Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
carmita_baby spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariucasara
Vreau si eu!!!!!! Sa aveti un w-e minunat! Mamica de Sara si Sebi AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate...... |
Mariucasara, pai hai veniti la noi, asa se vor cunoaste mai bine si viitorii miri, ca sa nu aiba surprize neplacute in viitor.
Hai ca m-ai facut sa rad
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
Cri.m
![](pupic.gif)
Doar atat am reusit sa citesc, ma duc sa trag pe dreapta un pic ptr ca sa motata doarme si dupa aia continui lectura, dar tare mi-e teama ca va fi subiect inchis pana atunci, mama ce spor la scris aveti
![](alcool.gif)
![](mamica.gif)
www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati
www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami
www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste
www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa
Mello motanelul iubit
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui lorex
pai da....eu am avut cu o gaurica pt prima luna si de la doua luni cu 2 gaurici...nu stiu cum e mai departe..cel putin asa e la avent.. Distractie placuta la botez! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ |
Noi avem acum cu 3 gaurici la 2 biberoane si cu o taietura la celelalte 2 biberoane, ambele tipuri fiind tetine Avent ptr peste 3 luni, aia cu taietura e ptr alimente semi-fluide, le-am luat in vederea supelor/sucurilor dar deocamdata bea lapte cu ele. Si astea cu taietura sunt cu variable flow,in functie de cum orientezi tetina (are niste gradatii /betze proeminente pe tetina de I, II, III) curge de la incet la repede/mult. eu i-l bag in gura pe I pana mufeaza etans si apoi cresc pe II, la 3 mi-e frica sa nu se innece, inca nu am incercat.
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
AMR 7 kile....
![](icon_smile_sad.gif)
![](alcool.gif)
mandruta spune:
citat din mesajul lui Ruxita
![]() Mamica de Bilabong, fericiti amandoi! |
Pai atunci descrie-l mai des!
![](amoras.gif)
Oana, mami de
![](comoara.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
buna ziua!
ce faceti voi?
m tot citesc de dimineata si numaI ACUM v-am ajuns din urma...........
mare lucru nu am retinut, decat ca pleaca Irinuca la mare sa se balaceasca.........................hmmmmmmmmmm ce m-as duce si eu.............................
ma si duc la spalat de biberoane...............
va pu
aveti grija de pufuleti...............
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
mandruta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Mandruta, arata f bine dozele de LP...but..."Clientii din provincie trebuie sa achite taxa de livrare de 25 lei pentru comenzile mai mici de 500 lei" ...in conditiile in care un dozator e 24 de lei...nu se merita...oare in farmacii nu gasesc? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ |
Exista pe mai multe site-uri si ar trebui sa fie si in magazinele mari si farmacii. Si unele sunt mult mai ieftine (10 lei de la litaf, de exemplu).
Oana, mami de
![](comoara.gif)
mandruta spune:
citat din mesajul lui lorex Mandruta, arata f bine dozele de LP...but..."Clientii din provincie trebuie sa achite taxa de livrare de 25 lei pentru comenzile mai mici de 500 lei" ...in conditiile in care un dozator e 24 de lei...nu se merita...oare in farmacii nu gasesc? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ |
Daca iti convine si chiar vrei si nu gasesti iti comand eu si ti-l trimit prin posta.
Oana, mami de
![](comoara.gif)
alexutzzza spune:
AAAAAAAAAAA! aveti poze noi! Aseara ma uitam la Alep si mai multe poze si nu erau pozele care sunt azi!
ALEXIS e demential! super-copil! ce concentrat e el! si ce fezte face! si ce de-a jucarii areeee!
Cristies ma infiezi si pe mine?
CAIUS si-a descoperit piciorusele...ce Lamae domne...ce interesante sunt piciorusele ,
IOANA Cristina papa tot, probabil testeaza un nou procedeu de asimilare prin piele...sau deja a trecut la beauty care si incearca masti de fructe si legume?
MAMIDE PUIUTI moama cata diamantu!!! ai amanetat copii ptr el? daca da, buna afacere! LOOOL!
de
Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
alexutzzza spune:
deci io downloadat 1 a si b
2 asi b
3 a si b
Mai "este" ? de
Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorex/lorex.jpg)
lorex spune:
citat din mesajul lui mandruta
Daca iti convine si chiar vrei si nu gasesti iti comand eu si ti-l trimit prin posta. Oana, mami de ![]() |
pai tu de care cumperi?
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur
![](bibe.gif)
![](al9leacer.gif)
![](mamica.gif)
![](titanic.gif)
![](bibe.gif)
_
Eleysa spune:
Eu am vazut si la raionul de bb din carr4 (colentina)....dar na, merita sa incerci
![](pupic.gif)
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.