Puiuti de Randunici 2008!! (422)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Claudia Daci mai plange cand o lasi la gradi? Sau numai a mea e asa de plangacioasa... Azi dimineata a trebuit sa o smulg din bratele mele, asa de tare i se inclestasera mainile pe mine

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Kya, tine cont si ca e dupa weekend, dupa ce a stat doua zile doar cu tine...Ce mila mi-e de Sanzi ! Dar se consoleaza repede dupa ce pleci?

Olga 18+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Da mai, o zapacesc rau de tot cu weekendul asta... Nici nu mai stie bietul copil cand o duc la gradi sau cand ramane acasa

Se calmeaza destul de repede. Educatoarea imi zice ca e ok apoi. Daca o ia in brate putin se linisteste. Eu cat o vad pe camera video nu plange, se joaca, e vioaie. Momentul ala de despartire o termina pe ea mititica...

Mami si Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Stai linistita, e firesc sa sufere putin la despartire. Important e ca isi revine repede si ca se implica in joc dupa aia. Nasol era daca jelea mult plecarea ta, daca prefera sa stea singura, si nu la joaca cu picii...Au trecut doar doua saptamani, pana la urma, dar eu zic ca sunteti pe drumul cel bun.

Eu sunt in dileme mari cu gradi, la toamna trebuie sa o inscriu deja pentru anul viitor si nu stiu ce sa fac...Cand am timp, detaliez, ca sa va cer sfatul.

Olga 18+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Kya, e normal sa mai fie si asa, mai ales dupa week.end. Va fi bine.

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Da, stiu ca suntem pe drumul cel bun. La fel mi-a spus si Vali, cu parerea ei avizata
Doar ca ... nah... numai mama sa nu fii! Of!

Nico tinem pumnii!
Ultima daca cand am vrut sa apelez la gandurile voastre bune si la pumnii strasi, era cand aveam eu un morcov ca trecea randunoiul exact prin zona aia bantuita de pirati somalezi (de care auziti la TV ca au mai luat cate un vas captiv) Dar pana sa intru eu pe forum, a si trecut

Mami si Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

AMR = 4 ZILE !!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Kya-Raluca LA MULTI ANI cu sanatate si tot ce-ti doresti sa se implineasca!

Multa sanatate tuturor puilor bolnaviori, sa se refaca repede!

Simo condoleante pt bunic. Nu uita sa ne dai de veste cum au iesit analizele lui Siluan.

Ramo m-am distrat tare cu blondutzul, l-am pus si azi de dimineata sa-l mai vad.

Nicoleta sa-ti iasa planurile asa cum doresti! N-am apucat sa vad pozele ca eu nu intru in w-end la calculator ca n-am loc.

O zi buna tuturor si o boare de racoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello..
sunt cu stresu' dupa mine, maine pleaca baiat frumos la munte cu ai mei, si nu mai stiu ce sa fac p-aici, ce sa-i mai pun la el.. ma invart a prost, si de fapt, parca nu fac nimic
colac peste pupaza, este spuzit tot, sau asa cred.. o fi si o combinatie de bubite de caldura cu d-alea de la oxiuri, habar n-am.. la dr nu am mai fost iar, abia ce l-a vazut vineri si astea au aparut sambata.. se scarpina de numa, i-am dat cu mixtura mentolata si aseara am reusit sa dormim ptr ca i-am dat cu v. de gentiana, a uscat bubitele si a potolit mancarimile

( cu intarziere, am umblat creanga tot weekendul)
LA MULTI ANI, RALUCA!! IAU CU COPY/PASTE, CA TOT TI-A PLACUT
SA FII FERICITA, SANATOASA SI CAT DE CURAND CU VICTORAS ON BOARD!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

vad ceva sondaje, so..
1. naty, eu ii dau si lapte de vaca si formula inca, de pe la 1 an si 8 luni cred.. dar mie pediatra mi-a spus sa nu le amestec intre ele.. i-am dat prima data 30 ml lapte de vaca, apoi am crescut treptat. Oricum, deja mancase orez cu lapte etc, deci stiam ca-l tolereaza, era doar chestie de gust, si obisnuinta.. le bea cu aceeasi placere pe amandoua, insa tot Milumil e baza. Lapt4e de vaca ii cumpar integral de la dozatorul de la ferma animalelor, sunt 2 in Buc, din cate stiu eu.. daca nu d-asta, ii dau La Dorna 3,5.
2. olgu, eu il spal pe cap cu Bubchen, si gel tot d-asta folosim, mi se par fff bune! mai, ce harnicuta fetita, face ciorbica
kya pipi la olita!!! wau!! suuupeeer!!!
apropo de asta, f interesant! l-am tinut ieri la piscina pe Matei in chiloti! in juma de zi a facut doar un pipi in ei!.. si bause o tona de apa!! daca ii zic de olita, incerc sa-l asez, nici gand! dar e clar ca nu mai face asa des, si ciuul lui pliiiiiiiin e de fapt 'cantitate', nu pisuri mai multe..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput