Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *153*
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
mamideandrei spune:
buna dimineata! in primul si in primul rand, vreau sa urez la multe lunite fericite tuturor sarbatoritilor acestor zile, am vazut ca au fost tare multi si imi pare rau ca nu am apucat sa ii felicit la timpul potrivit, dar mai bine mai tarziu decat nicodata, nu?
alex, multam de cafea, in timp ce o savurez merg sa recuperez cat de cat, ca am un bebe tare marait
revin
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mamideandrei spune:
asaaaaa, sa vedem ce am retinut
alex, frumos covor, speram sa o tina pe Zeina ocupata, care apropo se vede ca inceput sa manance mai bine (240 ml laptic? bravo, mami, nici Andrei nu bea atat)
suede, felicitari pentru ridicarea in picioare a lui Mihnea, si Andrei a inceput sa se ridice mai repede ...
kinga, te imbratisez cu drag, sper sa gasesti puterea sa treci cat mai repede peste aceste momente
iulika superbe poze, fara cuvinte!
lali, merci de aprecieri, esti tare cu sotz care-ti citea de pe forum si nu numai, sa-l mai pui sa si raspunda!
Ioana, super 450 g intr-o luna, dovlecelul
uka sa-ti traiasca pisicuta! ce de dinti are Carinuta! sa-i foloseasca cu placere!
raluk, Anomis, ma gandeam ca eu m-am trezit de dimineata (ora 6), dar vad ca se poate si mai bine!
gata, am recuperat!
despre noi, Andrei busileaza si e tare dragalas! se ridica in picioare mai repede, in schimb trage niste reprize de plans mama-mama! eu tot dau vina pe dinti care sper si eu sa iasa odata si-odata! avem ceva muci, cred ca tot de la AC! (Alex stie
), de pe drumul spre casa de la mare, apoi pe la tara a mai transpirat, mergem cu ser, sper sa ne treaca repede!
va pup dulce pe toate!
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
Danuta1979 spune:
Buna dimineata
Fetelor, voua v-a intrat indemnizatia de crestere a copilului luna asta la timp? Ca sa stiu daca ma uit pe card (Reiffeisen) sau o las balta. Nu ca as mai avea vreun leut ceva...
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danuta1979 Buna dimineata Fetelor, voua v-a intrat indemnizatia de crestere a copilului luna asta la timp? Ca sa stiu daca ma uit pe card (Reiffeisen) sau o las balta. Nu ca as mai avea vreun leut ceva... ![]() Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent |
mie mi-au intrat banii aseara (BRD), cu toate ca trebuiau sa intre de vineri...
![](alcool.gif)
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamideandrei
mie mi-au intrat banii aseara (BRD), cu toate ca trebuiau sa intre de vineri... ![]() POZE TOT ANDREI DAR PE PICASA |
Eu tocmai am fost la banca sa verific de ce nu imi intra banii in cont,ca am trimis cererea din februarie
![](alcool.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
La multe lunite fericite sarbatoritilor de azi
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
Lali,mami
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](marinar.gif)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
![](copilas.gif)
![](copilas.gif)
aricelul spune:
Buna fetelor,
la multe lunite sarbatoritilor de ieri si bineinteles aceleasi urari si pentru dovleceii de azi
Lali bine ai revenit. In ceea ce priveste intalnirea, eu zic ca or sa mai fie destul de multe ocazii asa ca nu scapam niciuna
Iulia "la mai multi" dintisori ... ca or sa tot iasa de acum incolo
Nu mai stiu ce vroiam sa scriu, ca de vreo 2h astept sa se trezeasca Maria ....de obicei doarme doar cate jumatate de ora, iar acum nu stiu ce e cu ea, deja se fac 2h, jumate si fac ture -ture intre dormitor si bucatarie ca trebuia sa manance fructele si acum nu stiu ce sa fac, daca sa ma apuc de supa .... oricum sunt destul de agitata ... chiar daca am apucat sa citesc tot de pe forum ca am avut timp nu prea am avut rabdare deoarece mi-am facut o gramada de giji cu somnul asta prelungit .... offfff rau asa ..rau asa ...
Mamideandrei - poate ne mai dai idei de papa ... ca eu una nu stiu ce sa ma mai fac cu Maria ... a luat intr-o saptamana 20 gr si suntem super fulguleti .... chiar nu mai stiu ce sa incerc. I-am facut mazare dupa reteta postata
si a mancat cateva ligurite, dupa care nu a mai vrut ... de fapt nici nu are o mancare preferata ... ea detesta mancarea
, nimic nu papa cu pofta .... poate doar iaurtul, dar nu "plescaie" de fericire ..... offf...
Se pare ca se aude .... ma duc sa-i dau fructele.
Va pup !
_
Maria (28.08.2009)
suede spune:
Miha felicitari!Super realizare..eu n-am mai incercat de curand,dar nici nu trebuie,ca vad ca inca am burta.Si inainte eram plata
,dar lasa ca ieri am bagat tenis pe Wii si ma dor toti muschii
Danuta am verificat eu acum si n-au intrat pe Raiffeisen.Noi asa asteptam mereu...ce sa zic
Am fost si noi dimineata in parc si ne-am intalnit cu Anamaria si cu Alex dar desi era o vreme mai buna de stat afara,n-am stat decat pana la 10,ca a venit tanti care ma ajuta cu treaba pe aici.Dar iesim mai tarziu.
Alex azi sa papi,da?
Laura fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
suede spune:
Ce de aniversati avem astazi La multe lunite Alex Daniel,Rares Andrei,Ana Elisa,Iulia Anamaria,Ioana Maria Alexandra,Sonia si Denis Tudor!
Sa fiti sanatosi si mancaciosi!
Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
suede spune:
Felicitari Andrei !
Avem baieti mari de acum mamideandrei
Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
Danuta1979 spune:
Multumesc pt. raspuns si pt. urari!
La multi anu de asemenea pt. toti sarbatoritii de azi!
Ma gandeam azi ca luna viitoare deja avem sarbatoriti care fac 1 an!!!!!!!Ce a trecut timpul..
Daca cineva care are cont tot la Raiffeisen a primit banii, dati va rog de stire.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent