Puiuti de Randunici 2008!! (421)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mimosanatate lui Dudel sa-i treaca cat mai repede fir-ar ea de intepatura

nico toate gandurile bune le trimit care Viena si doamne ajuta sa fie asa cum vrei tu si pumnii stransi

noi suntem bine ,nu stim unde sa ne ascundem de caldura...cu operatiunea olita stam f bine,aseara si azi n-a mai facut pishu si kk pe el..mi-a spus...acum la somn i-am pus primul pampers...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mimo
Nico
Sa aveti un vikend minunat.Plec.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Nicoleta tin pumnii

Mimo

Despre parinti, ii multumesc lui Dumnezeu ca am niste parinti minunati care m-au ajutat mereu. As vrea sa pot sa ma sacrific si eu la randul meu pentru copii, cum au facut-o ai mei, pentru mine si pentru sora mea. Dumnezeu sa le dea sanatate tuturor parintilor si copiilor, si noua, ca la randul nostru, suntem parinti si copii!

Felicitari David pentru coronita! Mami pentru familia ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Mimo bietul pui, nu vreau sa fiu in locul tau, ca mie doar din ce-ai povestit mi-a venit sa plang. Si ai mei fac alergii la intepaturi, dar niciodata atat de rau. Eu as zice sa te duci la concert, ca oricum nu poti face mare lucru daca stai langa el si cred ca ai nevoie de un moment de respiro. Cred ca s-a agravat de la faptul ca a stat in caldura si a transpirat, altfel nu-mi imaginez daca spui ca n-a mai facut pana acum. Cred ca tb sa nu-i dai sare daca ia cortizon, sau ma insel?

Ramo zi-mi si mie la ce pg erau filmulete cu Andru ca ieri v-am citit de la server si nu pot intra pe poze si filme.

Simo si Clau felicitari baietilor pt rezultatele bune.

Felicitari de asemenea tuturor scolareilor, cred ca toti au terminat f bine ! Cami, Raluca, Nicoleta ma refer la voi, de Mimo nu mai spun ca a luat mentiune la liceu!

Multa sanatate tuturor, sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai frumos si mai linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Nicoleta multa bafta, tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Capitolul 412

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, du-te linistita, daca e nevoie, pleci de acolo, dar nu vad ce s-ar putea intampla...!

Nico, tin pumnii stransi!

Ma laud si eu Alexandra mea: a treia din clasa, premiul III, medie 9,89. Media de admitere la liceu va fi 9,81, ar intra oriunde in Ploiesti, dar vrea sa ramana in Pedagogic , la mate-info biling engleza ( nu germana ), la clasa actualului ei prof de mate. Ramane jumatate din clasa ei ( e la clasa de mate intensiv ea ) acolo, sunt copii foarte buni, proful de mate e super, sper sa fie o alegere buna. Important e ca ea e convinsa de ce face, sora-mea la fel...o sa ma impac si eu cu ideea

Olga 17+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput