nu am ovulatie

nu am ovulatie | Autor: danutaaa

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
Stiu ca sunteti cateva in situatia mea si m-am gandit ca ar fi un subiect bun de discutie.
Eu am descoperit ca nu am ovulatie de nici un fel.
initial medicul meu a crezut ca este din cauza lipsei de progesteron, dar si dupa suplimentare nu s-a intamplat nimic
apoi a crezut ca am trompele infundate dar nici asta nu am pentru ca am trompele permeabile
acum a spus ca vom incerca cu stimulare ovariana medicamentoasa ... sa vedem ce iese
ati mai trecut si voi prin etapele astea?
si intrebarea fabuloasa: AU AVUT VREUN EFECT?
multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_26 spune:

danutaaa nici eu nu prea ovulez,dar doctora mi-a dat sa fac stimulare ovariana cu menopur care din 6 stimulari efectul a fost pozitiv la 3 dar din pacate am pierdut toate sarcinile.
Eu zic sa stai linistita si cu ajutorul medicamentelor o sa ovulezi.
Te pup si multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutaaa spune:

salut oana,
imi pare rau de pierderile tale dar sunt convinsa ca e cineva acolo sus care are grija si de tine si poate ca urmatoarea va fi cu izbanda
mie mi-a dat deocamdata clostibegyt si urmeaza iarasi monitorizare din doua in doua zile
mersi mult de incurajare

Mergi la inceput

danutaaa, sa te ajute Dumnezeu si sa fie cu rezultat pozitiv din prima incercare.
eu fac monitorizari in zilele: 7,9,11
faci inseminari??

Mergi la inceput

nu am facut inseminari si mi-a spus doctorita sa incercam intai asa, doar cu stimulare si natural.
problema este ca eu sunt din Galati iar aici nu se fac inseminari, ma trimite la buc sau iasi iar cu timpul stau cam prost
la mine a iesit si o mica problema la spermograma, nu grava, mai nult cauzata de faptul ca si sotul meu are un job destul de stresant
eu tot sper ca poate iese asa, natural,
luna asta dupa ce imi vin musafirii ma duc la monitorizare in ziua 11, 13, 15, 17,.... pana vede ceva sau pana vin din nou musafirii pt ca data trecuta la mine nu s-au vazut deloc foliculi, nici mici nici mari
tu, oana, cat ti-a luat pana ai ramas prima data, natural sau inseminare?
te pup si mersi

Mergi la inceput

eu nu am incercat natural.
am ramas insarcinata dupa prima inseminare si a fost o bucurie mare dar care nu a tinut prea mult, iar schema de tratament a fost asa:
-ziua 3,4,5,6,7 injectii cu menopur
-ziua 7,9 si 11 monitorizari
-ziua 11 seara injectia cu ovitrelle pt spargere foliculi
-ziua 13 inseminare
cu menopur eu am obtinut 10 foliculi la prima inseminare.

Mergi la inceput

iti urez din suflet bafta si daca mai ai nelamuriri poti sa ma intrebi si eu iti raspund dar ,bineinteles, atat cat am invatat si eu timp de 1 an de cand stau mai mult pe la spital

Mergi la inceput

mersi mult oana,
pai si acum? ori ti-ai pierdut speranta?
eu inca incerc natural dar pt ca sotul meu are ceva probleme reiesite la spermograma s-ar putea sa te ajung din urma la inseminari
dr meu a zis ca vrea sa mergem pe etape, ceva mai usor la inceput(clostibegyt) si apoi vom vedea.
te pup si mai vb de luni ca eu nu am timp in week-end sa intru, plec la mare
WEEK-END PLACUT
si sa ne auzim cu vesti bune
apropo tu ai facut inseminarea in buc? la cine si cam cat te-a costat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

danutaaa poti intra http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152997&whichpage=1 suntem mai multe in situatii similare

Anul asta sigur sigur

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

acum fac o pauza si vreau sa incep din luna august.
distractie placuta la mare :)

Mergi la inceput

inseminarile le-am facut la dr. Dragu Roxana in bucuresti(spitalul Sf. Imparati Constantin si Elena),iat inseminarea era 400 lei si tratamentul ,inclusiv seringi si tot ce implica o inseminare, il cumpar eu.
doctora este foarte buna si foarte aglomerata,dar nu lasa pe nimeni nerezolvat. Ti-o recomad cu drag.

Mergi la inceput