functioneaza.
Azi noapte am visat ca veneam dintre Unirii spre 7 sute unde m-am intalnit cu Maria la o terasa desteapta ... la un langos deaia v-am intrebat sa stiu unde s-o trimit pe Maria dupa langosi
sa visati frumos
Mariaa spune:
mei...ma debusolezi complet, Silvana...acu sa ies din rand?! sa ma pun la altu'?!
azi am drum in '700 si o sa-mi calc pe retineri si manc un langos pentru tine, ok?!
Kira, uelcam :)
Dana, ce s-a lungit si Lori sunteti niste frumoase!!
Doris, eu am testat pe Muresan in ultimii ani. Ce are Vasile?
si sa nu ziceti ca stati pe sec, va las o oala mare de si un polonic
o zi faina!
- mami, vrei sa te fac fericire?!
Doris-Alina spune:
Neatza...
Merci Silva, merci Maria...de recomandari.
Vasile s-a operat de prostata la fiica lui in Italia, la cabinet nu mai vine,a ramas in locul lui rezidenta, la maternitate nici atat.
Stiu asta de la Vali.
unde are Muresan cabinet? ca Bran Walter am gasit.
hai pupici la toata lumea...si o zi excelenta!
danitin spune:
Poze n+am mai apucat sa urc ca am avut zi cam nebuna, cu bancomatul ala spart si o mie si una de probleme ... sper sa apuc maine.
Dorisake, ginecolog bun bun nu stiu, al meu o fost dan pascut, cu el am nascut-o pe Lori, om exceptional dar ... chirurg. Dana Bucuras mi-e prietena veche, am copilarit impreuna iar langa cabinetul ei, stau eu
Maria, nu da cu oo, nu ma bate la cuiu gol, vin si pozele ...
Silva, in Unirii as manca mai repede o inghetata, daca tot o trimiti pe maria dupa asa ceva ...
Io la job, astept ora de plecare, Sasha a facut conjunctivita si e o intreaga tevatura sa-i punem picaturi in ochi, Lori e pedepsita ca a cojit masa din sufragerie asa, de plictiseala, drept pentru care i-a scos Calin de pe telecomanda Disney Channel si Cartoon-ul, ca tare am impresia ca de acolo invata ea tot felul de znamenii ... plus limbajul si intonatiile, tot de groaza. rau e ca n-am mai mult timp sa stau cu ea, asa cum imi propun in fiecare seara, si tot in fiecare zi nu reusesc.
silvana75 spune:
Danoooo, inghetata am si aici da' n-am langosi Oricum planu e facut deja, cand vin acasa direct de la airoport ma duc la saormeria din studenti, bag doua, tri saorme si dupa aia ma duc acasa la muma
Oooo da da cunoasteam figuri si limbaj de Disney si alte canale de luat mintile alor mici
sa visati frumos
danitin spune:
In sfarsit am reusit sa mai urc ceva poze, aici aveti completarea inclusiv cate ceva de la Plitvitze. Oricum, totul a fost muuuuult mai frumos decat pot eu povesti sau se vede in poze.
Silva, shaorma, langosi si batacanda lui Dorisake, la Bana, cu o bere rece in fatza te asteapta. Nu cred ca-si retrage Dorisake cuvantul, nu?
Am zis ca sa va mai povestesc cate ceva din concediu, sa aveti de lecturat la o cafea. Noi am stat pe insula Rab, unde principalul oras este tot Rab, ceva gen Dubrovnik, la o scara muuult mai mica. De locuit, am locuit in alta localitate, Lopar. Inchipuiti-va doua plaje facute parca pentru copii, cu nisip incredibil de fin, apa mica intinsa pe cativa zeci de metrii spre larg, crabi minusculi si bancuri de pestisori. Pe mal, nisipul este marginit de pietre asemanatoare pietrei ponce, din care cresc ciulini, pini si tot felul de plante incapatzanate care rezista vantului, nisipului si ariditatii terenului. Statiunea propriu zisa e un amalgam de vile, vilisoare sau viloaie de toate dimensiunile si culorile. Cu balcoane de fier forjat sau coloane, cu parasolare in dungi, cu gradinute minuscule, cu leandri, rodii, maslini, smochini, migdali si alte minunatii. Case vechi, traditionale, aproape ca nu mai exista, cu toate a sunt fermecatoare, cu ziduri gri din piatra bruta, obloane si acoperisuri decolorate de soare. Vilele se intind in imediata apropiere a plajelor si continua sa urce pe dealurile care o imprejia o pauzasc. Cu cat sunt mai sus pe deal, cu atat sansa sa gasesti un pret mai mic creste. Noi am platit 70 de euro/zi/apartament cu doua camere, baie si bucatarie complet utilata. Chiar pe coama dealurilor au mai rezistat cateva dintre casutele traditionale de care va spuneam si care, pur si simplu, ma fascinau. Asa ca intr-o dimineata noroasa am facut o excursie pana la ele. In curte, un batran ca din filme, bronzat, ridat si cu niste ochi incredibil de albastrii. Si stirb. Vindea smochine proaspat culese, rosii, ardei si pepeni. Toate, din gradina lui. Ne-a imbiat asa de frumos, ca as fi fost in stare sa cumpar tot cosul de smochine. Lori a primit cateva de proba si a fost fabuloasa cu sucul de smochine curgandu-i pe barbie, cu gura plina si incercand sa comunice: mai vreau. Din casa a aparut o batrana, tot asa, parca era desprisa dintr-un roman. A vrut sa stie de unde suntem - din Romania. I s-a parut interesant si s-a lungit cu buni la vorba. Eu tare as fi vrut sa vad cum arata o casa din aceea si pe dinauntru. Si am primit aprobarea sa intru. Vreau sa va spun ca o asemenea racoare n-am simtit nici in casele cu aer conditionat. Si un parfum de vechi, de lavanda, de fructe, de flori uscate la soare .... nimic asemanator cu cel dintr-o casa batraneasca. Mobila putina si veche, o scara abrupta care ducea la etajul superior, n-am apucat sa vad prea multe ca n-as fi vrut sa supar gazdele. Dar casutza aceea imi va ramane mereu in suflet, singura ramasa in picioare dintr-un sir de cinci. Celelalte au inchis si ele obloanele dupa ce proprietarii s-au stins. Ma gandesc si cum ce-o fi in sufletul celor doi batrani, singuri pe o coama de deal, cu produsele lor pe care prea putini vin sa le cumpere,intre case cucoperisul prabusit, din care vecinii au plecat demult spre alta lume ....
Mihi spune:
salutare
ce as mai sta pe aici...da nu ma lasa puradeii astia...
dani ce fain ai scris...cum ai dat de oferta respectiva?
...noi inca nu am mers nicaieri la mare...al meu nu se poate deslipi de jobul lui...dar sigur o sa mergem ...ne batem capul unde...parca ni groaza dincolo cu copii mici...dar cand aud ca numa la noi la mare sa nu mergi...iar ma uit spre dincolo...am vrut la bibione italia...dar agentia respectiva ne-a trimis raspuns ca nu mai sunt locuri...nici timp de cautat pe net nu prea avem cu copiii astia...si sunt doar grupa mica acasa...ne-am uiatat aseara pe la noi...un pic in croataia...de turcia soi grecia nu ne apropiem din cauza pretului ca acolo am merge cu avionu...si multi cum suntem...ne costa de ne indoaie...
...imi bat capu cum sa reconfigurez camerele...ca o sa mai am un scoler...vreau si sa zugravesc...2 camere si un balcon...am vb deja cu cativa posibili...daca cunoasteti mesteri buni ziceti si mike...
...dragelor imi dau florile de pe balcon...daca sunteti careva curioase...nu mai am timp de ele...si m-am gandit ca mai bine pun una alta acolo jucarii ca ne sufocam acush...m-am gandit sa fac un butic si banii stransi sa-i dau vreunui copilas din tm care are probleme...da nu am timp de asta...asa ca ...flori pt voi care vrea...trandafir japonez...sporu casei..rugaciune...etc...
...ieri americanu nu a dormit si aseara era ca un leu in cusca nu stiu de unde are atata energie..scotea hainele din sertare...fugea de colo ...colo...al meu zice...de era lori asa cred ca ne gandeam de 10 ori daca mai facem vreunul...
nop va pup
mihi
deya spune:
Hop tzup
Muresan are sediu la prima Strada dupa Clujului catre Vidu.Nu stiu cum ii zice dar daca dati search gasiti. Tot in cabinetul lui e si Sabin Moldovan fain si el.
Eu numa ce am ajuns acasa am facut un mini tur al tarii. In rest nimic nou