Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela io l-am lasat pe jiji cu tasu...si am fost la cosmetik sa ma fac bela..i-a dat el sucul la 10...de fapt imediat dupa ce-am plecat io adik dupa 9...k de daca amraie...cu sigurantza ca vrea mancare...nu mai zic ca..daca copilul ar fi baut 1 litru tasu i-ar fi dat.. l-am gasit doar in pampers...cica i-e cald... am fost la DM..am luat si io un bax de babylove si crema pt protectie solara...oglinda nu aveau..la care DM ati gasit?..i-am mai luat un bibe de sticla...io numai de sticla fol si tetine cu mai multe gauri ..total 18 ron. gata cu raportul...din nou jijeii mei dorm..eu ar trebui dsa invatz..of...n-am niciun chef Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Dar am vazut o chestie f misto
![](icon_smile_big.gif)
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
Aaa DECENUELA cum ii dai tu sucul ca e chin frate cu linguritza e prea lichid, ca sa nu dispara in drum spre gura lui iau f putin (aproape deloc) in linguritza aia mica...tu ii dai cu bibe?
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
AMR 7 kile....
![](icon_smile_sad.gif)
![](alcool.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui blue_flower Salutare fetelor, Am si eu o dilema: cum pot eu diversifica bebe-ul daca el doarme la ora 10? Programul nostru este ca el se trezeste pe la 7.3-8, mananca, joaca si maimutareala vreo 2 ore si apoi adoarme inca 3 ore, pana pe la 1-1.30. Deci la mine masa de 10 nu exista. Cum sa fac? Are ceva daca ii dau suc de fructe dupa-amiaza? Pe la 2-3? Trebuie neaparat la ora 10? Nu pot sa inversez? Sa ii dau lapte dimineata, legume - cand vom ajunge acolo - pe la 2-3 si apoi pe la 6 fructe? Si apoi lapte iar la culcare, la 9.30 - 10? Multumesc frumos. E foarte cald si stam in casa ca harciogii, la aer conditionat, si cu toate astea bebe tot nu mananca f bine, e mofturos, suge mai des, probabil de sete, i-am mai dat ocazional si o lingurita de apa. Acum doarme, s-a trezit mai devreme, pe la 11 si apoi a adormit la loc pe la 12.30. Am eu senzatia sau Dani doarme prea mult? Adunate sunt cam 15 ore pe zi. Ai vostri dorm la fel? pupici. ![]() |
Ideea e sa ii dai lapte la prima masa si fructe la masa a doua, deci poti sa ii dai la masa a doua coricand e ea, eu de ex, al meu mananca masa de dimi intre 8 si noua si masa 2 pe la 12 asa ca pe la 11 ii dau suc de mar ca deocamdata se da inainte de masa 2 acum cand dai numai cateva linguritze si ii dau totusi un pic inainte de masa sa nu bag imediat lapte. ideea intr-un final cand ajungi la cantitate mai mare de suc si bagi si piureuri de fructe-legume e sa ii inlocuiesti masa nr 2 cu masa de fructe apoi masa nr trei va trebui inlocuita cu supitze
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
AMR 7 kile....
![](icon_smile_sad.gif)
![](alcool.gif)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Ruxita mi-am mai amintit o chestie pe care vroiam s-o povestesc... Caius are o mica pata mongoloida intre buci... ii arat sotului: "Bai, Ardeal, esti urmas de bozgor..." (daca avem printre noi vreo unguroaica, rog sa nu se simta lezata...), sotul: "Nu, ca tu, ca caucaz, tatari, ochi de tataroaica...", pana la urma nu i-am dat de capat, tre sa sapam adanc de tot in arboretul fiecaruia genealogic ca sa justificam acea pata... minuscula altfel, dar atat de buclucasa... Mamica de Bilabong, fericiti amandoi! |
nu stiu de ce se numesc mongoloide dar nu au nici o legatura cu arborele genealogic sau cu natzia bebelui, apar la f multi copii si Yannis a avut pe zona lombara a spatelui , langa coloana dar s-a estompat treptat acum aproape nu se mai vede. Ele dispar pana la 1 an, uneori chiar mai tarziu sunt niste zone un pic mai pigmentate, nimic altceva
![](floare.gif)
aaa si cu kk, ii dai morcov? ptr ca ala constipa, incearca sa il scoti din meniu cateva zile si insista cu mai mult mar sau para, mai ales para e usor laxativa, acum ei treb sa pape mere, pere, piersici, pepeni , astea de sezon, cel putin asa stiu eu
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
AMR 7 kile....
![](icon_smile_sad.gif)
![](alcool.gif)
alexutzzza spune:
DASTEFA tu la bebe nr 2 ai experienta....eu...imi tremura mana si de alea 3 linguritze si de emotie si de entuziasm, imi zicea sotzul ca io-s mai incantata si mai bulversata de toata povestea cu alimentele noi decat bebele
Blue flower inainte si Yannis dormea cam 15-16 ore in total cu toate atzipelile, dar acum de cand cu caldurile eu am impresia ca doarme si mai mult spre 16-17 ...parca zace, desi nu las sa se incalzeasca exagerat in casa
cris d ptr EMA
si io frappeeeeeeeeee!!!
vreau unu cu amaretto ptr mine!
