Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***216***
Raspunsuri - Pagina 19
Bianca2503 spune:
PISIK, lasa-i p-aia de la CMU. Intr-adevar ca ti-au facut o super reducere ca aveau ei super adaos. Ca la farmaciile Sensiblu. Ma uitam ca o cutie de Baby Drink (cand cumparam, adica acum vreun an) era la Sensi 13 lei si la Plafar era 8.7 lei. Adica sa fim serios.
PS: plecam la mare pana la urma. vine acum Robert si ne ia si plecam. M-a sunat la 10 ca e la Cernavoda si vine sa ne ia. Cica sa fac bagajele repede ca la 3 trebuie sa fie inapoi la Constanta.
Dodo-pui spune:
Buna tufete,
Fata mea cea fricoasa in a merge singura
(face cate max 5 pasi )ma ia de mana deget si plecam sau ii pun hamul si pleaca cu el
(deci hamul stie cum e cu mersul) e o cocotata...Ea nu doarme in patut de ffff mult dar nu-l stransesem depozitam in el lucrurile la care nu vroiam sa aju7nga ea(andrele,crosete,margele forfecutze,cuttere,fimo,margelutze,nasturei....
)In general eu imi faceam treaba in bucatarie cand venea al meu de la servici,,,caci mi-am inchipuit ce o duce capul...dar cum al meu are lucrari in deplasare si vine la o luna si sta de sambata pana duminica seara
)...am inceput sa fac cate ceva si ziua.
Azi spalam vasele si deodata s-a facut liniste (nu-i auzeam gura ei),Bogdan comenta la filmul shrek3...vin fuga n-o vad...sarise in patutz peste toate cele enumerate.Nu stiam ce sa fac mai intaii...

Am luat-o zambind (ca sa nu-i vina ideea sa se miste),am verificat-o nu avea absolut nimic...apoi m-am apucat de treaba strans patutz,gasit al loc (pe mobila a maruntisurilor....
).Acum e nervoasa ca nu mai are locul de sarit....iar eu ..caut sa vad ,sper inaintea ei pe unde va vrea sa se urce sa escaladeze.
Bianca distractie placuta la mare
Aris
sa-i treaca repede febra...si la noi se vede ca mult numai e si o sa ma/ne supere prima masea.
all
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
anca_nicolae spune:
Eu la capitolul curatenie am ales calea de mijloc: vine femeia 1 data la 2 saptamani si ii dau cate 80 roni, deci 160 pe luna. Nu face totul, nuu, eu prefer sa calce tot teancul, sa spele tocaria/geamuri, splata gresie fainata, aspirator. Dar nu umbla deloc pe birori, dulapuri, si... cand deschizi la tudor dulapul, iti trebuie picioare "bine infipte in realitate" sa nu te darame valul :)) M-am gandit asa: nici sa dau bani prea multi, dar nici sa frec eu saptamanal, la mine oricum dezordine e mereu mereu, daca nu faci zilnic cum zice aris, tot degeaba, asa ca eu am pretentia doar sa fie curatel, eu strang de pe jos miiiiiiile de jucarii si rechizite in urma copiilor, mai calc din cand in cand, doar eu spal la masina ca femeia nu le sorteaza corect, si mai matur prin bucatarie/hol [aproape zilnic] si spal gresia, asa, cam la 3 zile. Ideea este cum zice aris ca e tare naspa sa simti ca peste cateva ore de la curatenia platita, IARASI e dezordine, pare ceva fara sfarsit, sau mai bien zis, fara satisfactie. Eu cand dimineata mai aranjez prin camere [si imi ia cam 40 min!!!] si apoi seara, la 5, exact ce am aranajat este iarasi aruncat prin alte camere, mi-am dat seama ca pentru a nu ma enerva prea tare, adica pentru a SUPRAVIETUI mental, trebuie sa NU AJUNG SCLAVA curateniei perfecte. Sa am o constanta in curatenie, dar nu o frecventa prea mare :). In plus, tocmai pt ca e criza, eu am sentimentul de "imbogatire" cand chem femeia "platita", la 2 sapta, si eu pot pleca linistita prin treburile mele, pt ca, desi dau bani, simt ca "uite, SI luna asta am reusit sa ma descurc sa fiu o doamna, deci.. nu ma bate criza pe mine, voi reusi sa trec peste ea...". Este un fel de curaj pe care mi-l dau eu mie insami. Daca m-as vedea saptamanal doar frecand, fara sa o mai chem deloc pe femeie, m-as gandi ca am ajuns mai jos fata de unde eram, deci iata ca m-a daramat criza, ori eu asta nu vreau... Chemand femeia doar de 2 ori pe luna simt doar ca fac economie, nu ca m-a invins criza. Acum sigur, doamne fereste, dc as avea brusc bani mult mai putini, probabil nu as mai chema deloc, dar tot nu as freca saptamanal casa, mai ale svara, as sta cat mai mult pe afara ![]()
Ahh, si cum m-a lovit pe mine gaza, :((, vedeti, ea a fost mai tare decat criza de sus
. Pe langa faptul ca eu DA, am citit postarile ei din parcul acela nesfarsit de la aeroport pana la destinatie, am si pomenit de ea in subiectul cu mama/mamica/nume, adica in sinea mea a fost mereu prezenta, am gandit ca e intr-un fel de CO si abia astept sa revina acassa cu TOT calupul de impresii si ganduri. Mai mult, mi s-a parut ca in frumusetea timpului petrecut langa tati, intra mult mai rar pe compu, si ca timpul povestilor va fi aici, la bucuresti. Dar, "ca sa nu ramaie trista SI anul acesta", mamaie [eu], mamitza [sa zicem Pisik] si tanti [sa zicem dyana] ii dam un
si o asteptam pe peronul din capitala :)... sa vie trenul odata'!!!
Acum, dc tot vorbiram de CO, Olisoara parca si ea era plecata, nu? stie careva ceva sau ii dau un sms sa o rastorn de pe vapor?
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 1 anisor 
Pisik06 spune:
ANCA, iar ne potrivim
. Si la noi tot o data la 2 saptamani vine si ne ia rezonabil, 70 ron la tot casoiul. Bine, nu apuca niciodata sa faca chiar tot tot, dar baia de serviciu nu ma intereseaza decat sa spele pe jos ca mai intra Ana dupa mine cand bag la spalat, dar in rest nu o folosim, geamuri nu spala mereu, etc. Pe mine ma intereseaza sa frece covoarele, sa frece bine in bucatarie si baie si cam atat. Vreau sa o chem o zi in plus sa facem camara si balconul, ca e jale ce e acolo.
Deocamdata, vorba ta, mi-o permit. Cand nu s-o mai putea oi face si eu mai multe.
Ana doarme, probabil ca nu mai apuc sa o vad inainte de a pleca, dar cred ca e mai bine asa, ca pe urma plange si ne cauta
Week-end placut
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
mireal spune:
Buna,Dimineata am fost la o cresa de stat, l-am inscris pe Theo ca pana in septembrie nu stiu ce bani o sa avem pt. gradi particulara.O sa caut si una particulara dar am zis sa fie asigurat.Cand am ajuns acolo copii erau in curte, au o curte mare si se jucau, erau asa de dulci.Dyana, l-am vazut pe Mutu tuns,este frumos.Am vazut-o si pe Anastasia cu fratiorul
.Legat de femeie la curatenie nu am avut pana alaltaieri, oricum cred ca o sa o chem si eu de doua ori pe luna pt. treburile importante si mai ales pt. geamuri si rufe.Ne-am luat masina de paine,dupa ce am incercat de 2 ori, a treia oara a fost cu noroc, a iesit, e ok si nu se face greu.Floric, e super rochia si sandalele si palaria.Cred ca te avantajeaza si modelul. Nu se poate cumpara?
mireal spune:
Dodo-pui nu stii niciodata pe unde se baga astia mici, bine ca nu a inghitit ceva.Theo a inceput sa se prinda cum se deschid aparatorile de la dulapuri, trebuie sa gasesc alt model, voi ce model aveti?Am un dulap plin cu borcane, de ala mie frica si nici nu am unde sa le bag.L-am vazut si pe Vladimir cu ciresele, ce simpatic e.Eu nu mai pot intra pe picasa, oi fi uitat parola?
Monnvas spune:
Gazo 
Dodo, ce intamplare! Bine ca ai fost pe faza, mi-e rau doar cand ma gandesc la margele si andrele...
Joanna, dam si noi share la gargauni,ca si eu tot "necarierata" mi se pare ca sunt. Si zilele astea, de cand piticul ma lasa lata - credeti-ma ca ce v-am aratat pana acum e nimic din ce poate, si-a dat drumul la alergat si la catzarat de nu-l mai prind - am inceput sa-mi si pierd rabdarea. Sa dai de stire cand vii in Bucuresti, ca venim si noi 
Io una n-am prins ce probleme are berbecu'. Stiu ca era mai rau cu mancatul, dar aveam impresia ca si-a revenit.
Banuiesc ca l-ai si intzarcat cu ocazia trainingului si poate si de-aia ai o stare de gargauni 
Noi mai avem muci, dar nu ne mai supara la somn. E-adevarat ca nu da drumul la suzi neam, dar macar nu se mai lasa cu urlete...
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
mireal spune:
Legat de servici, tocmai am aflat ca noul meu sef tocmai a dat pe cineva afara,i-a zis sa nu mai vina si nu au mai primit-o, i-au blocat mail-ul si accesul in cladire.Mai am o fosta colega care se judeca cu ei, a facut recurs ca nu a castigat.Am o strangere de inima cand ma gandesc sa ma intorc acolo,din cate stiu multe firme nu prea mai angajeaza chiar daca au nevoie de oameni.
andiaroro spune:
eu tot citesc din urma si nu ma pot abtine sa nu ma laud(pe soptite ca vad ca subiectul se inchide
) ca era sa-l cunosc pe MB...in tineretile mele umblam pe la div emisiuni sa prezint ceva actiuni.am informat toate prietenele cand urma sa ma duc si la matinalul de la tele 7(nu mai stiu cum se chema) si mi-am luat teapa ca nu stiu de ce a lipsit in ziua aia, asa ca am pov cu theo si cu un nene inlocuitor....la vremea aia nu stateam eu sa casc gura la capacitati intelectuale, stiu doar ca eram bucuroasa ca in sf stau de vb cu sineva tinerel si frumusel, dar de...n-a fost sa fie!amicele s-au amuzat, iar io n-am acu ce depana la gura sobii. altfel, nu stiu nimic despre personaj si n-am opinii![]()
Ilinca-chic, chic, dar cred ca am cam incurcat-o
am primit eu niste coliere si niste bratari si le-am uitat pe masuta in sufra si am gasit-o cu o bratara pe mana si incercand sa-si puna colierul ...fiecare obiect era in punguta lui.le scosese pe toate si isi alesese fata setul ce se asorta cu rochita ei
Denisa- vorbim...
Io ca sa fac curatenie sun pe cineva... pov si tot pov ca sa nu ma prind ce mi se intampla, dar cu greu gasim si noi un echilibru metastabil.
mireal spune:
Ilinca distractie placuta la banchet.Gaza, asteptam pozele, asa din povestiri am inteles ca e frumos, dar vrem si dovezi.Ma enerveaza ca s-a incalzit prea tare si nu mai putem iesii afara.Nu a mai intrat Inapreda sa ne serveasca cu un pahar de vin,asteptam vinul