Aradence DC...! (144)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

DianaR, vai ce frumoasa-i rochita! In cat timp ai facut-o?
Eu recunosc ca nu as avea rabdare si n-as face in veci asa ceva, adica n-as sti sa fac.

Ada, foarte faina freza si iti sta super!

Niko, sanatate multa lui Bogdi!

Io nu prea am chef sa scriu si nici inspiratie.
Bine ca s-a mai racorit.
Aseara am fost pe malul Muresului (acolo langa podul de cale ferata in Micalaca) pana la 22,30.
Vineri dupa masa plecam la Oradea, duminica avem nunta la Alesd (langa Oradea).

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Rochita am facut-o in 4 zile, din care o zi a fost bibileala cu cusutul bilutelor, aranjatul voalului, trandafirasii etc si inca o juma de zi posetuta. Rochita nu e pentru Timi, doar am imbracat-o cu ea, a fost cadou ptr o fetita de ziua ei. Fetita ii exact de dimensiunile lui Timi, i-a venit ca turnata.
Distractie placuta la nunta!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Fetelor multumesc pt urarile de ziua lui Serban.Poze nu am deocamdata,trebuie sa le recuperez.Noi am mers cu aparatul fara acumulatori.Ne-am sarbatorit la curtea Anei.

Gabi foarte draguti copilasii tai.Tudor merge deja la scoala?nu-i pare rau de gradi?Au facut ceva excursii i timpul gradinitei,asa de curiozitate?Ioana e in grupa cu Nicolas cumva?mai are si ceva coleguta Alana sau ceva de genul,vecina cu noi.
Ada iti sta bine si asa dar si inainte iti statea.Numai blonda sa nu te mai faci .
Alina si-a gasit Calin servici?El nu era administrator la ceva blocuri parca?

Ce s-a intamplat cu concursul de poze ca eu nu stiu?Pana una alta uitati
AICI

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Citat:
Ioana e in grupa cu Nicolas cumva?mai are si ceva coleguta Alana sau ceva de genul,vecina cu noi.

Nicolas e la PP 14,nu e cu Ioana la gradi. Da Alana e colega cu Ioana, si Amira(surioara Alanei) a fost colega cu Tudor si o sa fie si la scoala. E partenera lui Tudor la dansuri, poate ai vazut-o in poze si pe ea. Nu ii pare rau la Tudor dupa gradi.
Si-a gasit Ovi servici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Gabi,nu si-a gasit Ovi servici.Vrea sa intre in somaj si vedem cum ne descurcam asa.La ce scoala va merge Tudor?poate ca ai spus deja dar eu nu am fost pe faza.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Carmen, nici Calin nu si-a gasit servici, cauta... Mai are ceva blocuri(4), cateva le-a mai lasat cand avea firma si era foarte ocupat plus ca ii tare greu cu unii oameni, mai ales in blocurile unde-s restantieri. Pentru toate penalizarile, restantele...tot administratorul ii de vina.
Ce faina-i fata babei! Draguta si la dansuri!
La concursul de poze s-a pus una pe comentarii rautacioase, daca te uiti in album la pozele cele mai fain vei vedea ce-a scris, Monica66 e userul. Are si ea poza in concurs, la pgina 2, mon-1.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinamoro

Carmen, nici Calin nu si-a gasit servici, cauta... Mai are ceva blocuri(4), cateva le-a mai lasat cand avea firma si era foarte ocupat plus ca ii tare greu cu unii oameni, mai ales in blocurile unde-s restantieri. Pentru toate penalizarile, restantele...tot administratorul ii de vina.
Ce faina-i fata babei! Draguta si la dansuri!
La concursul de poze s-a pus una pe comentarii rautacioase, daca te uiti in album la pozele cele mai fain vei vedea ce-a scris, Monica66 e userul. Are si ea poza in concurs, la pgina 2, mon-1.

alina mersi pt ajutorul acordat dincolo la "gravidute si mamici de arad"..chiar am cerut ajutorul in privinta asta,dar vad ca tu ai fost draguta si te'ai gandit sa ne ajuti:)..multumim:)

Cristina 28+ SERAIA
I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut fetele,

Ada, iti sta super freza, chiar parca esti o pustioaica. Ieri era cat pe ce sa te calc la Sanleani. Am fost de vreo 5 ori acolo pana in pranz.

Diana R ai talent nu gluma. Faci dupa tipar sau te lasi dusa de inspiratie?

Restul pozelor nu le pot vizioana acum ca-s multe si n-am vreme.

Sunt cam obosita si eu. Stam pana noaptea tarziu pe afara si atunci nu-mi mai ramane decat noaptea si mai tarziu sau dimineata devreme pentru gateala spalat si alte cele.

Va pup.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Neata,

Diana, cand mai ai timp si de croit si cusut?

Carmen, mie imi plac tare mult pozele cu gimnastica .

Alina si Carmen, spor sotilor la cautat loc de munca.

Gabi, avem aer conditionat da nu merge si oricum nu il suport, ma apuca repede durerea de cap si mi se infunda sinusurile, asa ca nu il prea folosim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Am intrat sa va spun ca azi imi sta mai bine parul ca ieri! Tzuca-m-as!
M-a calcat Miha azi la o cafea! Am mai stat la o poveste.
Diana, sa ma inveti si pe mine sa lucrez cu Photoshopul ala!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput