parca vad ca sambata ma suna iar .faza e ca copilutul mi-a spart displayul si nu mai vad cn ma suna.deaceea le raspund ca nu am de undes tii ca sunt ei,dar devin insisitenti si in acelas timp si stresanti
din cauza voastra si a celuilalt cuplu nu s-a mai tinut prezentarea,hai Gabi recunoaste ca nu stiai cat de importanti sunteti
Lasa-i in plata lui Dzeu.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
Ha ha, m-au sunat si pe mine anul trecut. Ideal pentru ei e sa te duci cu partenerul ca sa nu ai loc de intors, adica sa zici: pai nu semnez contractul, ca ma duc sa ma consult cu sotul acasa
Eu nu m-am dus, ca am citit pe net si dupa aia am si vorbi cu oameni care au ajuns si nu mai scapau de ei. Dar daca le spui sa nu te mai sune, se opresc. Daca le spui ferm ca nu te intereseaza - eu asa am scapat de ei.
iti dai seama am ajuns vedeta peste noapte si nu stiam . .ce contract sa semnez? povesteste mi si mie pls..cik daca merg la intalnire sa las portofelul acasa in schimb pixul sa l iau cu mn ca sa semnez contractul hehehe si dupa pot sa mi semnez sentita ..