Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***216***
Raspunsuri - Pagina 21
simplyana_m spune:
DYANA, bine ca ai zis! Am admirat Gogosica (sa nu ne mai incurcam): ce frumoasa e!!

Si ce frumos face castel cu tatiii!!!

http://www.lucamic.blogspot.com/
simplyana_m spune:
Si mai vroiam sa zic ca noi nu facem vaccinuri optionale. Obligatoriile si atat. Zic asta pentru ca poate vroiati sa faceti vreun sondaj, ceva.
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplyana_m MIREAL, eu mazare am dat, de-asta noua si frageda . Placut! Vinete inca nu, ca alea imi pica si mie cam greu... |
Mazarea, da, e kiar printre primele legume recomandate sa fie introduse... Eu nu i-am facut, ca nu obisnuiesc... "asa am apucat", i-am luat o data un borcanel de mazare cu... curcan parca si nici ei nu i-a placut, asa ca sunt impacata.
Vinetele sunt cam grele, dar cred ca acum ar merge totusi. Insa nici eu nu am avut curaj cu ele inca...
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
simplyana_m spune:
DENISA, ce tare ai fost cu Adelake cu "stetoscopul la gat si burta inainte" 

Anaan spune:
Salutare!
Mi-au trecut gargaunii (nu toti, ca pastrez de samanta!
), da' majoritatea. Pai, Joanna, aia erau gargaunii tai?!!! Pai pe aia cred ca-i cunoastem cu toatele, intr-o masura sau alta, ca impliniri totale, de-alea pe toate planurile, mai rar...poate in basme!
Asa deci, Gulia mea duce la confuzii de sexe...
Vazut copii minunati, ca de obicei : Anastasia, cu fratior sugubat, Mutzu frumusel tuns, Giulia la mare
...
E o caldura afara, de-mi vine sa-mi iau campii...de altfel, o sa mi-i si iau, ca la noapte plecam la mareeeeee! Ma streseaza putin ideea drumului, dar luam taurul de coarne!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Dati, va rog, sugestii de medicamente pe care sa le iau cu mine pentru Gulie
. Nu ca pun raul in fata, dar sa nu-l apuce niscaiva suferinte pe la vecinii nostri bulgari si sa n-am nimic la indemana!
Anaan spune:
Ilinca, sa faci furori la banchet!
La premiere sigur ai facut, cu Phiphi drept accesoriu! Chiar, Floric, accesoriu No.1, Raru, si te-ai scos din anonimat.
Am vazut tinuta, toate-mi plac, numai palaria mi se pare putin prea casual (la material ma refer, nu la model) fata de rochie. Io as opta pt o palarie dintr-un material ceva mai elegant, la rochia aia, ca altfel, luata individual, palaria-i tare faina!
georgyiuly spune:
Buna fetele!!!
M-am distrat copios la mesajul Dianei..cu Gulia si Giulia!
Simplyana 
de la Gogosica!
Pisik distractie placuta, sa aveti o aniversare frumoasa!
Eu din vinete fac un fel de barcute , ca ale Luciei!,Tai vinetele in 2, scot mijlocul( care il toc marunt), fierb orez, amestec cu suc de rosii, vanata tocata (din mijloc),parmezan, pesmet si usturoi,sare.Umplu barcutele de vinete,pun cascaval sau mozzarela deasupra si le bag la cuptor in vas de yena(cu putina apa)Giuliei i-au placut!
Giulia a facut azi vaccinurile,a plans foarte tare si mult...si dr. ca sa o impace i-a dat o bomboana de ciocolata
!Am lasat-o sa rontaie putin ca ii daduse zambetul pe buze!Restul am savurat-o eu!![]()
Gargauni am si eu multi,multi! Inainte de Giulia aveam si mai multi ..dar nu stiu de ce cei legati de cariera au mai disparut!Momentan imi place sa ma ocup de Giulia si de un viitor bebe!Nu ma mai apasa statul acasa!
Desi nu m-am vazut niciodata casnica( bine..nici casatorita nu m-am vazut eu,intretinuta de sot nici atat
) nu mi se mai pare asa rau.
Sper doar ca la un moment dat imi voi relua activitatile lavorative intrerupte la 23 ani, cand aveam si eu satisfactii "muncitoresti"
Mai am gargauni legati de casa,ca e mica tare si nu reusim sa ne mutam( ori cu chirie ori sa cumparam)..si gargauni legati de sot,care ma enerveaza tare,tare cateodata
!
In rest multumim lui D-zeu ca suntem sanatosi si cum zice sotul meu ..sa nu neplangem ca la noi situatia e roz(rozioara...cum zic eu)
!

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
Giulia!
simplyana_m spune:
ANAAN, balaceala placuta si distractie maxima!!!

Despre "survival kit" nu stiu sa te sfatuiesc, sa zica fatele mai plimbarete sau mai experimentate, ca si eu vreau o lista de-asta pentru mai incolo, cand ne-o urni si noi de-acasa. As trage in mod special de GIANINA, ca stie cate in luna si in stele, de KEA, ca e prevazatoare, s-a asigurat ea de toate alea de unde si cum gaseste pe la noi, asa ca probabil are lista facuta...excursionistele vesele, la apel!
Si mi-am amintit: FLORINELA, va prajiti deja la soare? e bine Victorasu' ?

Anaan spune:
No, hai sa va prezint si gargaunii mei, sa se bucure si ei de celebritate: nu mi-am terminat teza de doctorat, o lalai cu mare arta, nu reusesc deloc sa ma mobilizez, desi mai am de scris doar vreo doua capitole si profu meu imi spune mereu "Tranteste-i un final si hai sa defilam cu ea!" ( in mama naibii, as completa eu
); as face un bb2 ca sa nu fie Andrei singur, daaar mi-e frica
dupa problemele din prima sarcina si, sincer, nici n-as mai avea chef de-o gravizenie chiar acum, dar varsta ma cam preseaza; sot enervant uneori...cred ca-i inevitabil!
Cam astia ar fi gargaunii mari, pe aia mici ii las sa se mai coaca!

. Placut! Vinete inca nu, ca alea imi pica si mie cam greu...