Piatra Neamt, Perla Moldovei (81)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele
ce sa facem maicamai vseaza omul,ma bucur ca v-am inveselit dar chiar e urat cu astia in geam de acum incolo,rezistam...cu visuri
chiar asa ce faceti in wek.?????noi cred ca vom mai face niste vizite,sa le luam din timp,asa caa sa treaca timpul si bine ac a iesit soarele!!!!!

carmen si stefiirevenim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Carmen - sa nu faci mama " bau " de dupa perdea, ca-i ai pe constiinta....sau cu umblatul in chilotei prin casa ( stii despre cazul ala de la blocul de alaturi,cel care a cazut de pe schela ? Cred ca de asta cazuse,cine stie ce-0 fi vazut ...

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Poftiti la o cafea!
Noi suntem bine, eu nu ma mai satur de stat afara dupa atata stat in casa.
Fug rapid, ca trebuie sa merg sa iau niste cadouri, are fie-mea petreceri in week-end!
O zi frumoasa va doresc!

Lora, mami de Iustina si 29+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Nimeni astazi ? Lora, pe unde umbla fetele astea ? Cred si eu ca nu te mai saturi de stat afara Pupici de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata.
Poftiti la .

Lora cred ca nu te mai saturi de stat afara. Si noi la fel dupa numai 5 zile de stat in casa.

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

Mergi la inceput

Buna dimineata !Am venit eu la cafea
Criss- ce fac fetele,cum se mai simt ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

buna!
Ma bucur ca toti copiii sunt mai bine. Sanatate multa

Stiu ca sunt datoare cu poze, scuze ca nu am pus pana acum . Noi in we am fost la Dorohoi, asa ca mai greu cu accesul la net si cu timp pt calculator. De azi bagam din nou munca si speram sa traim bine .
O saptamana buna!

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Alexa sunt mai bine. Alessia marge de azi la cresa ca eu sunt la servici. Andrada e acasa singurica.

Laura doar speram sa traim mai bine, ca de trait nu prea. Am aflat azi ca nu o sa mai i-au sporurile si se reduce si salarul cu tarifar cu 20 %. Concret banii din mana vor fi mai putini cu 50 % . Ii ia si lui Sergiu 25 % ... nu ma m-ai intorc din Italia .

Bazar general DC

"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissandrada
... nu ma m-ai intorc din Italia .

Bazar general DC

Criss ..mai stii?! Poate nu e o idee chiar asa de rea ... Cum e sistemul de invatamant italian? Pt mine ar conta enorm sistemul de invatamant in decizia de a pleca si a 'uita' sa ma mai intorc.

Imi pare rau ca e asa nasol la voi. Eu ma gandesc sa iau un imprumut sa pun centrala pt ca nu avem si anunta astia niste preturi la intretinere la iarna ceva de groaza (mai mult decat intretinere la ap. cu centrala+o rata la banca pt centrala). Plus ca m-am saturat sa ma spal in lighean (din cauza catorva cu datorii mari nu am apa calda deloc cam de o luna, e ceva de groaza ). Tu cu ce mesteri ai facut curatenia in casa? Ma gadesc ca o sa am nevoie de un meseriash totusi sa faca munca 'de specialitate', ca de dat cu var am mai facut eu cu Sebi. Aliniat pereti dupa ce s-a dat gauri si pus parchet inca nu am facut ... dar poate invatzam si asta.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna!

Cu intarziere si cu scuzele de rigoare
La multi ani Biancai si lui Rares!

Laura, ramasesem cu impresia ca ziua lor e dupa ziua Larei (confundam cu ziua Casandrei cred)
Am citit ca ati fost la mare - de ce a fost drumul lung? Unde ati fost?

Si noi dam o fuga weekendul care vine

Edit: acum ca tocmai vroaim sa scriu ca noi facem 2 ore jumatate pana la mare, imi dau seama ca voi veniti tocmai din Piatra - nu mi.a picat visa de la inceput

Sanatate celor bolnavi!

Adriana

Mergi la inceput