Prietene la bine si la greu - 23
Raspunsuri - Pagina 19
Cory_B spune:
Neata gagixDeci am si eu o pb...pana acum nu prea m-am plans ca n-am avut motive intemeiate, nici acum nu cred ca am dar nah...imi zic si eu of-ul Eu de aproape 8 luni nu prea stiu ce inseamna "somn" si sunt convinsa ca mai sunt multe mamici ca mine dar parca simt o nevoie acuta de somnic macar 2-3 ore legate. Cand aud de bebei care dorm toata noaptea imi vine sa lesin Al meu foici Andrei doarme maxim 2 ore dupa care se trezeste, miorlaie sa-i dau titi apoi se culca si de vreo luna jumate dupa ce papa pare ca doarme dus insa la vreo 20-30 min se trezeste si iar incepe miorlaiala. Se vede ca ii este somn dar nu poate sa adoarma singur, lapte parca nu i-as mai da pt ca doar ce i-am dat cu 30 min inainte, ceai/apa nu serveste, suzi il enerveaza la maxim deci... E f greu si ma intre oare e ok sa nu prea doarma? Acum ma gandesc ca e si de la caldura, ca e grasan si nu prea suporta...Ziua e tot un zambet si e fff energic, probabil de aia si somnul asta pe reprize. Ziua doarme cam la fel..maxim o ora...Dar noaptea e jale...fac la ture pat-patut de ... Chiar nu stiu ce sa-i mai fac...noroc ca nu zbiara sau ceva insa..treziri fff dese, cam de 5 ori/noapte...Cand i-am zis pediatrei a spus ca daca papa, e vesel si se comporta normal(ceea ce se si intampla) inseamna ca asa e el: f energic si nu prea am ce sa-i fac...Mda..deci somn cand o face el 18 ani probabil Gata, m-am plans destul... Fug sa-l culc si revinCea mai fericita mami de Andrei Nicolas http://picasaweb.google.com/fulgusori2009/Cory_B?locked=true#5465799327519571170
laurairina13 spune:
Mniatza!
Bre ce imi fu dat sa citesc ochilor de dimineata..abdomene brrrr abdomene brrr...Smara...tu zici de abdomene..E grele bre mobilizarea asta...Nu promit nica, sincer pe caldurile astea ma topesc de mor, darmite sa mai bag si abdomene, in 10 sec is lac de apa, si tre sa mai bag si un dus..
LauraA, da bre, am stat cu ochile cat cepile dupa pam -pam- pam- pam. Citindu-te, am realizat, ca in mare ce zici matale fac si io, am ramas cu nitzele sechele a la Montignac. Adica pap 3 mese pe zi, intre mai bag fructe, o buc cioco neagra, dulciuri din comert la alea cam scap, da in ultimu timp mai rar, deh..criza/burti/sunci combinate. Plus miscarea, plimbare 2*zi cu carutu. Si pe seara insist cu un castronoi mare de salata de rosii cu de toate, ca daca ii tot sezon. Da mai scap la inghetata..Sucuri din comert beau foarte rar, nu ca nu as vrea, dar iarasi e sechela pozitiva dupa dieta Montignac. Deci in mare, cam tin cum zici tu. Da cele 5 kg in plus nu se duc..probabil singurele care ar fi binevenite ar fi abdomenele. brrr Si ma chinui sa beau cam 2 l de apa/ceai pe zi. Nah..ca m-am confesat cam ce si cum fac. aa..si am uitat sa zic ca dupa 6-7 seara nu mananc in general, decat daca scap, scap la fructe.
Si mai zic sa o felicitez pe Raluci, 7 kg!!!!!!!! Suuper! Asta bineinteles ca rezulta in urma sportului combinat cu masaj si dieta
Bei pe bune ca nu mai zic nica de mine si suncile de pe burta..ca ma lamentez si va umplu capu de miorlaielile mele, dar cand e vorba de mobilizat is ultima pe lista
Acu sa trecem la capitolu bebei: Cory, imi pare rau sa te citesc asa suparata ..Si fiimea se trezeste din 3 in 3 ore, deci avem treziri la 12-3-5-6 noaptea, si trezirea la 6 si 20dim..cam astea is orele, dar intre imi doarme, se mai frichine putin, dar fiind patutu in camera cu mine si e patut tip leagan o mai legan (tragand de o fasa legata de patutu e) direct din patul meu, fara sa ma mai ridic. Ce o sa iti zic probabil iti zice toata lumea, cat doarme bb ziua asa putin cat e, sa incerci sa te culci si tu. Nu stiu ce sa iti spun altceva. Sincer te inteleg, te cred ca iti e greu Eu de cateva nopti dorm cu geamul deschis in camera, si vad ca nu se mai frichineste asa rau noaptea de caldura. O imbrac in body cu maneca lunga, pantalonasi subtiri , si nu o mai invelesc, eventual o invelesc cu un scutec.
later edit: Mai Smara, parca parca m-as baga la neste abdomene, da-o in doamne iarta-ma, da nici atata nu is in stare sa fac?? Hai ca ma bag acu la o partida de 'ele'
Si scuzoaiele mele pt toate fetili gazeluti care nu au treaba cu astfel de sobecte' ( da nah ma ..sa vedeti si voi alea fericite cu metabolistu, chinurile pe noi, astea mai rotunde)
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
Cory_B spune:
Laura merci pt incurajari, am citit ca si tu esti cam la fel cu somnicul..mai avem si noi reprize de 3 ore, dar mai rarut. Ideea e ca patutul meu nu se leagana si nici nu-l prea agreeaza pt ca a fost obisnuit in tot felul de prostii sa doarma(balansoare...drepte dar nah..nu era patutul) si acum noi tragem. Are nopti cand doarme cat de cat ok in patut si nopti cand dupa ce-l pun acolo incepe frichineala si o da in miorlaiaia daca nu-l iau si uite asa trece noaptea. El nu e obisnuit sa doarma nici in brate, nici cu noi in pat. Intr-un balansoar orizontal care e ca un mini patut si fiind mini...el acum e baietel mare si nu prea mai incape in el, cred ca nici nu prea mai sta comod...in fine...cat despre geam deschis ...pai nu prea pot ca mai rau intra caldura de afara plus caldura care vine de la toate AC-urile puse in functiune de vecini. aaa...si noi stam pe bulevard, e imposibil sa dormi cu geamul deschis..la 30 min trec ba ambulate cu sirenele la maxim, ba motocilete...tramvaie...e un zgomot infernal. Asa ca...no way geam deschis. eu il culc in body tip maieut si dezvelit, oricum nu sta inveli, nici 5 min.Cea mai fericita mami de Andrei Nicolas http://picasaweb.google.com/fulgusori2009/Cory_B?locked=true#5465799327519571170
Ramonika spune:
neata,
in primul rand, a intrat indemnizatia
in al doilea rand, daca tot se vorbeste de sport si diete, sa ma bag si eu in seama...
smarandita - ma tem ca, chiar si cu 100 abdomene, mare lucru n-ai sa obtii... nu vreau sa te descurajez, oricum 30 de abdomene e mai bine decat nici unul , insa daca vrei sa slabeste si sa te tonifiezi prin sport, trebuie sa faci exercitii mai ample, sa iti puna in miscare tot corpul, sa curga apele de pe tine, sa le faci pe toate fara pauza. iti spun eu, care ma minteam pe mine insami (acum vreo 3-4 ani) ca fac miscare (facand abdomene) si bineinteles ca n-am slabit nici 100 grame, nici nu mi-a scauzt un milimetru din burta, asa ca va fi foarte usor sa ajungi la concluzia ca sportul nu ajuta la nimic si sa te lasi pagubasa, iti va scadea moralul si nu va fi bine.
sunt itru totul de acord cu ce a scris laura-andreea - si eu as scrie pagini intregi despre subiectul asta... insa nu ma lasa Ruxandra... si nici nu face subiectul acestui topic.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
Lidia74 spune:
LAURAIRINA in ceea ce priveste burtica supla si ferma la mine a facut minuni stepperul.
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 LAURAIRINA in ceea ce priveste burtica supla si ferma la mine a facut minuni stepperul. |
io nu stiu ce e ala abdomen suplu si ferm de cand m-a facut mama fata, niciodata nu l-am avut
Ce mai face gatutzu?
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
si sa nu uit sa ii zic lu Alinush, ca abia astept sa vad pozici de voi doua, tu si Many, cu strumfii. Nu de alta, da vreau sa vaz intalneli de fulgulosime si altundeva decat in capitala
Si nu puteti face o plimbare si voi , pe timp de criza, la prietenii vostri de la Constanta? sa va vizitati reciproc? asta ca sa vedeti si voi marea anul asta
rechinas in pozici
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Nu de alta, da vreau sa vaz intalneli de fulgulosime si altundeva decat in capitala |
da n-ai vazut bre, la Ieshi?
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
mami.ilinca spune:
Buna dimineata,
Ne-am intors de la munte ieri si am adaugat cateva poze pe fulgusori. A fost f cald dar oricum nu se compara cu ce cred ca a fost in bucuresti.
Va pup
ps:sper sa apuc sa va citesc din urma si sa vad poze noi cu fulgusori
Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)