ne gandim sa emigram
Raspunsuri - Pagina 9
erikabap spune:
Ieri nu am avut net toata ziua,si azi cand am intrat am ramas masca la cate raspunsuri...pe langa subiect am primit:))) unele pe subiect:)...multumesc...
Am primit o oferta de job ,tre sa merg la un preinterviu la Brasov,e o agentie GIKOV COMPANY(daca stie cineva detalii) si exista si posibilitatea sa-l plaseze si pe sotul meu.Eu am lucrat pe timp de vara ca si translator englez/roman,vb f bine engleza,sunt unele cuvinte care ma tradeaza dar in rest un american ma intreba cu ce avion am venit ca el nu ma stie....credea ca's de-a lor,si de integrat....simt ca m-am nascut in alta tara....,dar totusi in USA sau Canada nu m-as duce ,e prea departe de familia de aici si as veni foate greu in vizita,deasta am ales UK.
Si cred ca nu depinde de noroc si de personalitatea si motivatia fiecaruia,stiu sa ma fac placuta si or sa creada ca sunt americanca(primele 20 min:))))..)....am o prietena care a plecat cu sotul ei,nu stiau o buche englea si aveau si medic si tot,s-au intors ca sunt in divort.Si mai e o treaba,un avantaj sa zic asa,noi suntem crestini dupa evanghelie (baptisti) si biserici de romani sunt acolo,iar noi ne ajutam intre noi...adica avem o comunitate acolo.Si sunt pregatita sa dau din coate,nu astept sa ma ajute nimeni!
Va tin la curent....cu evolutia noastra.
Daca stie cineva detalii despre compania asta...daca ati colaborat cu ei sau stiti pe cineva!
unducthable spune:
legat de Anglia am doua exemple : unul e pozitiv altul e negativ
2 verisori am acolo
verisoara cu sotul si baiatul lor , lucreaza amandoi in Londra , sunt buni programatori, stau la casa si platesc rate la ea ca toata lumea, nu am vorbit de ani de zile cu ea , dar banuiesc ca o duc bine
verisorul meu , care intre timp a adus o romanca langa el in Anglia , si el a terminat automatica, tot programator , in alta regiune , din pacate a dat inapoi compania respectiva , si nu imi vine sa cred , dar nu mai locuieste intr-o casa , ci intr-o rulota , cu actuala sotie ; cat despre sanatate , nu stiu ce a facut de a ajuns obez , cred ca e destul de grav ...
"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."
http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20diana%2017mai/myalbum17mai.html
RHYANNA spune:
nu trebuie sa o luam nici asa
caM FIECARE ISI FACE NOROCUL SINGUR
JOB-URILE NU VIN ASA PE TAVA
DACA A DAT FIRMA CHICS SA ISI CAUTE ALTUNDEVA
cel putin sunt acolo
si au avut curajul sa emigreze
unducthable spune:
haha
e buna
nu iti trebuie curaj sa calci dincolo , daca eu am stat cativa ani , fara sa doresc sa emigrez , daca eu am facut-o, o poate face oricine, pentru ca fff greu fac ceva ce nu imi place
bine ca sunt acolo ... binele asta e relativ , verisorul meu din cauza sanatatii nu mai poate sa isi refaca situatia buna pe care o avea in romania , sta in virtutea inertiei , din pacate nu imi vine sa cred cat de mult s-a ingrasat , lucru care nu poate sa ii aduca decat probleme ...
unducthable spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RHYANNA nu trebuie sa o luam nici asa caM FIECARE ISI FACE NOROCUL SINGUR JOB-URILE NU VIN ASA PE TAVA DACA A DAT FIRMA CHICS SA ISI CAUTE ALTUNDEVA cel putin sunt acolo si au avut curajul sa emigreze |
lucreaza tot la firma aia dar nu avea bani sa intretina casa in care statea , nu cunosc detalii , stiu doar ca sta in rulota; oricum sta intr-un parc de rulote , nu e singurul
ruxandra_sb spune:
Pt un om obisnuit exclus sa invete limba germana in 2 luni.
Dupa cca 8-10 luni de cursuri intensive-intensive .. incepe sa sune a germana.
..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)
blackpanterro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danat
Tu in cat timp ai invatat germana? Nu contest, exista si limbi mai dificile decat germana, si de asemenea, oameni cu inclinatie speciala/ talent in invatarea limbilor straine. Dar aici se vorbea de oameni normali dpdv al coeficientului de invatare a unei noi limbi, medici sau alte meserii. _ Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie. www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel |
Eu nu stiu germana deloc pt ca nu imi trebuie, am alt statut in tara asta si nu am nevoie de germana.Plus ca nu o suport deloc, e o limba urata, ma rog imi sune mie urat :)
Adriana 27+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
blue eyes spune:
citat din mesajul lui ruxandra_sb Pt un om obisnuit exclus sa invete limba germana in 2 luni. Dupa cca 8-10 luni de cursuri intensive-intensive .. incepe sa sune a germana. |
Eu am invatat germana repede; dupa 3 luni de curs intensiv vorbeam corect. Se pune?
blue eyes spune:
citat din mesajul lui blackpanterro Eu nu stiu germana deloc pt ca nu imi trebuie, am alt statut in tara asta si nu am nevoie de germana.Plus ca nu o suport deloc, e o limba urata, ma rog imi sune mie urat :) |
bine ca ai rectificat ca tie iti suna urat pentru ca nu putem generaliza; mie imi place foarte mult limba germana.
unducthable spune:
e grea germana ??? inseamna ca nu stiti OLANDEZA