Piatra Neamt, Perla Moldovei (81)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

In sfarsit am net!
Ma duc sa citesc din urma.

Mergi la inceput

In sfarsit am ajuns cu barfa la zi!
Laura imi pare rau pentru pierderea voastra!Te-ai gandit sa le iei la copii un al pisuc ?
Emma felicitari si sarcina usoara!Ai grija de tine, multa sanatate!
Carmen da' unde ati plecat dragelor?Eu am zis ca plecati prin apropiere in vacanta
Ellinia ma bucur ca ne-am intalnit vineri si sper sa vin curand si la terasa la o berica sa stau de vorba mai pe indelete cu voi

Acum ma delectez cu fotografii.Ce frumos la mare unde a fost Laura!Ce frumos la intalneala!Ce scumpel David de Uliiasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Oooooooo,Carmen,pai acum daca ai net,intra mai des Ce mai face Edi, timpul a trecut ,acum este si el baiat mare, ce face in vacanta asta ?
Merg la cucare ca sunt franta !Noapte buna fetelor !

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata fetele!!!!!!!!!
vin cu o cafea mare si aburinda,sper sa nu se raceasca pana la voi,e cald aici in belgic,chiar daca a mai plouat un pic tot cald si e bine,ne plimbam de zor,pana acu mai toata ziua ca a fost tati acasa de acuma mai pe la 5-6 dar si asa foim prin imprejurimi;stefi e ff bine,are un baitel acii de varsta ei si nu-l mai lasa din manatoata ziua se joaca,mai invata cate un cuvant ......si uite asa trece timpul,mai ales ca suntem cu inca o familie maree

carmen si stefiisi uitasi...cate o ciocolata pt fiecare,va pup pe toate
revenim

Mergi la inceput

Buna dimineata !
Ati aflat,ca a murit Madalina Manole ?????? Cica s-ar fi sinucis !!!!!Vai,nu-mi vine sa cred !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Alexa, da, am auzit, imi pare tare rau de ce s-a intamplat ...
Carmen si, cum e? Asteptam niste poze ceva, sa vedem cum e pe la voi pe acolo. E bine ca Stefi are cu cine sa se ia, sit u la fel, probabil daca ati fi fost singurei era mai greu. Va pupam!
Lora, tu ce mai faci? Cat mai sta Adelina la caldurica? Te pregatesti de "marea intalnire"?

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Pozele_mele

BazarGeneral

Mergi la inceput

Buna ziua!
Am avut probleme cu net-ul si dupa o saptamana am sunat la RDS si mi-au spus sa-l scot din priza si sa-l bag inapoi si ...a mers Oare eu de ce nu m-am candit timp de o saptamana sa-l scot din priza???
Da Ellinia am aflat despre Madalina si-mi pun mii de intrebari de azi dimineata N-am fost niciodata mare fan, dar...ma intreb cum a ajuns sa faca acest gest intr-o perioada care parea cea mai fericita si implinita din viata ei.
Carmen ce buna ciocolata ta belgiana!Distractie placuta!
Allexa, noi suntem bine.Edi e constructor/demolator zilele astea Ajuta la constructia casei si imi da in fiecare seara raportul despre cum suntem cu lucrarile

Fug la munci ca poate ma vede sefu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Chiar veste nasoala. Se chinuise atata timp sa faca copilasul si acum l-a parasit. Mare pacat!

Emma 10+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Vai, nimeni ???
Sunteti durere !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

eu sunt...cand e urmatoarea intalneala?
va pupam

POZE ROBI