Infertilitate masculina

Infertilitate masculina | Autor: LORY76

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,poate cineva sa-mi dea un sfat in legatura cu aceasta tinctura de branca ursului? Sotului meu i-a iesit spermograma nu foarte buna si ne chinuim de farte mult timp sa avem un bebe. La inceput am fost eu problema dar acum eu sunt ok.Am auzit ca da rezultate bune aceasta tinctura.Da rezultate si la barbati? va pup pe toate si va doresc multa sanatate

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

din ce am auzit eu despre aceasta tinctura ar fi si nu ar fi buna ,la altii le fac bine ,la altii rau ,nu-s ce sa zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutaaa spune:

salut lory
eu iau aceasta tinctura de o luna in schimb am luat-o de capul meu pt ca doctoreasa mea imi da tratamente medicamentoase, in schimb ia dat sotului meu(are si el cateva probl. din cauza stresului si muncii excesive) ia dat ginseng, memo si alte componente pe baza de laptisor de matca care at avea efecte bune si la el si la mine(zice doctoreasa)
dar sotul tau a facut analizele hormonale, adica testosteron, proteina c si aslo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

lory, al meu sot a avut diagnostic de oligoastenospermie severa. Deci dezastru! A facut testele hormonale, care au iesit bune; dupa care a trecut la tratamente naturiste: BU capsule, potent pawer, vitamina e (10 zile pe luna), vitamina c (1 capsula/zi). Acum sunt pe ultima suta de metrii, asteptm o fetita. Bafta multa!

38+
Vine o Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

sfaturi naturiste..luate de pe formula as

Suplimente #351;i tratamente pentru oligospermie, astenospermie, teratospermie

*Vitamina C- 1 g/ zi
- scade formele anormale,
- creste num#259;rul spermatozoizilor #537;i calitatea acestora
- protejeaz#259; materialul genetic al spermatozoizilor

*Vitamina E- creste capacitatea spermatozoizilor de a fertiliza ovulul
- corecteaz#259; func#355;ionarea glandelor endocrine
- cre#351;te num#259;rul #351;i calitatea spermatozoizilor

*L-arginine si Zinc- cresc num#259;rul si mobilitatea

*Brānca Ursului/Dacia Plant- creste numarul si mobilitatea- 6 capsule/zi-2-2-2

*Seleniul este necesar pentru producerea testosteronului, cre#351;te mobilitatea cu 100%, conform unor studii.

*Vitamina B12 creste numarul si mobilitatea

*L-carnitine, Carnil- pt mobilitate

*Acid folic- previne formarea de spermatozoizi malforma#539;i

*Spermotrend- un complex pentru sporirea fertilitatii la so#355;i

*SEMENAX- un complex pentru sporirea fertilitatii la so#355;i

*Sc#259;derea formelor anormale: Napraznic 6 capsule/zi* 2-2-2

*Mobilitate: Carnil 1gr/zi, Seleniu 50mcg/zi, Vitamina B12

*Volum : ulei de peste (de ex Ulei de somon cu Omega 3 de la Doppel Hertz care are #537;i pu#539;in vitamina E 12 mg) 2 capsule/zi

*Cre#537;terea testosteronului : Tribulus Terestris, Se + Zn si Ginseng Rosu, care se administreaz#259; asa cum scrie īn prospect.

*Du#537;uri reci la bijuterii o data pe zi
*Cel pu#539;in 2 l apa/zi
*Alimente cāt mai organice, eliminarea E-rilor, pesticidelor, conservan#539;ilor, prajelilor
*Cat mai multe sucuri naturale f#259;cute in casa (fructoza hr#259;ne#537;te)
*Īnlocui#539;i zah#259;rul cu miere sau fructoza
*F#259;r#259; baie īn cada, f#259;r#259; orice sursa de c#259;ldura acolo (laptop, scaune cu īnc#259;lzire), regim alimentar s#259;n#259;tos (f#259;r#259; pr#259;jeli)
*Regimul alimentar trebuie s#259; includ#259; toate grupele alimentare zilnic: carne, lactate, fructe, legume, cereale- preparate cāt mai natural.
*L#259;pti#351;or de matca- regleaz#259; hormonal #351;i creste num#259;rul spermatozoizilor

*Maca- cre#351;te num#259;rul spermatozoizilor cu 200 %, conform unor studii
*Zincul- regleaz#259; nivelul testosteronului
*Semin#355;e de dovleac- con#355;in cantit#259;#539;i mari de zinc #351;i acizi gra#351;i esen#355;iali pentru func#355;ionarea corect#259; a aparatului reproduc#259;tor masculin
*Coenzima Q10- cre#351;te num#259;rul #351;i mobilitatea
*Panax ginseng- cre#351;te nivelul testosteronului, num#259;rul spermatozoizilor #351;i calitatea acestora
*Polen- tonic general
*Apilarnil Potent- indicat īn cazul alter#259;rii spermatogenezei
*EGO POTENT- func#355;ionarea bun#259; a aparatului reproduc#259;tor masculine
*PERMEN- un complex pentru sporirea fertilit#259;#539;ii la so#539;i

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput