Puiuti de Randunici 2008!! (422)
Raspunsuri - Pagina 2
luny spune:
sara buna... ce zi!
am fost si la dr cu Matei, pediatra a zis ca nu-i nicio panica, e copil si le face, plus sezon deschis la enteroviroze si viroze, virozute, vurusei de tot soiul.. ii dau acelasi tratament ca data trecuta, tot enteroviroza ar fi, so mancare de regim,sumetrolim, debridat, antitermice(de dimineta avea 38,5 si acum fix 38, dupa ce toata ziua a fost fara febra).... azi a kkt apa de vreo 5 ori
, bagam si smecta si viata e misto
in rest, cica sa-si vada de activitati, sa plece la munte cu ai mei, la mare cu noi, si ce tare o sa fie ptr el, ca s-o citez pe dr-ita![]()
![]()
felicitari premiantilor, copii destepti cu parinti minunati!

simo ce serbare frumoasa, ce baieti scumpi
! eu am fost abecedar la serbare![]()
ii urez si eu o nastre de vis geckolinei
si o chem pe zoze la o barfa
maine muncesc, imi vine sa 
..sper la o piscina totusi, sa vedem daca apare altceva..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Va pup pe toate!
Am reusit si eu sa citesc ultimele pagini si m-am pus cat de cat la curent. Asa de mult mi-au placut pozele si filmulete!!!

Felicitari multe premiantilor! 
Despre noi ca sa va zic: Zana e vindecata, i-a trecut repede si a fost oricum o forma usoara. Azi am dus-o din nou la gradi.
Maine plecam la munte, ca tot se anunta pe aici vreo 40 de grade 
Si pana la urma s-ar putea sa-mi iasa si mie ploile cu o vacanta de vis in vara asta. Dar mai multe nu spun, ca poate nu se mai intampla. Va povestesc dupa ce am rezervarile. ![]()
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mstela spune:
Muahh...
tuturor,in special Maria
Am vazut si eu premiant mumos..Cuscra,ce emotii sa fi fost pe tine!!
Ehee,e si ginerele meu premiant mumos...![]()
Sanatate puilor bolnaviori.Dudelul sper ca-i mai bine,iar Mimo se simte bine in acorduri de chitara..
NB
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Nicoleta spune:
edit
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

luny spune:

poftiti de va inviorati, zic eu, din campul muncii
..nu pot vedea poze aici, poate reusesc pe seara..
sper dupa munca sa ma duca baietii la piscina.. si pana atunci, moooor p-aici de plictiseala![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
L-am vazut pe David cu coronita lui frumoasa! Inca o data, felicitari, David! Simo, ai niste baieti
.
Nico, cat de fascinat e Matei de trenulet
!!! Misto rau in parcul ala
!
Noi am facut bagajele si purcedem spre tara, ne intoarcem sa dormim acasa, ca e patul prea mic pentru o grasa, un gras si un plod care doarme numai de-a curmezisul
Si pana cand e gata de mobilat si de renovat restul casei...facem naveta ![]()
Va pupa Olga! Sa aveti un weekend de vis!
Olga
17+ si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
Nicoleta spune:
Olgule, nu ma, nu era parc, era petrecere la serviciu la Adrian. Au sarbatori nushce inaugurare... s-au perindat pe la petrecere muuulti oameni... spatiile alea verzi si lacul artificial erau in curtea firmei. Misto, nu? A, si minunile alea de s-au distrat copiii cu ele erau aduse special pentru copii. ![]()

PIDANA spune:
SAluuuuuuut!
La gradi de langa bloc a fost serbare .
Pacat ca nu se vad, cantau tare frumos.
La serbarea de Pasti desi a durat ma putin, un vecin a gasit de cuviinta tocmai atunci sa bata covoarele.
Comunisti nesimtiti!
Felicitari premiantilor, copii si parinti deopotriva, am vazut toate pozele aproape am plans de emotie. Sper sa intuiesc nevoile copilului meu cand o fi la scoala si sa o pot ajuta chiar daca ar insemna sa ii fac eu o tema. Tin minte ca mie mama mi-a scris chiar in caiet tema ca eu nu mai eram in stare, prin clasele primare.
Se fac doua saptamani de cand o am pe Ana la tara si nu mai pot de dorul ei. Bine ca se intoarce luni sau marti cu bunicii, chiar daca va sta apoi la ceilalti bunici macar ma pot duce zilnic sa o vad.
Acum vreo luna cat a stat la socri s-a invatat sa faca numai la olita pipi, spunea "mamaie hai repede la olita", in schimb se ascunde si tot in pampers face kk. La tara cu mama nu spune mereu, cu mine la fel, poate am stresat-o prea mult ca o puneam des pe olita. Eu in casa o lasam doar cu pantalonasi fara chiloti si am gasit-o cu ei in vine, faceam mancare ea se juca si cand ma duc la ea imi arata ca "am facut pipi acolo la olita" .
Nu-i tace gurita nicio clipa, vorbeste f clar, daca poceste vreun cuvant il repeta pana suna bine, doar pe r nu il pronunta. Stie sa povesteasca, spune poezii, cantecele cand o apuca dar sa fie in mediul ei, nu la comanda.
GAta m-am laudat destul, fug la calcat.
natynic spune:
Pfiuu...culcat copil...azi m-am trezit de la 7, am iesit afara de la 8.30, am fost si la o consultatie la cabinet (cu Iulia dupa mine
spre deliciul personalului), si la cumparaturi, pe foc am fasolea pt iahnie cu carnati, am executat deja vinete la tigaie cu branza, lamaie si usturoi si ardei copti...ma dor piciorusele![]()
Pidana, super ce povestesti de Ana
Nico, misto rrrauu curtea firmei si jucariile aduse si toata atmosfera care parea a fi. Vreau sa-ti spun ca-mi pare ca ai slabit mult si arati f bine iar Matei e, tot mai mult, copia ta fidela!
Pupici, ma intind nitel pana-mi vine barbatul la masa.
P.S. Bai, iar mi-au furat cauciucul de la stergatorul de parbriz!
Am fost atat de proasta incat am continuat sa parchez la serviciu in acelasi loc, neintelegand ca primul furt a fost o amenintare...ca marti, cand am plecat de la munca la mama si am gasit sub stergator o sticla goala de bere era un nou avertisment...asa ca ieri m-am trezit iar fara cauciuc. Si mi-am luat si papara de la barbat ca de ce am parcat tot acolo. Nene, loc public pe marginea carosabilului, acolo parcheaza zilnic zeci de masini una langa alta, n-am facut nimic nici ilegal nici de prost gust!! Un stergator de tipul care se potriveste la masina mea e 79 de ron, deja imi luase unul, acu trebuie altul, mama lui de stergator!

Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
Nicoleta spune:
Naty, mersi, dar nu am slabit decat cateva kg. Nici nu se vede prea mult ca lipsesc... Poate la fata m-am subtiat si de aici senzatia... Mai sunt multe kg, dar catinel, ca nu-i graba mare...