Cu baiatul la WC public (il lasati singur?)
Baiatul are 7 ani, nu mai vrea sa intre cu mine la toaleta la femei (atunci cand sotul este cu noi se duc impreuna) iar sa il las singur la WCul public imi este teama.
La fel, invers, daca aveti voi nevoie, unde va asteapta?
La tzara americana (poze)
Raspunsuri
columbiana spune:
ML, asta a fost una din motivele mele de stres citiva ani buni (acum are zece, de pe la sase ani nu mai vrea la toaleta femeilor cu mine); il lasam singur, stateam lipita de usa aia de se uitau toti barbatii la mine ciudat; imi amintesc ca odata nu mai iesea (se juca la apa la chiuveta cind cu spalatul pe miini si a uitat sa iasa) si l-am rugat pe un tip care intra sa se uite unde-i;
I-am tot spus sa ma strige daca se apropie vreun nene de el sau incearca sa-l atinga cit e prin toaleta; acum sunt mai linistita (are zece ani) dar tot suflu usurata cind il vad iesind.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
CriPOD spune:
Aici la noi sunt "family restroom"s peste tot, in malls, in magazine, acolo poate intra fara probleme mama sau tata cu copiii de orice sex. Pe la voi nu sunt??
edit... typo
pepit
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ardeiash sorry pt off topic; este o intrebare care se adreseaza strict celor din diaspora? s-auzim numai de bine! si ------------------------------------------- Very-dependenta de scrapbooking - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm |
ML spune:
Ana, mi-e nu stiu cum sa stau la usa la WC la barbati, dar pana la urma nu vad alta solutie. Ultima data am patit-o la magazin, ce mai circ a facut ca nu vrea sa intre cu mine la femei!
Mq, aud prima data despre toalete comune. Nu sunt aici in SE(poate mai spre nord??!!...).
Ardeias, daca as fi mers cu el in Romania, l-as fi lasat singur. Cred...
philip spune:
sunt toalete de astea de familie, dar sunt mai rare. si Philip vrea singur la barbati si eu-l las, stau langa usa si daca intarzie, intredeschid usa ca un politist cu pistolul fara sa ma uit inauntrusi-l strig sa se grabeasca :))
ML spune:
Atunci am sa dau vina pe sudisti, eu n-am vazut pe aici .
Daca si tu il lasi, mai mititel decat al meu, am sa fac la fel.
Multumescu-va!
Laura B spune:
ML, am intrat numai ca sa-ti spun ca noi am gasit family restrooms si in State (in NW), dar nu sunt intr-adevar la orice magazin sau mall- cand avem nevoie facem opriri la un anume Target si/sau WalMart (la ultimul magazin nu la restrooms care sunt langa intrare, ci cele din celalat capat al magazinului).
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
philip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ML Atunci am sa dau vina pe sudisti, eu n-am vazut pe aici . Daca si tu il lasi, mai mititel decat al meu, am sa fac la fel. Multumescu-va! La tzara americana (poze) |
pai si noi tot un fel de sudisti suntem (oklahoma)
ML spune:
Laura la "alimentara" ma duc singura cu ei si in parc, nici n-am bagat de seama cum este la WalMart, dar ma voi uita. Acum imi amintesc ca am vazut o singura data toaleta comuna la un restaurant, intr-un orasel mai mare din apropiere.
Andreea, scuze, te tineam de nord .