Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
haircut spune:
Neata!
Astept sa se trezeasca cupilu' si bag un ochi pe aici...Maia iar a fost grozav de agitata peste noapte...si noaptea trecuta la fel. Am zis ieri noapte ca e de la caldura...azi noapte am lasat geamuri deschise prin casa si a fost absolut acceptabil, mie imi era rece si m-am invelit, ea in body cu maneca scurta si atat, spre dimineata i-am pus un scutecel de finet pe ea, deci nu de la caldura. Ieri a servit un kk la aer 'curat' si in public( Ratusca), cand am ajuns acasa s-o schimb, surpriza, era un dop tare, mic, si atat. Nu scaunul ei normal. Si marti a facut la fel....Poate sa fie deshidratata? Ea suge destul de putin si transpira mult...sau de la noul laptic...habar n-am ce se intampla...sa incerc sa-i dau putin ceai babycalm, desi e alaptata aproape exclusiv(mai putin bibe de seara), la cere, des, doar ca suge foarte putin...ceva idei???
o zi faina va doresc! de Maia Ilinca (29.01.10)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower Sunt super ferice ca ne-am intors cu vestea ca nu mai purtam atele. Gata cu bandajele si ghipsurile. A mai ramas masajul facut seara sau in cursul zilei de noi sau de altcineva profi (macar din cand in cand, sa mai invatam miscari noi). Eu parca tot am inima indoita ca parca nu stau picioarele lui bebe prea corect si cred ca o sa ma mai duc si la o a treia opinie, ca la second opinion am fost deja. Asa-s eu, mai paranoica cand e vorba de bebe. Doc zice ca e f bine si ca sa nu ma mai panichez, dar na...nu prea pot. Parca nu si le tine corect, inca trage muschiul ala... Ma duc sa dorm. Am incercat sa adorm bebe la san, a supt si apoi avea chef de conversatie, asa ca l-am pasat lu' taica-su, sa il adoarma cum stie el mai bine, ca eu seara nu mai am prea multa rabdare ramasa si daca nu adoarme la san, il adoarme sotul din dotare. Noapte buna si fara sa va trezeasca bebeii deloc!!!! ![]() |
Felicitari!!!!
![](olala.gif)
![](pupic.gif)
Mai avem si noi o luna si scapam de gretute
![](punk.gif)
Si felicitari pentru sotul descurcaret, la noi e invers, daca nu reuseste el, intru eu in actiune
![](icon_smile_big.gif)
![](mamica.gif)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui catalutza81 Buna dimineata si de la noi! sunt treaza de la 5 ca Irina mea a chiuit incontinuu de atunci. acum ea doarme bine mersi iar eu nu mai pot adormi :( Cristies eu nu pot accesa linkul :((((((((((( zice page cannot be displayed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Si mie imi curg sanii, eu nici un casa nu pot sta fara tampoane si sutien ![]() Sa va dau si o veste buna, am decis ca in we o sa murim incet in casa (stam la 6 si toate geamurile pe sud ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Catalutza mami de Irina |
eu am o dracovenie care se numeste comfort breast shell set - 2 pairs de la Avent si care nu mi-au folosit la nimic (prefer sa nu port sutien), dar ar ajuta la exact ce nevoie ai tu - ca sfarcul sa stea uscat - sunt ca doua scoici prin car iese sfarcul cu un mic colector de lapte si lasa sfarcul la aer, ai incercat si asa ceva?
Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
haircut spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Buna seara fetele mele dragi! Sper ca nu m-ati dat disparuta… Am fost super busy zilele astea. M-am trezit cu o tona de evaluari pe care trebuia sa le termin musai in trei zile, am mai fost plecata pe la birou ca sa le rezolv pe toate, intre timp am mai muncit la gradina, ca dupa ploile de saptamana trecuta au crescut buruienile intr-un hal de credeam ca mi-s compromise toate legumitele, dar am fost harnicutza si acum am o gradinuta super, am avut si grija de zgubilici in tot acest timp, am mai iesit pe afara si ne-am tot plimbat, plus smotruit prin casa, facut mancarica, iubit sot…si uite asa s-au dus zilele si n-am mai apucat sa intru pe la voi. Acum sunt cam obosita sincera sa fiu, dar am zis ca totusi sa nu fiu nesimtita si sa intru macar sa va salut. Recunosc ca v-am mai citit printre timp asa, dar mai mult pe fuga si imi vine foarte greu sa raspund din urma. Si imi cer mii de scuze pentru asta. Eu v-am tot raspuns in gand si tot imi ziceam cand intru le spun la fete aia si aia, dar…e cam vid la ora asta in capul meu. Tin sa precizez, apropos de asta, ca o admir si o invidiez pe CRIS_MARIO…cum isi face ea timp si rabdare sa raspunda din urma... hm, recunosc ca e cam ‚extraterestra’ pentru mine, ca prea organizata si ordonata e. ![]() Tin de asemenea neaparat sa-i multumesc lui CRISTIES pentru dvd-urile baby human…le-am lasat la descarcat in timp ce eu faceam alte treburi. N-am apucat sa le vad, dar am tras asa un ochi si mi se par super interesante. Acum tot verific mail-ul sa vad cand apar urmatoarele si multumesc anticipat pentru ca stiu ca urmeaza sa le puna si pe celelate. ![]() ![]() ![]() Am admirat si toate pozele noi pe care le-ati pus…mi-au ramas in minte cele ale lui CRIS_DOGAREL…ce frumoase sunteti voi si ce fericit si mandru tre’ sa fie tati de fetele lui! Cris arata super, nici nu zici ca are bebe de cateva luni…de fapt, dupa ce le-am vazut si pe LOREX si pe PLATEEA nu ma mai mira nimic. Nu stiu ce fel de metabolism aveti voi, ce regim tineti, cata vointa aveti, dar recunosc ca a inceput sa ma roada rau invidia…eu sunt o mancacioasa de felul meu. Inainte nu aveam probleme cu greutatea, am metabolismul bun si ma mentineam in jurul a 50 kg fara meniuri de genul salata si apa plata cu lamaie, mancam mancare serioasa. Si acum e cam acelasi lucru…ma mentin, dar la o greutate mai mare cu 10 kile. Problema e ca nush cum sa le fac sa zboare. M-am apucat eu oarecum de regim…am renuntat la paine si dulciuri…dar nu ma aventurez inca prea tare pe panta asta cat alaptez ca mi-e frica sa nu-mi afecteze lapticul. Mi-am scos la vedere o fustita dinainte de gravi si mi-am propus sa incap in ea. Nu imediat, dar clar e un target…doamne ajuta! Am admirat toate celelalte poze incarcate pe rand de multe dintre voi…mi-e greu acum sa nominalizez, dar le-am admirat pe toate. Subliniez ca le-am ADMIRAT, nu doar le-am privit. Na, deja nush ce sa mai zic… Vorbeati la un moment dat despre bebei si achizitiile lor de pana acum…la noi ce sa va zic?! La 4 luni si 3 saptamani si 2 zile (pura coincidenta, nu are legatura cu filmul!) fii-mea inca nu face rostogoliri de pe burta pe spate si invers…se intoarce pe o parte, dar ramane asa sau eventual revine in pozitia initiala, dar banuiesc ca asta se intampla din cauza ca nu-i place sa stea deloc pe burta…pune nasul in perna si tipa si plange cu