La Multi Ani,Ana-Matilda! Mai-Iunie 2009(80)
Raspunsuri - Pagina 16

alynta27 spune:
Maria ca haricuta ai fost! Ce baiat mancacios! Bravo! Si eu abia astept!
Tati il tunde pe David si cu vorba buna(la masina)! Astept sa vad rezultatul final!
Am mancat in familie! Facui peste, mamaliguta, cartofi natur , dovlecel pane si mujdei de usturoi! Matei s-a delecatat cu dovlecelul si a degustat usturoiul! Eu am mancat cu pofta cartofi cu usturoi!
Alina-Mirela 29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

dicirstea spune:
Helau, helau!
V-o fost dor de mine???
Ca mie mi-o fost de voi
Nu dati cu pietre, scuzati absenta si nu ma puneti nemotivat, ca nu mai stiu nici cum ma cheama. Inainte mai citeam macar si nu apucam sa mai scriu pana ajungeam la zi, dar de cateva saptamani nu ma mai ajung cu timpul deloc.
Acum am facut o pauza sa-mi mai clatesc creierii, sa vad ce mai faceti....
Am reusit sa citesc vreo 5 pagini, cat sa vad ca avem niste viitoare mamici de bb2 si chiar 3 .
Felicitari, nu... FELICITARI!!!!!
Ma bucur mult pentru voi si va doresc o sarcina usoara, o nastere usoara si bb sanatosi!
Poate ar fi bine sa le treceti pe prima pagina pe mamicile in devenire.
Din pacate nu mai pot sta sa va spun cate ceva si despre noi, sunt chemata la apel, sper ca peste vreo 2 saptamani sa ma mai eliberez de lucrari si sa va citesc mai des.
Multa sanatate bolnaviorilor
si
LA MULTI ANISORI FERICITI !!! sarbatoritilor de pana acum si un.
bine revenit lui Gabi78
CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

cris_82 spune:
neata,
ce-i cu linistea asta pe aicea???
LA MULTI ANISORI INAINTE Ana Matilda!!!!!!!!!!!!!!!!

sa cresti mare si frumoasa,iar viata sa-ti fie lina si plina de impliniri si iubire

maria moamaaaaaaaaaa,pai papa foarte bine dariusica

alynta tu esti gravida,dar eu balesti si pentru tine

dici bun venit!!!!!
brotacul tero-sectorist

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Bebe Beca spune:
Stefan, Stfania, Maria, Sara, Ana, LA MULTI ANI plini de sanatate si bine si frumos! Felicitari pentru primul anisor!
Ne-am intors ieri noapte acasa, deocamdata sunt rupti de oboseala, incercam sa intram in normal. Sara este ok, amandoua sunt bine, de fapt, acu ies ca am o multime de trebi, va pup si imbratisez!
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

DanaMi spune:
LA MULTI ANI !!!!
BIANCA, SARA MAGDALENA SI ANA MATILDA
Gabi, bine ai revenit, ti-am admirat copilasii
Ioana, ma bucur ca ati ajuns acasa si sunteti bine
Ana multa sanatate finutei tale
Fetelor nici mie nu mi-a venit indemnizatia , am fost la posta sa intreb si mi-au spus ca vine pe 28 , dar faza tare a fost cand am intrebat de ce nu se dau macar alocatiile mi-a spus ca daca vreau sa o iau inainte de indemnizatie sa fac o cere si sa specific pt ce imi trebuie banii
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
AM IMPLINIT 1 ANISOR

alynta27 spune:
Salutare!
Deci multumesc! Revino cu detalii despre voi!
Cris am rezerva de dovlecel la frigider! Ne place la toti! Iar usturoil e benefic pentru imunitate! Eu il fac "maioneza" si-i "tai" iuteala cu putin otet sau lamaie! Iese tare bun!
DanaMi ce faza de 2 lei! Poi la mine e si cheltuita aproape! Dar de obicei pe ce data o i-ei?! Pe card sau la posta?-ci lume!
Alina-Mirela 29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!

alynta27 spune:
La multi ani Ana Matilda!
Beca bine ati revenit! Odihna iti doresc ca ai nevoie!
Alina-Mirela 29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!

DanaMi spune:
Alina, da a fost de tot rahatul faza dar asta e .... eu primesc banii acasa pe data de 15 in mod normal dar vad ca nici pe asta nu ne mai putem baza...
Am si eu o intrebare la voi, cat lapte beau copilasii vostri ca Bubu mai mult de 400-500 ml / zi nu bea oricat m-am chinuit, ea are 4 mese /zi, cam asa:
7 - 200ml lapta cu 2 cupe de cereale
12 - 1banana+1/2 iaurt + 3-4 biscuiti
17 - supa/ ciorba cu carnita si paine
21 - 200ml lapta cu 2 cupe de cereale
intre mese mai rontaie biscuiti /covrigi/ pufuleti, paine
dimineata sau seara se intampla se bea si mai mult de 200 ml dar asta foarte rar si mi se pare ca e cam putin lapte
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
AM IMPLINIT 1 ANISOR

Serialbastre spune:
LA MULTI ANI, Ana Matilda! Sa fii sanatoasa si sa ai o viata frumoasa!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=3" target="_blank">I LOVE DC

Serialbastre spune:
Dici, si noua ne e dor!
DanaMi, Cezara bea dimineata si seara cam 150 ml lapte. Rar bea 180 ml. Si pe la ora 18, 150 - 200 grame iaurt cu cereale. Noi avem 5 mese pe zi. Si ma feresc de gustari intre mese, prefer sa-i dau ca desert: pufuleti, sticksuri, biscuiti. Mai prinde pufuleti si-n parc cateodata, in principal ca vede la alti copii si cere (adica tipa).
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=3" target="_blank">I LOVE DC