Prietene la bine si la greu - 23

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

si pt ca va vad cu chef de poze, va mai las

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Hai bonsoir, va las pe bancuta numai lucruri delicioase, beuturi fine, deserturi alese si o mega-portie de inghetata de banane, facuta dupa reteta Lidiei. Mmmm, ce buna e, va invit sa va umpleti farfuriile! Maine e zi de aniversare, am ajuns la 6 luni!

La multi ani sarbatoritilor de ieri si azi, Gabriel, Maria Ema, Maria!
Iar pt maine, la multi ani, Mihnea, Ilinca si Robert!

Povestea Many despre drumul de 8 ore parcurs de ei in 11 ore, ei, noi am reusit sa parcurgem un drum de 6 ore in 10! A fost cam greu pe drum, cu fetita maraita, miorlaita si uneori urlatoare de-a dreptul, dar cu pauze tare placute la Sinaia (ne-am plimbat prin parc si mi-a placut mult) si la un popas. Seara am constatat ca fetita avea febra 39, asa ca am pus in functie sosetele cu otet care s-au dovedit a fi eficiente. Plus niste Panadol. Multumesc pt sfaturile legate de febra pe care le-ati postat aici, m-au ajutat sa ma descurc ieri seara. Nu am reusit sa imi dau seama daca febra a fost urmare a vaccinului de joi sau urmare a drumului lung cu masina pe canicula.

Am o intrebare: Ana face in continuare pipi mult mai putin decat normal. Febra nu mai are. E de ingrijorat? Sau e normal? Mentionez ca de transpirat transpira la greu, asa ca stiu exact unde se duc lichidele din organismul ei.

Rochita de printesa creatie Diana e minunata. Vazand pozele, m-am mobilizat si eu asa ca am reusit sa creez o pereche unica de pantaloni trei sferturi, pe care Ana i-a purtat cu mandrie exact 15 minute dupa care i-a kk-at. Pantalonii i-am facut taind partea de jos de la niste pantaloni cu laba piciorului, ii ramasesera mici, asa ii sunt numai buni, pana sub genunchi. Sunt unici pt ca partea de jos am reusit sa o tai stramb, iar de tiv nu m-am mai sinchisit prea tare. Macar am avut initiativa...

Monis, desi ai primit atatea sugestii despre AC hop si eu, noi il avem in sufragerie si ii dau drumul cand nu e copilul acolo. E oarecum mai bine decat fara. Totusi, ideala cred ca e piscina lui Bubu pe care Iuli sper sa o accepte cat de curand.

Ancutza cu greu as putea relata ce invidie pe mine cand am citit ca voi ati apelat azi la paturi. La paturi???

Laura-andreea, iata ca suntem senioare aproape gemene . Mi-am notat oferta ta de dvd cu gimnastica, cine stie poate in viitor, deocamdata sunt prea lenesa.

Andre, ai PM.

Tina, e simpatic Geo cu palariuta lui haioasa. Ma bucur ca vorbesti cu ai tai, incet-incet sper sa intre totul in normal din nou.

Cory, simpatici verisorii!

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Am revenit scurt sa las aici un comment pt pozele Ralu-Monis, sunt tare dragalasi piciulinii, frumoase mamicile, minunata atmosfera!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Neata feteleAndrei face nani asa ca profit sa citesc si eu din urma si sa le spun lui Monis si Ralucai ca au niste copii dragalasi rau si scumpici de-ti vine sa-i papi si lui Dozz: sa nu mai fii ingrijorata ca nu face pipilica printesa pt ca este abolut normal pe canicula asta in conditiile in care spui ca transpira la greu. Asa elimina lichidele Stiu de la Culcer(pediatra mea) Dankutza - superba minunea ta, e o delicata si o frumoasa.Monis sau alte fete care dati apa la bebeii alaptati...cum ati reusit? Ca al meu molfaie de 2 ori tetina si gata, nu o agreeaza deloc(apa) Bea cu placere suc de mandarine proaspat,facut de mami daaaar apa...nu si nu. Asa ca pe caldurile astea sta aproape non stop cu titi in gura(nu ca m-ar deranja,in nici un caz, dar as vrea sa il obisnuiesc si cu apica..mai ales ca e vara si cald)...Ceai...mai bea din cand in cand...dar nici fan ceai nu e...Cea mai fericita mami de Andrei Nicolas http://picasaweb.google.com/fulgusori2009/Cory_B?locked=true#5465799327519571170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mneata
Cine vrea o inghetata? cafeluta trebuia deja bauta sa poata fi inghitita pe caldurile astea.

Mihnea are nasucul infundat rau. In rest cred ca e olecuta mai bine decat ieri, sper sa nu ma insel. Acum doarme, dar transpira rau de la caldura.

V-as ura o zi racoroasa, dar de unde??? Noi nu avem nici AC, si tare as vrea, dar acum e cazul de centrala mai intai... si as lua una mai scumpisoara, sa nu-mi para rau.

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neatza!

Anunt doi dintisori...Rares marait...urlator, isteric...acaparator...imi vine sa merg pe luna undeva...

