Unde doarme bebele nou-nascut?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Daca o sa ai noroc de un bebe dormicel, vei putea sa pastrezi aranjamentul cu camera bebelusului. Daca insa se va trezi des noaptea... o sa fie cam greu sa tot faci naveta intre camere (eu am facut asta intre 5 si 9 luni, cu primul copil... si de la camera proprie, dupa 4 luni de naveta, euizata complet, am capitulat... si am dormit cu bebe in pat...). Acum, cu al doilea, dorm eu cu el in camera, dar sunt hoatarata sa nu-l mai tin cu mine in pat.

E bine si pt sot, ca nu se trezeste de fiecare data cand se agita bebe noaptea. E suficient cu mine sa fiu zombi dimineata, macar el sa se odihneasca, fiindca merge la servici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viomary spune:

primul meu bebe nu a vrut pur si simplu sa doarma in patut,dormea doar cu mine in pat si mufat la tzitzi m-am chinuit 1,2 ani.cu al2lea am zis..gata singur in patutzul lui,a functionat 1 luna dupa aceea tot cu mine in pat dar nu sta cu gurita mereu la san,suge cand ii trebe apoi se intoarce cu spatele la mine si doarme,asa ca bebe o sa-ti zica cum vrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Puricica

Buna
Am si eu o dilema.Vom avea un baietella inceputul lui august, am amenajat deja camera pt el....dar vreau sa intreb: in primele saptamani nu e mai bine sa mutam patutzul in camera noasta...sa fie mai aproape de mami si tati? sau e mai bine sa stea de la inceput in camera lui?ma poate ajuta cineva?

Felicitari pentru bb si nastere usoara!
Te-ai gandit bine sa aduci patutul in camera voastra, langa patul mare. Eu am primit o hartie de la maternitate inainte sa plec cu copilul acasa si scria acolo chiar asta, ca se recomanda ca, in primul an, copilul sa doarma in patutul lui in camera parintilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_alex spune:

In primul rand nastere usoara si eu am optat pentru patut in camera noastra. Acum fetita are 9 luni, doarme in patutul ei de mica si tot ma mai trezesc noaptea sa vad ce face...doarme bine si cam toata naoptea numai ca se foieste fff mult si are niste pozitii de somn de razi cu lacrimi. Copilul trebuie supravegheat cat este mic si daca cumva esti obosita e posibil ca somnul sa te "fure" exact cand nu trebuie...De cand ii dau dintisorii se mai "maraie" prin somn si prefer sa o iau langa mine caci simte ca-i langa mami si se linisteste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

unde vrea

noi am facut cu patutul langa noi si nu a mers

am incercat cu noi si nu a mers

in camera lui a fost perfect

dar copilul vecinilor daca nu e langa ei in pat nu doarme nici un minut

Mergi la inceput