Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *152*
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
anomis28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Mai, si m-ati tampit cu quiona asta. Eu nu gasesc aici, ca m-am uitat. N-am vazut nici o quinona pe raft, insa azi ma duc iarasi sa ma uit dupa ceva leguma care arata ca virful de la acele de gamalie, cum frumos a explicat tanti Hepi! ![]() Poate da norocul peste noi si il apuc pe Dumnezeu de-un picior cu quiona asta! Si se face Ana Michelin... ![]() Anomis, te pupacesc. Mai, dar ia zi-mi ce faceai la 3 noaptea treaza, mai mami?! Cand baga Dinutzu nanel, neaparat sa prestezi si tu! Parerea mea... care este! ![]() Nela si ![]() Don't take yourself so seriously, no one else does... |
[b] Doamne Ajuta sa gasesti quinoa si sa-i placa si sa nu dea afara si sa puna pe ea sa semene cu Michelinu meu [b/].
![](pupic.gif)
[b] Da stim stim cu somnul lui bebe si a lui mami, doar ca atunci la acele ore, il pazesc sa adoarma
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anomis28 spune:
citat din mesajul lui kemsy Neata!!!! Mai liliacule, nu-mi place in fata clasei ![]() ![]() Pai la 75 cm, cica ar trebui sa aiba cam 10 kg. ![]() ![]() ![]() Alex, multa tarie sufleteasca maine. Cum ii face, cu anestezie? Ce chestie cu Bulgaria, te trec fiorii!! Am reusit sa-l culc aseara pe Loris fara tzitzi. I-am facut baita, l-am pus in patut, si dupa 2-3 urlete si rostogoliri, a adormit! ![]() ![]() O problema cu care ne confruntam de cand cu caldura: iritatie pe tot corpul, ca un fel de bubite, pe cap, gat, umeri, brate. I-am dat cu pudra de talc. Alte metode mai sunt pentru a-i diminua iritatia? La multi ani suede si emy!!! ![]() ![]() ![]() La multe lunite dovleceilor aniversati azi!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Loris, o noua stea |
Kemsy , mie dofotra mi-a spus sa il spal cu apa termala de la Avene si sa-l tamponez usor. asta in timpul zilei ca baia de seara oricum ramane sfanta. Daca nu gasesti Avene, cauta ser fiziologic imbuteliat tip spray - that will do the trick.
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
anomis28 spune:
citat din mesajul lui kemsy Anomis, faina bicicleta!Eu ma gandeam sa-i iau ceva de genul cand o fi mai marisor. ![]() |
e buna de la 6 luni pana la 3 ani.
N-am gasit din aia sa il tina pana la liceu dar mai caut
![](pupic.gif)
anomis28 spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Buna dimi!! La multi ani mami Suede!!!Så iti dea domnul multå sånåtate si fericire alaturi de familia ta! ![]() ![]() Anomis ce dor imi era de tine!! ![]() ![]() Nela så stii ca nici eu nu am gasit quinoa dar si cand voi gasi. ![]() ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå ![]() Bruce, minunea noastrå |
te pup cu drag mamica optimista cu vikingi acasa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanna81/Ioanna81.jpg)
Ioanna81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui selen80
vrei sa-ti raspund eu?? ![]() e urat tare, sunt scoici in nisip si te zgarie in talpa, apa e rece si plina de alge, urla manelele pe terase, hm...ce ar mai fi?? plaja e plina de gunoaie lasate de turisti "civilizati", valurle sunt de 2 metri....si nu mai stiu.... e bine asa??? ![]() si acum apare Uka cu niste poze superbe cu Carinoasa la malul marii si ma scoate de mincinoasa ![]() ![]() ![]() POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](hippi.gif)
![](buggy.gif)
![](clown.gif)
![](clown.gif)
Iulika29 spune:
Buna seara!
Ioanna mami dar de ce te interesezi de vremea de la mare?? Doar stii ca acolo si cand e frumos e urat.
Nela astept maine så vedem rezultatul cu minunea.Sper din suflet så meaga si Bananei så ii placa mult si tu så topåi de fericire.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
liliac1 spune:
Suede, La Multi Ani Fericiti!!!!
Sa fii sanatoasa in primul rand, sa te bucuri in fiecare zi de Mihnea, sa ai parte de tot ce-i bun in viata asta!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
alex25 spune:
Dragelor, va doresc noapte bunicica.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
anomis28 spune:
citat din mesajul lui diamar78 Ce bicicleta frumoasa, se scimba directia din maner? Cat a costat? mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! |
noi am dat pe ea mai mult ca am vrut neaparat albastra si era 141 Euro pt romanina de la Eurekakids.net
dar in Ro o va aduce dinobebe, in culorile oranj si verde pe la 6 mil.
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanna81/Ioanna81.jpg)
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Buna seara! Ioanna mami dar de ce te interesezi de vremea de la mare?? Doar stii ca acolo si cand e frumos e urat. ![]() ![]() |
pai sa am si eu motiv sa ma oftic... ca m-am copt azi... si copchilu' la fel. auzi tu cica avem in atmosfera nisip din Sahara. are we cool or what????
![](icon_smile_cool.gif)
![](hippi.gif)
![](buggy.gif)
![](clown.gif)
![](clown.gif)