Sezatoarea canadiana (183)
Raspunsuri - Pagina 17
zavalita spune:
am observat alina ca daca esti amuzant repede esti batut pe umeri insa daca te plangi de ceva, ti se atrage atentia ca esti negativist si in general esti antipatizat. asta asa ca paranteza si fara vreo legatura cu postarea mea cu munca, pe mine m-au amuzat interviurile mele si franceza mea de balta.
cge spune:
Nelia, bomboanele astea Sucrets ni le-a recomandat o farmacista de la Jean Coutu. Mie farmacista mi-a zis de siropurile de tuse ca fac mai mult rau decat bine la copii.
Si ca bomboanele ar fi de preferat. Oricum, nimic nu e sigur.
Si dr. ne-a recomandat ptr. tuse apa si vitamina C comprimate ca in Ro.
Hidratare multa cica, sa se elimine secretiile.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
ankalaura spune:
ZAVALITA - mie mi se pare super succes sa fii sunata dupa numai o zi de la primele aplicatii! Din seria "povesti povestiri amintiri" stiu cazuri care cica dupa 200 de postulari si nu au primit nici macar un telefon! Da-i inainte cu toata franceza ta "de balta" Ce crezi ca ailalti 10 mii care vin anual aici sunt filologi toti? As!
PITILACHE - cum mai e Isa?
La mine azi e prima zi "pe picioare". Fetele sunt brici. Eu am fost varza
NELIA - tot asa Lisandru, deci...
DELPHIN - cate cartoane azi?
ankalaura spune:
Aa, eu aveam de intrebat ceva...
Nu prea sunt multumita de saltelele fetelor. Sunt cam tari ("tare" de-ala care enerveaza, nu "tare" de-ala care e sanatos).
Ca si investitie, nu imi da mana sa cumpar altele acuma, dar ma gandeam daca un surmatelas ar rezolva pe termen scurt problema?
cris1511 spune:
Sanatate la bolnaviori! Asta toamna, am trecut si eu printr-o raceala din asta canadiana, cu dureri in gat de n-am mai avut asa in viata mea, ma durea si daca beam ceai. Noroc ca am avut Ospen din Romania si m-am tratat fara sa mai ajung la doctor.
Ankalaura, vezi daca poti schimba saltelele, daca le-ai luat de noi.
Eu am auzit de un caz in care a schimbat salteaua dupa 1-2 ani: cica avea dureri de spate de la ea.
cris1511 spune:
A, mi-am adus aminte o expresie celebra a doctorului de aici, legata de tuse:"Tusesti pana nu mai tusesti" :) sau "tusea e buna pentru cine tuseste, deranjeaza doar pe cei din jur".
Am inteles ca e mai bine sa nu dai siropuri copiilor, asa cum ii indopam eu in Romania unde bateam recordul la "luna si raceala".
Aici, de aproape un an, nu au mai luat copiii mei antibiotic. Poate or fi mai crescut, dar e tare ciudat, ca mie imi ingheta sufletul sa ii vad afara, in pauza, asta iarna si cu toate astea sa nu imi raceasca.
Poate si aerul e mai curat, nu stiu ce sa cred.
mamaana spune:
ce poaie a fost si ce soare e acum
am mai luat flori la pranz ca tot erau in sale ca inchid pravalia astia din piata si le-am pus deja in fata
si am luat si doua ghivece cu rosii ca rasadurile mele nu au crescut. ma duc sa mai iau doua ca tot sunt 99 de centi
delphin spune:
Asa, asa, fugi MAMAANA! Sigur ca se merita!
ANKA 37 azi, dar trebuie sa bagam foc continuu, pe 29 vin sa ne ia "la caisse"!OF! Cand s'o termina! cand ma gandesc ce ma astepta si acasa..ca tot eu le desfac, nu?. Inainte de asta cand ajungem ne livreaza si "garde meubles" ca nu am plecat cu ele dupa noi, plus inca vreo 80 de cartoaneDa' sunt acasa!
Chiar ANKA, pune garantia la bataie ca tot sunt noi, de ce nu, poate merge. daca nu incerci...nu ai nimic, stii tu cum e!
ZAVALITO sa-ti fie de bine "interviul"! La mai multe!
Si nu in ultimul rand SANATATE BOLNAVIORILOR. Cu tusea si in FR s-au retras multe siropuri pt. copii, cica e bine sa tusheasca, dar parca te doare sufletul sa-i vezi.
Eu mai folosesc STODAL homeopatic, in sirop sau bilute si COQLUSEDAL in supo pt. tuse grasa si TROPHIRES pt. tuse seaca.
Pt. cei mari , TUICA fiarta
O zi buna, eu am fugit la culcush!
nelia spune:
A fost cineva in New Brunswick? Am visat aseara ca traiam acolo... nu stiu cum, nu stiu de ce... am visat ca aveam o casa cu vedere spre o apa mare, care semana a ocean sau a mare, o casa mare si frumoasa, foarte luminoasa... si cam in pustietate... iar in zare se vedea un munte, dar nu prea inalt. Nu stiu nimic despre aceasta provincie in afara de faptul ca e singura in care ambele limbi sint oficiale. Ma duc acum sa studiez...
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
simi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelia A fost cineva in New Brunswick? Am visat aseara ca traiam acolo... nu stiu cum, nu stiu de ce... am visat ca aveam o casa cu vedere spre o apa mare, care semana a ocean sau a mare, o casa mare si frumoasa, foarte luminoasa... si cam in pustietate... iar in zare se vedea un munte, dar nu prea inalt. Nu stiu nimic despre aceasta provincie in afara de faptul ca e singura in care ambele limbi sint oficiale. Ma duc acum sa studiez... CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon) |
Io am fost. E frumos tare! Cum spui tu, apa si padure, cit cuprinde, peisaje superbe, oameni primitori, de bere bautori. Soare nu prea vazuram, ca ploua tot timpul parca. Dar frumos rau!
Am un fost coleg de facultate care si-a deschis o ferma de sturioni pe malul riului St-John si anul asta, in septembrie, ne stringem acolo 4 fosti colegi cu familii cu tot si facem un chef de pomina. Asa ne-am propus.
Uite site-ul lui:
http://www.acadian-sturgeon.com/