Dinti din portelan

Dinti din portelan | Autor: FlyLady74

Link direct la acest mesaj

Am o lucrare, 3 masele, din portelan. Am o intrebare pentru cine se pricepe la asa ceva.

Din vina stomatologului sau a tehnicianului, nu stiu, lucrarea a fost facuta prost. Adica in loc sa fie spre interior inclinatia, ca in partea cealalta, e spre exterior. Ma simt tot timpul de parca as avea o bomboana in gura.
Nu sunt dispusa sa dau inca odata o gramada de bani pe dinti, iar stomatologul sustine ca e bine, ca asa am eu muscatura.
Vreau sa merg la un alt dentist, sa repar problema, ca in cel care a facut lucrarea nu mai am incredere.

Inrebarea este: se poate pili partea exterioara pana ajunge la un nivel la care sa nu ma mai deranjeze, sau se strica toata lucrarea?
Ca mi-e teama ca ma duc la dentist, pe el nu-l doare sa dea cu pila si imi voi strica lucrare de cateva sute de euro aiurea.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Daca lucrarea e foarte recenta, e posibil ti se para tie nelalocul ei si doctorul sa aiba dreptate si sa fie ok. Iti trebuie ceva timp sa te obisnuiesti cu ea. Eu zic sa mai astepti ceva de genul o saptamana, doua si apoi sa iei masuri. Am cred ca 3 lucrari si cred ca am patit acelasi lucru cu toate. Cu ultima cel putin a fost horror, eram si insarcinata si dupa ce ca aveam sentimentul ca e mare lucrarea mai aveam si dureri. In 2 saptamani am uitat ca am lucrarea in gura. Sper sa fie ok si la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

uite nu te supara dar cred ca trebuie sa astepti sa te acomodezi cu lucrarea.esti putin deranjata si de aici si exagerarea cu bomboana(sau este cip).baca mergi la un dentist sa pileasca din lucrare vei fi refuzata,stratul de portelan este f subtire pus pe o baza de metal,iar a2a portelanul se sparge.incearca sa mesteci guma de mestecat si vorbeste cit mai mult,in citeva zile te acomodezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FlyLady74 spune:

e aproape de un an
si se vede clar ca in dreapta maselele naturale musca spre interior iar cei de portelan spre exterior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marutzu spune:

eu am lucrat la cabnet de stomato si am si eu lucrare de portelen este prost facuta iar d nul doctor ca sa nu plateasca el din buzunar noua lucrare te refuza in maxim o luna trebe sa te obisnuiesti cu ea te poti duce la alt medic si daca alt medik spune ca nu e buna lucrarea poti apela la OPC sau makar sa il ameeeninti nu sunt de acord ca pe banii tai sa te lasi pacalita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

a pai este grav un an pai si de ce ai stat atit?ai o chitanta ceva de la lucrarea facuta?daca nu cu opc nu ai sperante.pote totusi reusesti sa-l convingi pe doctor ca nu te simti bine cu lucrarea,poate totusi mai exista omenie.uf !bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FlyLady74 spune:

Am asteptat sa ma obisnuiesc, sa se aseze lucrarea...
Nu am bon, la inceput era uper ok, dragut, atent, dadea bon, facea reduceri cu casa de asigurari. Dupa un timp a inceput sa se grabeasca, sa fusareasca, face cate 2 programari in acelsi timp si pe clientul mai intelegator il da la rezident...
Ca in Romania. Nu am alta solutie, decat sa ma consolez pana voi avea bani de alta lucrare si sa schimb dr.

Mergi la inceput