de
Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
alexutzzza spune:
Vad ca v-ati plictisit de mine si nu face nimeni capitol nou sa va povestesc mai multe
Buuuunnnnn daca-i pe asa atunci ma duc sa-mi devorez minunatul si deliciosul TIRAMISU pe care mi l-am facut mai devreme si l-am lasat cateva ore la frigi, acum pun pariu ca e tocmai bun, na sac! de
Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
![](images/user_woman.png)
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
nu stiu de ce se numesc mongoloide dar nu au nici o legatura cu arborele genealogic sau cu natzia bebelui, apar la f multi copii si Yannis a avut pe zona lombara a spatelui , langa coloana dar s-a estompat treptat acum aproape nu se mai vede. Ele dispar pana la 1 an, uneori chiar mai tarziu sunt niste zone un pic mai pigmentate, nimic altceva ![]() aaa si cu kk, ii dai morcov? ptr ca ala constipa, incearca sa il scoti din meniu cateva zile si insista cu mai mult mar sau para, mai ales para e usor laxativa, acum ei treb sa pape mere, pere, piersici, pepeni , astea de sezon, cel putin asa stiu eu ![]() ![]() AMR 7 kile.... ![]() ![]() |
e interesant trainer seat-ul, il vreau! zici ca era la numai 92 de lei?
noi azi tot n-am facut nimika... nicio kakutza... doar un partz cat sa murdareasca pampersu, adica foarte putin pentru ce stiam eu ca e o kaka de bebelush... azi i-am dat caisa, i-am dat sa molfaie o jumatate de caisa si asa a si papat un sfert... iar la cina i-am dat supica de morcov cu pastarnac, i-am dat morcov pasat si pe asta inca nu stie sa-l inghita, se ineaca cu el si-l "vomita"... am renuntat sa-i mai dau legume pasate si o sa-i dau pana in 5,5 luni doar fiertura de la legume, acum nu stiu daca si asta constipa... voi dati la bebeii vostri legume pasate??? si am citit undeva ca poti gati supica pentru mai multe zile odata si congelezi in portii mici si decongelezi cat iti trebuie, doar ca mie nu-mi reuseste sa gatesc pentru cateva zile, pun o jumate de cratita cu 2 morcovi la fiert si intr-o ora si jumate mai raman vreo 5-6 linguri de supica, si voi la fel? nu?
Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
e interesant trainer seat-ul, il vreau! zici ca era la numai 92 de lei? noi azi tot n-am facut nimika... nicio kakutza... doar un partz cat sa murdareasca pampersu, adica foarte putin pentru ce stiam eu ca e o kaka de bebelush... azi i-am dat caisa, i-am dat sa molfaie o jumatate de caisa si asa a si papat un sfert... iar la cina i-am dat supica de morcov cu pastarnac, i-am dat morcov pasat si pe asta inca nu stie sa-l inghita, se ineaca cu el si-l "vomita"... am renuntat sa-i mai dau legume pasate si o sa-i dau pana in 5,5 luni doar fiertura de la legume, acum nu stiu daca si asta constipa... voi dati la bebeii vostri legume pasate??? si am citit undeva ca poti gati supica pentru mai multe zile odata si congelezi in portii mici si decongelezi cat iti trebuie, doar ca mie nu-mi reuseste sa gatesc pentru cateva zile, pun o jumate de cratita cu 2 morcovi la fiert si intr-o ora si jumate mai raman vreo 5-6 linguri de supica, si voi la fel? nu? Mamica de Bilabong, fericiti amandoi! |
noi suntem la abia cateva linguri de suc de mar deci pana la fiert si supici mai avem
Da, 92 ron in mall AFI la mothercare
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
AMR 7 kile....
![](icon_smile_sad.gif)
![](alcool.gif)
Ruxita spune:
lingurite... intr-adevar alea de silicon sunt prea mici, intr-atat de mici incat pana ajung la gura copilului raman fara lichid... Caius a descoperit smecherii - sa-si scoata limba afara, sa traga de lingurita, sa-si bage maina in farfuriutza, astfel incat uneori am nevoie de ajutor, cineva sa-l tina de maini ca sa-i pot duce lingura la gura... si tocmai de aia ii dau cu lingurita normala, adanca pe care o incarc la jumatate, asa macar pe fund ajunge ceva si in gura lui... lingurica de silicon banui ca va fi buna pentru terciul de mai tarziu.
Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
blue_flower spune:
Dar de ce trebuie fierte atata timp legumele? Care e faza? Sa iasa toate alea din ele in supa, vitaminele si ce-o mai fi?
Eu ma gandeam ca se mai adauga apa, ca scade intr-o ora jumate. Morcovul oricum se fierbe mult mai repede. So...de ce sa fierbi atata timp? de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
io am intrat sa va spun ...noapte buna...
la mine inca o ...cina ratata de cereale...si LM din bibe a refuzat...asa ca...voi avea cum bine m-am obisnuit o ...noapte romantica
alexutza...eu sunt la faza de mar + morcov...il pun in scaun...ii dau cateva linguritze...apoi...bibe
intr-o dimi in loc de suc am incercat fructe pasate...esec total...ce-i drept era mar +piersik si era cam acru
maine incerc sa-i dau pasat mar+ caise ..sper sa fie dulci..
ii plac ciresele sa i le storc pe buze...
dar la supe..fierturi si alte din astea...pas....oricum....greu dom'le , greu
MP...nu mami, as vrea io asa discount...bibe + terine 18
o seara placuta...ma culc deoarece in curand incepe distractia
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...