Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt(12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Fetelor ( jaguar, pufoasalaura, galliciana, simis, alinutahu )va multumesc din suflet pt. urari si sa dea DD sa ne implinim toate visul.
De povestit nu prea am ce....multe dintre voi stiti cum e la Giuly.....ca pe banda rulanta.
A durat 2 min procedura si am mai stat pe masa inca 5 min dupa care am plecat acasa.
Nu s-a deranjat nimeni sa-mi dea vre-un sfat sau sa ma programeze la beta.
Voi suna eu pt programare la test.
Nu am primit nici un tratament de sustinere...dar parca mi-as pune de capul meu niste utrogestan.....ce ziceti?
Accept orice sfat si va multumesc de pe acum.
Pupici dulci!

Alina in asteptarea unei minuni de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutahuprobabil ca de nu se va intampla de data asta,voi renunta o perioada...pana-l voi convinge pe sot de IA,desi nici eu nu sper la prea multe.

buna ....fetelor nu veau sa va dezamagesc dar si eu am facut 4 luni la rand closty si pregnyl si am avut frumosi foliculi si endometrul foate buna ...si eu in fiecare luna aveam tot felul de simtome de la durut capul ,la dureri in partea de jos ,gusturi si simturi accentuate si nu sa intamplat nimic ...eu zic ca asa de tare ne dorim un bebe ca in cele mai multe cazuri noi cu mintea noastra producem tot felul de simtome ...in fine dupa cum ziceam nu vreau sa va descurajej ba chiar mai ult va doresc la fiecare multe reusite ..
alinaoprea Doamne ajuta...
laura ai avut foarte frumosi foliculi si endometrul foarte buna ...Doamne ajuta
eu am facut de dimineata un test de pipi z14 dupa IA si este neagativ ...acuma astept urati si ne apucm de IA nr 2...
succes

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna Alina

eu cred ca ar fi bun utrogestanul, are rolul fixarii, bine poate face rau nu, zic si eu tu decizi cum e mai bine

deci ai scapat repede, dureri ceva, cat te-a costat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufoasalaura

galliciana cum pot fi si eu pe acea lista? poate fortez putin norocul...si o sa am repede un bebe.
mai am o intrebare?
la cat timp dupa eventuala fecundare a ovulului apar primele simptome de sarcina, daca apar?
nu de alta,dar am inceput sa am tot felul de inchipuiri...

laura, scrie te rog,-si voi, celelalte fete,ce vreti sa apara in descrierea ta, si eu le voi trece.
cam la 8-10 zile din cate stiu.
ma duc sa citesc ce ati mai scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALINAOPREA

Fetelor ( jaguar, pufoasalaura, galliciana, simis, alinutahu )va multumesc din suflet pt. urari si sa dea DD sa ne implinim toate visul.
De povestit nu prea am ce....multe dintre voi stiti cum e la Giuly.....ca pe banda rulanta.
A durat 2 min procedura si am mai stat pe masa inca 5 min dupa care am plecat acasa.
Nu s-a deranjat nimeni sa-mi dea vre-un sfat sau sa ma programeze la beta.
Voi suna eu pt programare la test.
Nu am primit nici un tratament de sustinere...dar parca mi-as pune de capul meu niste utrogestan.....ce ziceti?
Accept orice sfat si va multumesc de pe acum.
Pupici dulci!

alina, ar trebui sa si prestati, asta seara sau maine dim cel tarziu.
utrogestan,sigur,poti, sau duphaston 2/zi.
incepand de azi.
stiu ca dupa utrogestan treb sa stai in pat. 2-3 ore,parca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

buna fetelor, ce mai faceti?

alina mult noroc si te asteptam sa ne dai pe spate
simonali sunt z 28, dar nimic interesant de mentionat, doar ovare putin dureroase, pisu des, dar asta se intampla inainte de cm, mameloane sensibile, fara pofte , gusturi sau mirosuri.
galliciana am citit si eu oferta de a ajunge in listuta si daca nu sunt o pacoste as vrea si eu poate imi aduce noroc.

era sa uit..... felicitari pentru gemene lumy clt sa stii ca inca asteptam poze. sa te refaci repede si te asteptam cu povestea lor .

pa fetele sa aveti o seara placuta alaturi de cei dragi

Anul asta sigur sigur

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

alinuta ai luat si duphaston dupa ovulatie?
nu am luat nimic dupa ovulatie....

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

fetelor asta-seara,nu prea aveam ce face si mi-am facut un test de sarcina si,evident,a iesit negativ.ca doar nu sunt speedy gonzales.am simtit nevoia sa-l fac dar nu stiu de ce...sa-mi mai taie elanul,sperantele.oricum, acum stau potolita pana trec cel putin 14 zile de la prestatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufoasalaura

fetelor asta-seara,nu prea aveam ce face si mi-am facut un test de sarcina si,evident,a iesit negativ.ca doar nu sunt speedy gonzales.am simtit nevoia sa-l fac dar nu stiu de ce...sa-mi mai taie elanul,sperantele.oricum, acum stau potolita pana trec cel putin 14 zile de la prestatie.
laura ...bataita la fundic....stai linistita si nu te stresa pt ca stresul este una din cauza din care nu vine bb

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Fetelor am scris un mesaj dar nu stiu de ce nu s-a trimis..
pufoasalaura multumesc de sfaturi,chiar am sa iau duphaston din aceasta seara.
draguta m-a costat 2 mil procedura,aproximativ 1 mil tratamentul (ovamit,cicloprogynova si pregnyl) si atentiile pt. medic (fiecare cat vrea si daca vrea).
Nu m-a durut, a fost mai mult ca o jena,ca si atunci cand i-ti recolteaza papanicolau,dar cand am ajuns acasa au inceput sa ma cam doara ovarele.
Asta e,suportam orice, numai bebe sa vina mai repede.
Va poop si o seara buna!

Mergi la inceput