Piatra Neamt, Perla Moldovei (81)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissandrada

Lora ce faci zilele astea? Poate joi daca esti acasa ne italnim 2 minute... Eu vineri plec si luna asta nu mai sunt acasa iar in august vin socri si e innebuneala mare .
Laura am vazut si eu pozele. Foarte frumos .

Noi iar suntem singurele.Sergiu desi trebuia sa fie liber azi dupa 3 zile de servici continuu iar l-au chemat . Si avream ceva planuri facute pt azi.
lora stul tau cum sta? Sunt solictati si ei, nu?

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

Criss, sunt acasa, poate treci pe la mine daca vii in zona, daca nu, o sa vin eu sa ne intalnim.
Al meu sot nu e solicitat, ei inca n-au de-a face cu situatia asta, doar daca devine prea grava si e nevoie de ajutoare din alte parti decat de la Sergiu.

Lora, mami de Iustina si 30+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui uliiasi

Lora, fetita e mica, implineste 2 ani, stiu ca acum n-o s-o intereseze prea mult cartea, dar o s-o aiba ca amintire pentru cand o sa fie mai mare.

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Atunci "Aventura la circ" e potrivita, ca si text, pentru ea. O sa-ti cer datele cand o fi acasa si-al meu sot, ca nu le stiu pe toate.

Lora, mami de Iustina si 30+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Lora eu cred ca vin joi la mama. Te sun si stabilim.

M-am saturat de vremea asta. Au anuntat ploi pana vineri. La Roman cica e nasoala situatia si daca lucrurile stau asa nu cred ca mai putem pleca vineri .

Bazar general DC

"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Da, am vazut ca au extins codul rosu de inundatii. Apropos, Laura, am vazut ca si la Dorohoi sunt probleme, am i eu niste cunostinte pe acolo, pe la ai tai e bine?
Ci ca si saptamana viitoare va ploua, de maine creste TVA-ul, totul bine si frumos. Azi chiar n-am chef de nimic.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Pozele_mele

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

A murit Mushu . Nici nu am cuvinte ... copii sunt la gradintia, mi-e groaza de momentul cand o sa trebuiasca sa le spun ...

Cristina, da, a fost dezastru la Dorohoi. E o zona mai joasa langa Jijia, a fost apa si de 1.5m pe strada si in case. Ai mei stau la 10 km de oras, pe malul unui parau care a iesit si el din matca. Dar casa e pe un deal si paraul a urcat pana in buza dealului, nu a intrat in curte la ai mei. S-au rupt niste iazuri in aval si a venit apa cum nu au vazut-o ai mei niciodata de cand sunt acolo. E dezastru ... acum sunt evacuati pe la Roman-Tamaseni.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Laura, imi pare rau pentru Mushu...Stiu ce dureros poate fi.

Pozele_mele

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata.
Laura imi pare rau pt motan. Copii stiau ca-i bolnav?

Bazar general DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Criss, da, stiau ca e bolnav pt ca a zacut zilele astea si ei tot vroiau sa il ia in brate, sa se joace cu el si le-am tot zis sa il lase ca ii e rau. In iarna a murit pisica soacra'mii si ea le-a povestit ca din cauza ca a fost foarte bolnava, a murit. O sa le spun si eu adevarul, desi am primit si sfaturi sa le zic ca a fugit de acasa. Nu ar forect fata de ei sa ii mint.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Si eu cred ca e mai bine sa le pui adevarul. Si eu am patit-o cu Stefan cu niste catelusi pe care i-a otravit un vecin si a plans foarte tare dupa ei. Initial i-am zis ca au plecat la mama lor (asa mi-a venit atunci) dar pana la urma i-am zis adevarul. Mai putin partea cu otravitul. Nu avea sens.
Or sa sufere la inceput, mai ales ca au stat in casa cu el, iar, in timp o sa-i pastreze amintirea. Sper sa treaca repede peste.

Pozele_mele

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Laura, imi pare tare rau de Mushu .

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput