Praline belgiene 45
Raspunsuri - Pagina 14
ardeiash spune:
Doamne rorut ce fericire! ma bucur din tot sufletul pentru tine ... .vezi , ca nu mancai degeaba cartofi prajiti si salata de rosii . ador semnatura ta :)
sarcina usoara si ia-o mai usor cu stresul la munca ..
fete; pas pt mine saptamana viitoare.. nu pot sa va vad
duminica plecam in vacanta franta la plaja .. ca sa fie mai aproape.... :) .. da va urez distractie placuta si va pup pe toate cu dor
dia_tm spune:
ROR, felicitari! sarcina usoara si sa un bebe sanatos si la fel de plin de energie si de-acum incolo
Mihaela, desigur e super sa o am pe mama aici ...dar imi pare rau ca nu vrea sa ma lase sa-i ofer nimic....dar mai studiez eu alte metode de abordare, ca n-o sa renunt asa de usor;
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
ror spune:
Dragelor, va multumesc pentru telefoane si pentru gandurile bune. Ce m-as face eu fara voi?
Ardeias, concediu placut. Sa va odihniti si sa aveti vreme buna. Cat stati?
Dia, pe mami nu o mai intreba ce vrea si ce nu vrea. Intra in actiune si pune-o direct in fata faptului implinit.
Ror + 11
ninaM spune:
Dragele mele pralinute,mi-e atat de dor de voi!!!!
Noi suntem inca in vacanta,la mami, si nici nu trebuie sa va mai spun cat e de bine....numai ca ne e dor de tati si abia asteptam sa vina si el!
De o saptamana suntem la Brasov ca nu mai suportam caldura din Bucuresti.Am vrut sa fug si eu la C-ta la concert,dar m-au speriat ploile ce se anuntau,asa ca am renuntat....si sincer imi pare rau acum....
Rorutz,FELICITARI!!!!Nici nu stii cat ma bucur pt tine....sa fie intr-un ceas bun,sa ai o sarcina usoara si la termen!!Te imbratisez cu drag!
Dragele mele pralinute sarbatorite(si puiuti de pralinute),va urez si eu (cu intarziere) un calduros LA MULTI ANI,sa aveti parte de tot ce va doriti,si multa,multa sanatate!
Dragele mele va las acum ca piticii trag de mine sa-i scot in parc...va pup pe toate si sa stiti ca-mi lipsiti!!!
ror spune:
Sebisor, pui mic, LA MULTI ANI fericiti! Sa cresti mare ca tati si sa fii vesel ca mami!
Nina, vacanta placuta! Ma gandeam eu ca esti plecata pe undeva, ca prea era multa liniste.
Ror + 11
MadyG spune:
Rorut drag,cata bucurie si ce veste minunata!!!
Sa iti dea Domnul o sarcina usoara si la termen,sa fiti sanatosi-tun ,si tu, si bebe!Noi trei iti dorim tot norocul din lume si te imbatisam strans,strans!
E superb sa citesc semnatura ta de graviduta!!!
MadyG spune:
La multi ani,Sebastian,pui frumos!!! Sa cresti mare si sa iti implinesti toate visele!Sa fii sanatos,norocos si binecuvantat mereu!
Te pupam tare pe obrajori si iti dorim o zi plina de bunatati si de distractie!
ardeiash spune:
si noi il pupam pe puiul mic si-i uram viata lunga plina de fericire , sanatate si noroc cu carul,, Doamne, ce repede a trecut timpul! parca ieri s-a nascut!
mesaj important pt miri: furnica traieste! m-am trompat eu de o tipa pe care am intrebat-o pe rue vanderkindere unde e la fourmi.. si ea m-a intrebat ce? io i-am zis magazinul ala cu perlute , carterie, loazire .. paradisul femilor cu gargarite la creier .. si mi-a aratat stokline.. aia mi-au zis ca e spre lichidare si ca nu mai au ce-au avut .... de unde incurcatura..
deci la fourmi traieste... am vizitat-o azi.. e in capatul alalalt de strada ... am bataturi deja la picioare... da , e bine , sanatoasa
mesajul ramane acelasi... mergeti de va luati scrapbookinguiala si papetareala la preturi de nimic.. adresa e
stock Line UCCLE
Rue Vanderkindere, 465 - 1180 UCCLE
(Parking Delhaize)
Tél 02 345 58 67
Ouvert du lundi au samedi de 10 h 00 à 19 h 00
Mihaela1171 spune:
Rorutz chiar este o veste minunata!!!! Ma bucur tare mult pentru voi, sa fiti sanatosi si tu si bebita, si sa fie totul bine pana in Februarie!!!! Sunt tare fericita pentru tine :)!!!