O parere , va rooog !!!

O parere , va rooog !!! | Autor: romibo

Link direct la acest mesaj

Mi-am facut analizele hormonale din ziua 2. Estradiolul a iesit foarte mic. Ce semnifica asta ??? O sa va scriu toate valorile, poate ma ajutati si pe mine sa inteleg. va multumesc mult.

ESTRADIOL - 17 ( valori normale 21-251 in faza foliculara)

LH - 4,00 (valori normale 2,39-6,60 in faza foliculara)

PROGESTERON - 0.3 (valori normale < 0.1-0.3 in faza foliculara)

FSH - 7,54 (valori normale 3,35- 21,63 in faza foliculara)

In aceste conditii mai pot ramane gravida ?
Va multumesc din suflet !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romibo spune:

Vad ca nu vrea nimeni sa-mi raspunda . Eu insist. Am uitat sa va spun ca am ciclu de 25 de zile si am 37 de ani. Poate i se face cuiva mila de mine si ma lamureste. Simt ca inebunesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ramibo am facut si eu analizele astea si din cate stiu tre sa le faci si pe cele din z14 si 21. si dupa ce ai rez la toate..atunci poate cineva sa iti dea un rasp.

poate mai intra fete care se pricep mai bine
dar stiu ca atunci cand am mers sa se uite pe primele analize a zis k nu poate sa imi zica nimic concret pana nu le vede pe toate.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Romibo hormonalele de ziua ''2'' trebuie sa fie de fapt de ziua 3.
Cele mai concludente sunt in ziua 3 asta si in functie de cum a picat la tine, adica ziua 3 sa fie sambata sau duminica si sa nu poti face analize.
Estradiolul este sub limita inferioara, tb sa mergi la dr sa iti dea analize suplimentare, cum ar fi amh pt a vedea cum stai cu rezerva ovariana;exista tratament de stimulare ovariana, dar asta vei discuta numai cu dr.
Celelalte sunt ok, dupa cum poti obs ca se incadreaza in limite.

Pt a ramane gravida mai tb sa verifici si starea trompelor (permeabilitatea lor), a uterului (histeroscopie) si nu in ultimul rand o spermograma a sotului.

Sper sa te fi lamurit un pic, succes si tinem pumnii sa fie bine.

http://lt1f.lilypie.com/9DQWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romibo spune:

Multumesc mult de raspunsuri. Analizele le-am facut chiar azi. Eu asa stiam , ca trebuie sa le fac in ziua 2. O sa le repet si maine.Pt. ziua 14 si 21 trebuie sa astept. La mine nu sunt probleme cu trompele si nici la sot cu spermograma. Am ramas gravida acum 7 luni. Din pacate nu a fost sa fie. Se pare ca hormonii mei sunt de vina.
Mai astept pareri.

Mergi la inceput