Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *153*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Selen , cum se face iaurtul intrebam. Introducerea e treptata, stiam
Cu proteinele, nu stiu, eu urmez o schema in care zice asa, dar nu-i dau mereu, de multe ori seara ii pun branzica.

, Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

deci vrei sa-i faci iaurt de casa...pai exista mai multe retete:
1. la un borcan din ala mare de lapte cald (cam la 40 grade), se pune o lingura de smantana sau doua linguri de iaurt, sau o lingura smantana+una de iaurt...iarna il puneam pe calorifer, sa se mentina cald, acum il pun la soare...cel facut cu smantana iese cremos si dulceag, cel cu iaurt e mai acrisor...se face cam intr-o zi....
2. pus laptele pur si simplu la prins, dar dureaza mai mult, cam 2 zile...se ia smantana de deasupra si se strecoara prin tifon..

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Helauu

Multumim din suflet pt aprecieri la adresa mobilei.Sunt tare multumita sufleteste ca am reusit sa facem asta pt baietii nostrii dragi

Liliacule,poza a iesit asa din cauza de lumina prea puternica de la geam; in cea cu mobila se vede parca mai ok...dar daca tu vrei,mai fac o poza,sa iasa bine movul in evidenta

Lali,bine ai revenit,pupici lui Paulica

La multe lunite sarbatoritilor de azi!

Eu pregatesc acum pt Razvanica mazare a la mamideandrei arata yummiii deja

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ola madamelor!

Ce viatza dle! Sa stai la piscina,la soare, copilu' sa doarma linistit..nush cum sa fac sa raman aici, nu mai imi trebuie Bucuresti!

Nata si-a schimbat programul, la 6.30 se trezeste, merg cu ea pe plaja la plimbare si mai doarme aproximaiv o ora in sling. La amiaza mai doarme cam 2 ore.
Ma gandesc ca acasa voi iesi cu ea dimineata, pe la 7 sa evitam caldura asta nesuferita, acum sa vad daca-si mentine programul.

Luto, hai ca eu ma bag la schimb! Ti-o aduc pe Natalie?

Va pup!

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna fetele,

Pentru ca tot mi-am creat un obicei (prost) urez si eu cu intarziere:

La multi ani Adimercedes!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Doamnelor, va salut!

Hai mai, ca pana maipostez si eu ceva se face anul!
Nu sunt ocupata in mod special, nu fac nimic deosebit in afara de chestii din astea de rutina... pur si simplu ma organizez prost, v-am mai zis eu.

Asta si faptul ca ma trezesc ca si Kemsy, din 45 in 45 de minute noaptea. Mai, dar parca are ceasul legat de picior. N-am vazut asa ceva. DIntii nu sunt, ca nu mai baleste... alt inconveniance, ca sa zic asa, nu are. Ii e dor de mine, probabil! Parca nici nu mai suge asa mult ca inainte. Sau poate nu mai simt eu, de chiauna.

In fine, eu ii zic la Ana mai rau Boieroaica... parca suntem la boier, mai, si eu si maica-mea si Sorin. Norocul mare pe capul lui Sorin ca e in delegatie in Taipei... pierde minunatie de nopti albe cu Boieroaica!!!
Parca facem la cazan, vorba maica-mii. Stiti cum se facea la caza inainte, tuica? In Oltenia se facea. Asa suntem acuma... parca facem la cazan toata nopatea...

Hai ca revin, ca o aud plangand...

Of of...

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Selen multumim!
Felicitari pentru dintisori .
Iulika am vazut pozele,o frumusete.Iar tu arati intr-un mare fel .
Ralukmultumim la fel!
Alex noi deocamdata iesim doar dimineata,asteptam sa treaca codul galben sa iesim seara,ca si la 9 seara sunt 30 grade.
Lali bine ai revenit!Si noi ne plimbam deobicei in Ior si ne-ar fi facut placere sa ne vedem,dar noi in week-end plecam din Bucuresti si de asta nu ne-am intalnit
Aricelul
Liliana multumesc...n-a mai vomitat...dar nici cereale nu i-am dat!
Anomis intr-adevar,la cat de energic e..sa vezi fizic ce fac .
Apropo ,am uitat sa va zic ca sotul la cat de stresata m-a vazut,mi-a luat Wii si Wii fit,asa ca m-am scos .
Anamaria multumesc frumos pentru urari!.Da,bunica s-a descurcat,mai greu pentru mine fara el .Felicitari pentru barbatel .
Avem si noi covoras de la Proges,multumesc Anamaria si ne place mult!

Isabela,Paul ,Sonia si Miruna la multe lunite!Multumim Vik de tratatie!

Lucia esti tare de tot,sa te piepteni,da?
Nela eu stiu cum e treaba cu cazanul,ca vin din Oltenia .
Esti tare cu ,,Boieroaica".Eu ii zic lui Mihnea cand ma supara ,,Domnul"
Si sa nu uit,Kemsy si Miha succes cu bagajele!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput

Hai ca gata, numa' s-antors pe partea ailalata Boieroaica!

Asa, ce vroiam sa zic?!
Am citit si vazut tot, tot.

Pe fuga, din condei, vreau sa ii zic Isabelei de Vik LA MULTE LUNITE, sa cresti mare, sanatoasa, sa te faci om.
Si felicitaciones pentru dintisori si stat in picioare (si ridicat! bravo!).
Si felicitari pentru dintisori si Ebruskai. Abia astept sa o vad iepurila. V-am zis ca mi se pare ca dintii le schimba fizionomia ceva teribil bebelusilor nostri...De abia o astept si pe Ana la cotitura.

Luto, te sarut. Mi-a placut postul tau de azi la nebunie.
La faza cu bataia cu Adi (noi ne abtinem ca e maica-mea de fata si nu se face ) nu stiu cum am citit repede si imi iesea "bataie cu putere"... aoleu, cum cu putere?! . M-am lamuritara!
Ce mai face Davidelu'?
Eu ma trezesc in fiecare zi la 6, de cand s-a nascut Ana. POt sa numar pe degete zilele in care am dormit pana la 8. Dar ma culc la maxim 10!

Anomis, te pup de nu te vezi. L-am vazut azi pe Dinutu... ce ochi, dom'le, ce ochi! Asa-i ca sunt verde din acela, muschi? Mie asa mi s-au parut in poze.

Mihaela, ce bine ca meri acasa! Drum bun si spor la impachetat.
Te-ai chinuit cu mancarica si acuma tre' sa calatoresti... nu mai bine revii la borcanase? SUnt mai practice la drum. Nu stiu, zic si eu, nu ma baga in seama.

Fram, mami, te pup! Mi te imaginez cu Natalie la plimbarica! De vis, mami, de vis! Distractie placuta. Sa faci poze multe, auzi? Ca vreau sa va vad la buza marii! Neaoarat si cu coautoru'!

Mai, si cate mai am de zis.

In alta ordine de idei sunt super bucuru ca maine am off. Dragon Boat Festival! Sa traiasca!

Mergi la inceput

Si am vazut si dormitorul baietilor, ala mov! Prea tare! Abia astept o sesiune foto cu modelele inprim plan!
Si multa bafta in sesiune (ca iti urez si eu cand mai un pic si se termina... si ce daca, am fost cu gandul alaturi de tine).

SI am un mesaj foarte important pentru Kinga: te imbratisez.
Este foarte, foarte important faptul ca constientizezi ca este o problema si incerci sa o rezolvi cu ajutor de specialitate. Batalia este pe jumatate castigata din momentul in care iti dai seama ca ai nevoie de ajutor si poti vorbi despre lucrul asta deschis.
Iar faptul ca tu ai impartasit asta pe forum denota ca esti mult inspre bine.

Cu rabdare si odihna multa o sa vezi ca toate au o solutie.
Iti inteleg perfect motivele ce au dus la o asemenea situatie, din pacate. Am o bucata de copil cu probleme intr-ale mancatului acasa. Iar linia este atat de subtire... se poate trece atat de usor dintr-o extrema in alta.

Te imbratisez.
Neaparat sa intri sa imi zici cum te mai simti, cum mai merge treaba.

Mergi la inceput

Sunt bulversata de tot... Doarme Ana de pe la sase jumate... noi care ieseam afara, la o bericica, ca fetele... nu stiu, sunt ametita de tot! Mi-a dat peste cap toata rutina. Nu stiu ce facem la noapte! Ah, hai ca va astept de dimineata cu o tuica fiarta!

Luto, draga mea, nu se topeste Boieroaica dupa cereala de sapun... dar mai pun eu una doua lingurite in cereala aceea procesata, de orez de la Nestle. Alea le topeste pur si simplu, mai nou. Doamne ajuta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

La multe lunite fericite pentru ISABELA, Paul, Sonia si !Miruna!
Luto te salutam de aici de la caldura mare ca numai putem. Vrem sa ne mutam la Iulika clar.Cred ca nu am inteles eu bine ai gasit o cresa cu 42 lire/ zi?
Dupa cum vad toata lumea isi denumeste odraslele, asa ca vin si eu la boieroaice si domni cu cea de printisor. Printisorul refuza sa haleasca, a baut de dimineata 240 ml lapte si de atunci face greva foamei.

Mergi la inceput