Pretul laptelui ... de mama

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Eu la primul bebe am donat lapte. Efectiv aveam prea mult. Fetita fiind foarte mica sugea in etape. O data foarte mult, a doua oara putin. Mastita recurenta in fine. Am pus la congelator pentru ea ca sa mai pot pleca. Am umplut congelatorul si aruncam... pediatrul mi-o sugerat ca pot dona. M-au testat, au testat si lapticul. Am donat la spital si l-au folosit pentru copiii prematuri. Mie mi-a mai crescut moralul in lupta cu lapticul care curgea la fiecare miscare:))

La al doilea copil am controlat ceva mai bine lactatia si si puiul era nascut la termen si ok. Tot am avut cat sa fac stocuri pentru el:))

Mi s-ar fi parut aiurea sa-l vand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Nici eu nu cred ca as cumpara lapte matern.
Acelasi sentiment l-am avut la un alt subiect destul de recent de pe forum legat de niste restaurante care serveau branza din lapte de mama- si la ce preturi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

recent am citit o informatie, conform careia laptele matern este indicat si adultilor. iar laptele de vaca este numai pentru vitei, oamenii nu ar trebui sa-l consume sub nici o forma, cica ar fi toxic.
deci, concluzia era ca fiecare specie cu laptele ei, oamenii cu laptele matern iar.....restul cu laptele lor.

oare chiar asa sa fie?

nu cred ca as putea cumpara-consuma lapte matern.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

karilund- si eu am primit un e-mail despre laptele de vaca cum ca ar fi toxic, si ca suntem singurul mamifer din lume care la maturitate inca bem lapte... m-a pus pe ganduri.

nu as vinde si nu as cumpara lapte de mama dar mi-ar placea sa alaptez un bebelus prematur sau adoptat mic al carui mama cauta cu disperare lapte matern.
o prietena a adoptat o fetita nou nascut si imi apune acum dupa multi ani ca i-ar fi placut sa gaseasca o mamica care sa ii alapteze bebelusa sau sa ii dea lapte muls cateva luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

recent am citit o informatie, conform careia laptele matern este indicat si adultilor.

Da. "Servit" direct de la sursa.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

recent am citit o informatie, conform careia laptele matern este indicat si adultilor.

Da. "Servit" direct de la sursa.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

... si sursa sa fie de 80 de ani .... pana la suta! Ce zici ???
Ar fii o idee de afacere pentru cine se incadreaza in standarde !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Asta cu singurul mamifer care bea lapte la maturitate mi se pare hilara. Omul este printre altele si singurul mamifer care mananca ciocolata, ciorba de burta, care se imbraca, care vorbeste la telefon..etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marutzu spune:

pe vremea lui ceashca exista lactariu... voi ati auzit de asa ceva? eu am auzit de la o tanti care a crescut 3 baieti cu lapte de la alte mame...ziu ducea copilul la lactariu si noaptea dadea laptic din rezerve pe care le lua tot de la mamica cu muuuuuult lapte aaaaaaaa si inca ceva era gratis pt ca pe cele cu mult laptic le platea statul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Nici eu nu as cumpara lapte de mama. Mi se pare f personala alaptarea, faptul ca iti poti hrani copilul nou nascut prin niste glande care produc doar dupa nastere si cand este copilul mic, ma rog, in functie de cat prelungesti. Dar nu este ceva ce face femeia toata viata si ce ar putea sa vanda! Uh.
Si mie mi se pare hilar cu oamenii care beau laptele altul mamifer. Ba chiar suntem si un mamifer care mananca produse ale altor mamifere, vai cum suna! si nu mancam produse ale speciei noastre, nu mai zic ce, dar ne putem gandi apropos de meniuri ne-vegetariene, brrr maiculita, suna din ce in ce mai rau! :-)

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui claucia

Nici eu nu as cumpara lapte de mama. Mi se pare f personala alaptarea, faptul ca iti poti hrani copilul nou nascut prin niste glande care produc doar dupa nastere si cand este copilul mic, ma rog, in functie de cat prelungesti. Dar nu este ceva ce face femeia toata viata si ce ar putea sa vanda! Uh.
Si mie mi se pare hilar cu oamenii care beau laptele altul mamifer. Ba chiar suntem si un mamifer care mananca produse ale altor mamifere, vai cum suna! si nu mancam produse ale speciei noastre, nu mai zic ce, dar ne putem gandi apropos de meniuri ne-vegetariene, brrr maiculita, suna din ce in ce mai rau! :-)

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Si apropos de asta, inseamna ca m-au inselat ochii cand am vazut pisica adulta band lapte de ... vaca Sau chiar cateaua mea doberman (care e innebunita dupa lapte)...

Mergi la inceput