Nu pot dormi din cauza cainilor (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RWheelwright spune:

Mai degraba tragic.

PS: Pentru cele ce sprijina cu atata indarjire eutanasierea: de unde acest drept? Suntem oare in stare sa cream noi o fiinta vie? S-a pus vreodata problema cine sunt vinovatii adevarati pentru situatia animalelor de pe strada? Exista si oameni pe strada: urla, miros urat, betivi, drogati si cu paraziti... Suntem satui...Sa-i eutanasiem????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Saptamana asta am fost la tara cateva zile.
cainele vecinului, care e curte in curte cu noi, latra exact dupa-mamsa cand vroiam eu sa culc copilul.
imi venea sa-l impusc.
si ma gandeam la eseea, care suporta asta zilnic, trebuie sa fie groaznic....

am si eu 2 pisici,care miorlaie exact cand nu trebuie.
le am de multi ani si le iubesc, dar cateodata imi vine sa le arunc pe geam, cand se apuca de vociferat exact atunci cand culc fata.

Eseea

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ce se poate face in cazut cainilor maidanezi (min 15 la numar) care sunt stransi de o baba nebuna si noapte pur si simplu urla..
e imposibil sa dormi linistit..de stat cu geamu deschis nici nu se pune probl.
de discutat cu baba respectiva nu se poate..
m-a amenintat k imi cheama politia k ma iau de cainii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui RWheelwright

Mai degraba tragic.

PS: Pentru cele ce sprijina cu atata indarjire eutanasierea: de unde acest drept? Suntem oare in stare sa cream noi o fiinta vie? S-a pus vreodata problema cine sunt vinovatii adevarati pentru situatia animalelor de pe strada? Exista si oameni pe strada: urla, miros urat, betivi, drogati si cu paraziti... Suntem satui...Sa-i eutanasiem????

Nihil sine Deo.

dreptul omului la civilizatie si autoprotectie; cred ca originea cuvintului maidanez este pur romanesca; mai precis bucuresteneasca, pentru ca nici in Ardeal si nici aici unde sunt eu nu am vazut asa ceva.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RWheelwright spune:

sau dreptul omului la civilizatie, autoprotectie si doar atat! Cumva mai are si obligatii? A, nu; pai poate sa distruga orice si pe oricine din jur; lui sa-i fie bine (pe moment; de consecinte uita sau nu-l intereseaza), restul.... da-i incolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

consecinte: boli, purici, copii si batrini muscati mai putini, un oras-capitala europeana mai curat fara kkti de ciini peste tot si posiblitatea ingrijirii celorlalti ciini in adaposturi;
da'asta-i discutie interminabila; civilizatia trece pe linga, maidanezu frate cu bucuresteanu'ramine. risu'plinsu si sprayul paralizant pentru autoprotectie.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput