Bubite mici pe fata care apar si dispar

Bubite mici pe fata care apar si dispar | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

BB al meu are niste bubite mici pe fata, nu sunt rosii dar sint in relief. Au aparut pe frunte si dimineata are si pe nas si pe obraji si pe ureche. Peste zi se estompeaza, in unele zile sint mai mici pe urma reincepe eruptia. Deja ni se intimpla de vreo saptamina si ceva.

Ati mai patit asa ceva? Am fost la un doctor, a spus ca e alergie alimentara, nu se stie de la ce. Nu prea mai stiu de la ce.

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Trebuie sa tina un regim. Nu i-a dat doctorul?

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Si Aidan a avut bubite din astea, nu am dat cu nimic, nu am facut nimic, au trecut de la sine. Tot asa apareau azi si maine dispareau si tot asa.Pe aici nu sar doctorii cu medicamente si unguente pt orice.

Adriana 27+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Si al meu are uneori, nici eu nu-i fac mare lucru, ii hidratez pielea si atat, uneori cu crema www.otcrx4u.com/images/T/1237952571-36334_full.jpg" target="_blank">aveeno baby eczema (pedi l-a vazut si ne-a sfatuit asa).
Daca fetita n-a avut niciodata ci i-au aparut deodata in ultima saptamana ar putea fi de la ceva mancare, gandeste-te si tu daca ai vreun "suspect".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipriana85 spune:

Bebe al meu a facut bubite din astea de la caldura !
Dar, daca medicul a spus ca e alimentar, chiar nu stiu ce sa zic?!
Regim?
Urmareste si tu alimentatia lui, vezi la care alimente face.
Sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Si juniorul nostru mai face, cateodata din cauza salivei abundente. Il curat cu ceai negru, preparat un plic/ 150 ml apa fiarta si apoi racit ceiucul si tamponat cu el, fara a freca suplimentar.

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Simona, daca dr presupune ca e alergie aleimentara, fa-i testul de sange la alergiile specifice (si mai sunt si alte teste pt alimente) si depisteaza la ce face. Posibil sa nu fie alegie alimentara, la ce medic ai fost? La alergolog?

Luana - Sunt o mica printesa - foto & video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Fetelor, Fetitei mele de 1an si 3 luni dupa antibiotic Klacid pt. gat i-au aparut niste bube in zona pliului piciorului (sus la incheietura intre picior si bazin). Am dat cu cutaden dar se usuca si din cauza ca zona e mereu uda de la urina din pampers nu se vindeca complet si sau intins un pic ca o floare. Cu ce asi putea sa-i dau sa-i treaca de tot, va rog mult daca v-ati confruntat cu asa ceva. Multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ajuta fff mult apa termala (zilnic dupa fiecare masa pe fata) si crema cicalfate (de 2-3 ori/zi) de la aven (mai ales pentru zona fetei unde nu sunt prea multe optiuni)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Fetelor, Am fost azi la DERMATOLOGIE - ERITEM FESIER de la Antibioticul Klacid - mi-a dat e creme sa le combin in palma si sa o creia o pauzasc de 2 ori pe zi cu TRAVOGEN + MYCOHEAL HC-Hidrocortizon + CUTADEN si miercuri mergem iar la control.

Mergi la inceput