Pe langa asta suporta greu caldura...face o alergie urata de la caldura...are bubite pe tot corpul...Recuperez din urma si revin. Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neata

alo, frapucina de Italia! unde umbli duamna?

Raluci - multumim de poze . Ce tare e Bubu in jumperul ala

Dozz - bine ca ati ajuns.... si pe mine ma cam tortureaza gandul la drumul de 600 km pana la mama ...
Pipi si Iulian a facut mult mai putin zilele astea, in schimb transpira la greu. Adevarul e ca si la mine e la fel, desi am baut o tona de apa... iese prin pori, de unde atata pipi?

Cory - eu i-am luat sippy de la avent si i-am pus cate 20 ml de apa in sticluta. la inceput rodea cu pasiune cauciucul si in timp (adica in vreo 2 sapt) a inceput sa si bea cate o gura de apa. nu e dat pe spate de apa, dar dupa o tura de somn in parc, chiar a inceput sa bea cate 20-30 ml. insa cand nu are chef, doar roade tzutzonul ala, pot sa ma pun eu si-n cap, ca nu bea nimic. In plus, daca nu i-am dat niciodata suc, nu stie alt gust inafara de apa si lapte, asa ca nu prea are incotro

Ionela

Lavi felictari pt . sa stii ca si Iulian a facut iritatie de la caldura, intai in jurul gatului, pe ceafa, spre urechi, iar ieri se intinsese pana spre coate . Azi parea ceva mai bine.

Mihnea, Ilinca, Robert, Ana

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Elo'

Aici Zombi in varianta feminina, trezita de la 4 de fi-su cel marait, fomist, figurant...si tot ce mai vreti voi...

Pentru azi nu ma duc puterile decat sa spun atat:
- Tina, eu folosesc scutece BL si sunt multumita de ele. Nu-mi transpira deloc in ele, iar de explodat s-a intamplat de vreo 2 sau 3 ori maxim . Ce iti mai pot spune?
- LauraG. Ma bucur sa te vad pe aici . Sper sa si ramai. Tot aici . Pup.
- Treaba cu AC-ul. Noi avem si in dormix si in living. Deocamdata nu i-am dat drumul, pt ca nu simtim nevoia chiar atat de mult. Blocul are izolatie cu maclavais din ala scartaietor si chiar isi face treaba. Mai vorbim peste vreo luna
- Treaba cu apa/ceai. Mai da cineva copilului apa cu lingurita? In afara de mine? Si cu asta "I rest my case".....(cu toate astea, am inceput de vreo 2 nopti sa-i dau ceai....noaptea, evident...inainte de a-i da lapte...plus ziua, asa...cand e mai linistit. Insa nu oricum, ci cu biberonul infasurat intr-un servetel..alb...sa vada copilul ca e "lapte". O fi o chestie optica, o fi o pura intamplare...nu stiu, cert e ca fara servetel nici nu se atinge de tetina..cu servetel, bea vreo 20,30ml. Asadar, imi mint copilul de mic...sper totusi sa nu ajung sa il alerg cu mancarea ). Apa nu o serveste nici..nici...De cana cu cioc nici nu poate fi vorba. O impinge cu limbuta imediat cum o simte.
- Am vazut si poze..si filmulete....lesne de inteles ca totul este la supermativ . Avem si fulgu frumu, si mamix misto si talentate...si tatici priceputi .
- am mai retinut 2 dintisori..felicitari tizului nostru
- sa mai zic si saru'mana pt vorbele de bine adresate noua
- si LMA alea alea....pt toti ai nostri

Gata, piua...

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

neatza fetelor...azi am fost la dintolog cu maimutica dupa mine ca nu am avut cu cine sa o las, s-a ivit ceva la tati si a trebuit sa plece devreme, dar a stat cumintica si a ros cheile de la masina, a inceput sa vorbeasca pe-acolo si cam atat, nici urma de vreo miorlaiala

Raluci am vazut pozici frumoase cu Bubu si Santi, iar apoi cu Bubu separat...ce-au mai crescut baietii scumpi

Dozz paturile erau initial pt intins pe iarba si stat la plaja dar le-am gasit alta intrebuintare ...btw , azi dimineata a plouat si in oras si erau 18 grade

Lavi nasol cu bubitele astea, si Sabina a facut dar vad ca se trec intr-o zi, doua ... Raresul marait

Ionela hai la Piatra daca vrei racoare ...te fac o plimbare prin parc ...sanatate multa lui Mihnea

Cory_B exact asa face si Sabi cu biberonul cu apa...mozoleste tetina si se joaca pana se uda toata...eu am gasit de la Avent www.plasticfreebottles.com/productimages/kk_sippyspoutwhite_450x550.jpg" target="_blank">asa ceva si se monteaza pe biberon in locul tetinei...parca e mai interesanta si mai liorcaie cate putin, plus ca are o supapa mica si nu curge decat daca trage din el cu putere

s-a trezit...revin
pup la toata lumea

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

krelia saluti
am uitat sa zic, si eu ii mai dau apa cu lingurita cateodata. de fapt, pana sa cumpar cioculetul, asa ii dadeam, daca eu traiesc in padure si nu am biberoane .

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput