dilema

dilema | Autor: mary123454

Link direct la acest mesaj

vreau sa va intreb si eu ceva!sunt noua aici si sper sa ma bagati si pe mine in seama.
sa incep cu inceputul!am deja 6 zile de intarziere ale cm.mi-am tot facut teste de sarcina cred ca 10 pana acum si nimik toate negative.maine merg la analza de sange betahcg.as dori sa stiu cam la ce timp iese in sange si dc testele au iesit negative toate?
daca am postat gresit scuze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

buna ,
din cate stiu eu,testele de sarcina se fac dupa 14 zile,dar ele nu sunt 100%,analiza sangelui e sigura dar si ea parca dupa 10 zile .
Vezi ce zic si alte fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

mary123454 beta-hcg are relevanta mai mare, apare la analiza din primele 9-14 zile de la nidatia embrionului(adevarat o valoare mica), teste de urina sunt mai putin sensibile in primele zile de sarcina ,se pozitiveaza mai tarziu ei spun 5 zile de intarziere a CM-ului, acum depinde de teste si de fiecare organism.
Toate testele de urina erau la fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

din prima zi de intarziere mi-am facut ambele teste. Dc la cele de acasa mai sunt dubii/rateuri, la cele de sange e totul concludent. La mine nu a fost cazul, ambele au fost pozitive. SUCCES! Si bine ai venit pe DC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary123454 spune:

am facut teste de sarcina cred ca de la toate firmele si toate negative.oricum azi dimineatza am facut analiza de sange si astept rezultatul peste cateva ore.vroiam sa va intreb ceva!ma doare burta de 2 zile de fapt cred ca ovarele ma dor daca este sarcina ar fi normal sa ma doara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mary dc e sarcina e normal. k se peretrec tot felu de modificari in corp.
eu am facut testu in z26 si a iesit pozitiv. la urina.
si la sange la 2 zile diferenta si era pozitiv. valoare mica, dar era.
dc nu e bb, e o dereglare hormonala. care se rezolva.
mergi la doctor si iti da un tratament.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 10+

Mergi la inceput

mersi mult pentru raspuns va anunt cand aflu rezultatu cam pe la ora 3 a zis.va pup

Mergi la inceput

mi-au dat rezultatul prin telefon cica este 0.0100 ce inseamna ca nu este sarcina?

Mergi la inceput

nu e
dc era peste 10 era sarcina. si atunci era asa...cu semnu intrebari.
imi pare rau.
du-te si mergi la un medic.
si vezi ce zice.
sigur e o dereglare.

te asteptam cu vesti bune

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

crezi ca mai este cazul sa-l repet si maine ca doamna de acolo asa a zis dar eu cred ca dau banii degeaba

Mergi la inceput

dc sti k ai avut cm-ul ceas si trebuia sa vina de 6 zile si nimic, il faci degeaba. pana acu trebuia sa iasa
deci eu am facut in z28 la un cm destul de neregulat si atunci era 215. deci..cred k dai banii degeaba pe el.
mai bine mergi la un medic care sa te vada
si dc e sa fie bb, poate sa iti zica.
noi te asteptam la aspirante optimiste
sunt multe fete care isi doresc bb si poti afla mai multe informatii despre ce ai nevoie

Albumele noastre

Mergi la inceput