niste lacrimi de mi se rupe inima, asa ca n-am insistat prea tare cu subiectul. In schimb ii place se stea ridicata in fund si in picioare…se sprijina foarte bine pe picioare, dar mi-e cam teama s-o tina sa, ca na…e inca cruduta. Tine jucarii in mana, le agita ca sa faca zgomot, bolboroseste si scuipa cand e suparata, rade in hohote daca fac ‚hapciu’ sau scot diverse sunete sau onomatopee, ma mangaie pe fata, ma prinde de nas, daca stau cu spatele ma striga acolo in limba ei folosind tonuri din ce in ce mai inalte pana o bag in seama, imi ofera in fiecare dimineata cate-un zambet din ala pana la urechi de ma topesc toata si…nu mai stiu…face multe. Si probabil tot multe sunt cele pe care nu le face si ar trebui sa le faca…sincer, nu contorizez exact acest lucru. La un moment dat tot studiam subiectul si eram foarte concentrata pe evaluat si comparat cu diferite scale, dar din fericire m-am trezit la timp si am decis sa mai las deoparte cartile si sa ma bucur de copil…si asta fac acum. Nush ce ar trebui sa faca exact la varsta asta, dar eu ii vad evolutia zilnic si mi se pare ca e ok. Backgroundul meu informational si instinctele legate de acest subiect nu par sa ma contrazica. Na, uite ca am zis ca intru numai sa va salut, dar tot am scris un pic. Sper sa se mai aseze lucrurile la mine si sa reusesc sa intru mai des. Pana una alta trimit carnatzul asta ca mi-e teama sa nu-l pierd…si ofer cate o ![]() Va pupacesc. mami de ![]() |
Spor la treaba si te asteptam mai des ca mie taaaare-mi place sa te citesc
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
catalutza81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
eu am o dracovenie care se numeste comfort breast shell set - 2 pairs de la Avent si care nu mi-au folosit la nimic (prefer sa nu port sutien), dar ar ajuta la exact ce nevoie ai tu - ca sfarcul sa stea uscat - sunt ca doua scoici prin car iese sfarcul cu un mic colector de lapte si lasa sfarcul la aer, ai incercat si asa ceva? Mamica de Bilabong, fericiti amandoi! |
uite ca de astea nu am incercat! o sa imi iau ca am vazut la sensiblu
haircut spune:
citat din mesajul lui carmita_baby Ruxita tu m-ai intrebat daca problema este surmenajul. Nu, nici pe departe, Lorena este un copil cuminte. Este pentru prima oara cand imi vars amarul pe forum, de ceva timp simt ca nu mai pot comunica cu taticul Lorenei, (nu suntem casatoriti, urma sa o facem). Stiu ca ma iubeste si eu il iubesc, insa am luat hotararea de a ne desparti pentru ca asa pur si simplu nu mai putem continua, ne amaram viata unul altuia. Din cauza certurilor, gandurilor neplacute si a stresului am ajuns ca de multe ori sa fac lucrurile pe pilot automat, nu mai reusesc sa ma concentrez pe ea, uit sa-i vorbesc, sa o gadil, sa o pup, iar ea este un copil atat de dulce si nevinovat( ca de altfel toti) incat mi se frange inima cand imi dau seama ca gresesc fata de ea. Incerc sa fiu o mama cat mai buna, incerc sa iau deciziile corecte, insa nu vreau ca puiuta mea sa creasca intr-un mediu toxic. Na ca m-am descarcat, dar stati asa ca de abia de acum inainte voi intra cu adevarat in butoi, pentru ca daca nu l-as fi iubit, ar fi fost usor.. ei lasa ca trec si peste asta, s-apoi ce nu te omoara te face mai puternic se zice, nu? ![]() Fug la somnic ca e deja tarziu si maine dimineata am intalnire in parc cu o mamica. ![]() www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa Mello motanelul iubit |
Imi pare tare rau ca treci prin asa momente, dar ma bucur de tonul optimist pe care-l simt in postarea ta
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
haircut spune:
citat din mesajul lui dastefa buna dimineata va invit si eu la o salata de fructe de sezon(capsuni,cirese ,mar ,pepene galben,dude)- va asigur ca e delicios ayanna ai pm Mihaela ![]() ![]() asa creste Daria |
Multumim de invitatie
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](mamica.gif)
catalutza81 spune:
citat din mesajul lui haircut Neata! Astept sa se trezeasca cupilu' si bag un ochi pe aici...Maia iar a fost grozav de agitata peste noapte...si noaptea trecuta la fel. Am zis ieri noapte ca e de la caldura...azi noapte am lasat geamuri deschise prin casa si a fost absolut acceptabil, mie imi era rece si m-am invelit, ea in body cu maneca scurta si atat, spre dimineata i-am pus un scutecel de finet pe ea, deci nu de la caldura. Ieri a servit un kk la aer 'curat' si in public( ![]() o zi faina va doresc! ![]() |
Hello! S-ar putea tocmai sa fie din cauza ca suge prea des. Ideea e ca ea suge de sete si sugand putin ia doar laptele de inceput care baloneaza fiind apa cu fructoza. Da-i din acelasi san cam 3 ore la rand si apoi de abia schimbi sanul. CHiar dc celalalt e plin fa asa cateva zile. Eu asa fac si vreau sa iti spun ca noua metoda o ajuta sa ia in greutate cam 200 gr pe sapt (da ma sochez si eu!!!) coincidenta nu e ca a luat constant de cand am inceput sa fac asa adik de 3 sapt!
PLus ca poti sa bei tu baby tea de la teekanne (astia ar trebui sa ma plateasca pt cata reclama am facut!) eu beau si Irina e ff linistita de atunci. Cumva Maia ridica si din picioruse cand incepe sa se agite? Ca asta e semnul ca e de la burtica. Ar mai fi si dintisorii care ar putea da maraiala si nervozitate. Plus ca daca o dor gingiile atunci suge mai des, cere suzeta mai des ca inainte? isi mananca buzitza de jos? face balonase si balutze? uitate pe gingia de jos si pipaie usor ca sa vezi daca nu cumva nu e de acolo. Daca da nu stiu ce staf sa iti dau ca eu am asteptat sa treaca perioada de maraiala nu i-am dat cu nimic (decat tztz normal - pe care a vrut-o la o jumatate de h)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui carmita_baby Azi am fost aproape mai toata ziua afara cu motata, la 7 seara am intrat in casa si am facut cat de cat ordine, ca vorba lui Cris vine sanepidul ![]() Cristies ![]() Mariucasara, Cristies, Cris.d, Ruxita, va multumesc din inima pentru raspunsurile voastre, inseamna enorm pentru mine, mi-ati incalzit inima! ![]() Ruxita tu m-ai intrebat daca problema este surmenajul. Nu, nici pe departe, Lorena este un copil cuminte. Este pentru prima oara cand imi vars amarul pe forum, de ceva timp simt ca nu mai pot comunica cu taticul Lorenei, (nu suntem casatoriti, urma sa o facem). Stiu ca ma iubeste si eu il iubesc, insa am luat hotararea de a ne desparti pentru ca asa pur si simplu nu mai putem continua, ne amaram viata unul altuia. Din cauza certurilor, gandurilor neplacute si a stresului am ajuns ca de multe ori sa fac lucrurile pe pilot automat, nu mai reusesc sa ma concentrez pe ea, uit sa-i vorbesc, sa o gadil, sa o pup, iar ea este un copil atat de dulce si nevinovat( ca de altfel toti) incat mi se frange inima cand imi dau seama ca gresesc fata de ea. Incerc sa fiu o mama cat mai buna, incerc sa iau deciziile corecte, insa nu vreau ca puiuta mea sa creasca intr-un mediu toxic. Na ca m-am descarcat, dar stati asa ca de abia de acum inainte voi intra cu adevarat in butoi, pentru ca daca nu l-as fi iubit, ar fi fost usor.. ei lasa ca trec si peste asta, s-apoi ce nu te omoara te face mai puternic se zice, nu? ![]() Fug la somnic ca e deja tarziu si maine dimineata am intalnire in parc cu o mamica. ![]() www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa Mello motanelul iubit |
ha, stiu cum e... din cauza barbatilor din viata noastra gresim enorm fata de copil - de mama nu mai zic numic, chiar as vrea sa nu o mai judec, a gresit fata de fiicele ei, din cauza tatalui, nu dau detalii, dar a avut o viata foarte si foarte zbuciumata... eu am gresit fata de fiica mea tot din cauza tatalui ei - am subestimat-o, pentru ca-i seamana foarte mult am zis ca are si intelectul lui daca asa ceva se mosteneste, adica mai redus (!), si am lasat-o in pace, nu am motivat-o sa devina mai buna, nu am sprijinit-o, nu am fortat-o, nu am presat-o... cel mult mi-am propus s-o iubesc asa cum este ea, dar cu siguranta avea nevoie de mai mult de atat, nu are capacitatile mele (cum ziceam extraordinare), dar le are pe ale ei si mi-a demonstrat in ultima vreme, cand a devenit constienta si responsabila, ca e foarte capabila si desteapta si regret enorm ca am subestimat-o...
Da, gresim fatza de fiicele noastre din cauza tatilor lor, nu-i asa ca e cumplit de nedrept??? Ele nu merita asta! Sfatul meu e sa supracompensezi fata de micuta ta, tocmai fiind constienta de urmari... si fiind ea mica, va suferi mai putin, iar tu il vei gasi foarte curand pe adevaratul ei tatic impreuna cu care veti fi o familie fericita!
Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
cristies spune:
Mie mi-a fugit un mesaj lung cat o zi de post... Mi-a si adormit gaza pe perna de cand scriu la el :))
Acum o sa comprim putin.
Decenuela, acum sunt oferte cu 0,2 lei in auchan si care4 pentru mai mult de 250 de poze. E o optiune cand faci comanda sa-i spui unde sa ti le trimita (la care care4, auchan etc, si e si varianta posta).
Nu merita sa faci in oras decat daca iti trebuie in doua ore... ca astea dureaza vreo doua saptamani (la mine asa a fost).
M-ai distrat cu nora...
Mamidepuiuti, zicea profu de mate la intalnirea de 10 ani ca a reusit ministerul sa strice si curba lui Gauss cu "incurajatul" (dadea el niste exemple dar nu mai retin exact, cam cum era pe vremea noastra cand aveai doi de 9 si un 10 si-ti iesea media 9, acum da 10 cumva). Are dreptate Cris.dogarel ca din toamna o sa fie mai bine, ca Germania are sistemul de invatamant pus la punct nu ca al nostru
)
Alexutzzza, bravo ca ati rezolvat asa de repede! Il lasi pe tati sa plimbe singur copilul cand mergi tu la cinema. Si e toata lumea fericita
. Ce fel de friptura ai prestat?
Ruxita, pana la urma cand vine indemnizatia, ai aflat?
Cris.dogarel, noi il asteptam pe tati la metrou. Si cu ocazia asta ne mai plimbam. Mie nu-mi mai curg sanii dar nu stau fara sutien. Nu va mai spun cate grade sunt la mine in casa, ca pe fi-miu il tin cu body cu maneca lunga...
Alexutzzza, eu m-am gandit ca inainte sa ma duc la cumparaturi ma uit pe net cum arata patrunjelul, pastarnacul ca sa nu imi vanda babele alea altceva... Poate ii arati si tu soacrei...
Decenuela . Ai grija cu apa. Eu il scot si-l spal (limpezesc in chiuveta). Eu la Alexutzzza am auzit ca-i da bibe pe perna de alaptat. Banuiesc ca e ok pozitia pe perna.
Ratusca, stii de ce s-a scobit Andrei intre dinti? Pentru ca are .
Trimit sa nu mai pierd iar...