Puiuti de Randunici 2008!! (422)
Raspunsuri - Pagina 10
Nicoleta spune:
“Na seara!
Am fost la piscina, am numarat si km pana acolo (ca am facut plinul...), 30 dus-intors!! Nene, nu se poate asa! Dam faliment!
Era innorat, piscina partial deschisa, afara 24 de grade, in apa tot cam asa... a cam dardait Matei! 2 ore am stat. Data viitoare mergem mai aproape de noi. DAR Matei a stat cu aripioarele (multumesc de idee, Blanka!), Stefan fara, si a innotat binee! Matei a mai inghitit si apa :D.
AM vazut ca ati fost harnicute. Ati scris mult. Am vazut pui frumosi fos de Bubu, am mancat pizza de la Kya. Am citit de Dudel ca are febra mare (sa fie virala si sa scapati repede!). Am citit ca Stela s-a distrat.
Despre kg: Matei are cam 13, si vreo 94 de cm, si lui ii numeri coastele. Dar nu ma stresez, ca nu vreau sa fie gras, ci sanatos. Mai noi este plangacios, cred ca sunt maselele (de vreo cateva nopti cumulate cu caldura...).
Va las putin, ma duc sa-i culc si revin.
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Simo27 spune:
Sam de 4 zile e in greva foamei si a laptelui..nu mananca mai nimic..dar nu ma stresez!nu va zic cate kg are ca..
.
Ieri sotul a dat o fuga-vorba vine ca stau izolat,fara apa,curent,din sat mai sunt 8 km de urcat pe jos,de curand s-a facur un drum cat de cat accesibil jipului
dar e extraordinar de frumos-pana la bunicii lui caci bunicul nu era bine,si azi cand eram la finut sa il serbam ,am primit telefon ca a murit..David e afectat ca tinea tare mult la Bunicii din Deal.Am fost de cateva ori acolo si Strabunicul i-a facut o toaca,ciocanele,il lasa sa dea mancare la vacute si l-a luat la coasa..off!Sam a foat pana acum de 4 ori si era si el incantat..marti e inmormantarea.sa vedem cum il coboram in sat..cum o convingem pe Bunica sa nu ramana acolo ,singura...
Kya spune:
Simo condoleante!
imi pare rau...
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Claudia, ce face bebe? Olga 17+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 ) |
olga ce sa faca bine, acum sunt mai linistita mai ales dupa ce l-am vazut lunea trecuta la echo cum se zbenguia el pe acolo

si cand am auzit cum ii batea inimioara...ma chinuie pe mine, ca nu mai suport caldura asa de bine (eu sunt fan caldura si ii fac faa cu brio-de, fata crescuta in oras de campie
) , greturi, varsaturi...mai am putin si scap...sper in cateva saptamani maxim 2 sa scap..
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
daciana.t spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui VALENTINA C
Matei e doar pe lapte praf, desi mai 'scapa" la cate un orez cu lapte de-al nostru, cereale, etc...Pediatra mi-a zis sa nu-i dau inca de al nostru, ca are colesterol... Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |

hai mai serios! are colesterol? asta nu am mai auzit-o...mai, mai...offf

mai fetele da' mamele noastre ca ne dadeau lapte de vaca de la 3-6 luni, si no, ori era direct de la vaca ori in cel cumparat la sticla de la singura fabrica de lapte din oras...

hai ca fim seriosi, ca toate formulele de lapte din comert au la baza lapte de vaca imbogatit cu vitamine si alte multe chestii...deci, scuze faza cu colesterolul nu o inghit!am primit urmatorul sfat de la o alta mamica, daca tot iti este frica sa o treci direct pe lapte de vaca ii dai lapte de vaca in care mai pui 3-4 masuri de lapte praf sa fii sigura ca ii asiguri necesarul de vitamine, desi se considera ca trecand pe diversificare copilul isi i-a tot necesarul de vitamine.
eu de ex nu pot sa ii dau Dacianei pentru o perioada mai mre de timp lapte integral sau lapte de la vaca, faca alergie la grasimea laptelui...asa ca noi suntem pe semidegresat.
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Claudia
si mami de
daciana.t spune:
| citat din mesajul lui PIDANA Ana este innebunita dupa sare, cum prinde solnita musai trebuie sa manance sare, a baut si serul fiziologic de cateva ori- ma gandesc tocmai pt ca e putin sarat. Oare nevoia asta de sare ascunde alte lipsuri in organism? |
Dana sa sti ca si Daci mananca sare...si eu stau si ma gandesc tot asa...

cat am ferit-o eu de sare un an jumate si-a luat ea revansa acum...ca mai prinde din cand in cand solnita | Citat: |
| citat din mesajul lui PIDANA dar .... altei vecine cu copil de 1.5 ani i-a facut observatie sa nu mai tipe pe scara ca ii trezeste pisica!!! Mare ti-e gradina, Doamne! Dana, si Ana-Teodora(25.04.2008) |

intradevar mare ti-e gradina Doamne...

Claudia
si mami de
bubu05 spune:
Simo, condoleante 
Mimo,dar ce mai are Dudu in afara de febra? impacheteaza-l in prooape ude sa nu-i mai creasca asa repede...
Sa stii ca Dudu e mult mai inalt decat Stef, chiar nu stiu cati cm are, dar o sa-l masor maine ![]()
Abia acum am deschis geamurile in casa, vad ca e racoare de la copaci, toata ziua am stat inchisi cu AC dat drumu'...marti am liber pt. ca am lucrat sambata si ma duc si eu la piscina
, sac Nico 
Miercuri face nepotica mea 4 anisori si trebuie sa-i cumpar ceva si nu stiu ce...asa ca maine am de umblat...
Va pupicesc! sa se faca toti copilasii bine, sa aveti o saptamana usoara la serviciu si acasa si sa se mai racoreascaaaaa!!!
Ma bucur ca v-au placut pozele ![]()
PS: Stef a facut azi numai in chiloti! kk a facut dimineata in pampers
, asa ca am vreo 6 kiloti murdari
Norocul meu ca am o punga plina cu chilotei d ela Vlad si pantalonasi scurti subtirei, asa ca am de unde ![]()
Paaaaaaa 
daciana.t spune:
| citat din mesajul lui natynic . Ma gandesc sa-i mai dau o vreme de ex dimineata praf si la pranz de cutie...oi vedea. Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! "Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler |
mai voi dati si la pranz lapte? ca eu ii dau doar dimineta si seara, mai ales ca la gradi nu pot sa ii dau

Claudia
si mami de
daciana.t spune:
| citat din mesajul lui Kya Sa va zic ce cadou mi-a facut Sanziana de ziua mea? A facut pp la olita! Si-a dat singura chiloteii jos, s-a asezat pe oala et voila! Sunt tare mandra de ea Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |

felicitari"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Claudia
si mami de
daciana.t spune:
| citat din mesajul lui mimonix Eu ma distrez in continuare Azi dimineata la 6 febra, MARE I-am pus un supozitor cu diclogesic, a scazut si n-a mai crescut pana la 13. Apoi iar 39 ...o lingurita de nurofen , apa de ploaie. L-am culcat la 3 cu 38, 6 si la 4 jumate avea 40,2 ![]() I-am dat 1/3 fiola de algocamin, acum e bine...dar nu stiu ce sa-i mai dau diseara pentru ca atat paracetamolul cat si siroapele astea par a fi apa de ploaie. Poate nu-i dau eu cantitatea necesara. Va rog, care mai sunteti la curent, recapitulati cantitatile cu gramaje cu tot de antitermice. Cat nurofen, ce supozitoare cu paracetamol, etc...Va multumesc PS Algocalmin fiola i-am dat cam 1/3 ...pare mult daca citesc pe prospect, putin daca e dupa nr de picaturi... Simona,mamica de Teo (16 ani) si DuuDuu (DOO ANI )Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |
momi, multa sanatate. eu ii dam 5 ml de nurofen/panadol cand are febra asa de mare si daca nu scade si nu scade 11 picaturi de algocalmin. supozitoare mai greu la noi le scoate in 5 minute si nu isi fac efectul...
Claudia
si mami de
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
Sunt tare mandra de ea
(16 ani) si