Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt(12)
Raspunsuri - Pagina 19
pufoasalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana felicitari, fetelor!!!! ![]() ![]() alinusha, nu te mai agita atat, ca nu face bine bblusului!! cine mai e, laura??? luati tratament de sustinere?? ce se intampla cu voi?? am scapat pe cineva?? ASPIRANTA PANA IN MADUVA OASELOR! astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
eu,sunt speriata,deoarece ieri am avut o scurgere maronie nu fff.productiva dar suficient incat sa ma panichez cand am sunat-o pe dr.mea mi-a zs ca nu poate ajuta in weekend(halal),dar mi-a zis sa iau no-spa +arefam.
nemultumita de atitudine, am vb cu o fosta colega de facultate ce lucreaza cu dr.popa mirela,care a acceptat sa ma vada luni printre programari si mi-a dat sa iau no-spa, 4 utrogestan/zi; 1vitamina c 1g(cica intareste placenta).acum ca am inlocuit arefam cu utro,nu o fi foc ca au aceeasi compozitie.
va pup, sdi promit sa stau cuminte, ca de nu, sotul ma ameninta ca ma alearga...

galliciana spune:
simis, felicitari!!!
stati linistite si nu va mai faceti atatea griji!
sunt convinsa ca va fi bine!
pufoasalaura spune:
fetelor,
voiam sa stiu daca este in regula sa iei vit.c(redoxon 1g) in timpul sarcinii?
alinushali spune:
laura am citit cateva articole si poti lua daca ti-a recomandat doc. eu incerc sa iau doar no-spa, acid folic si duphaston 2 seara. eu ma duc maine sa fac eco sa-mi vad samburelul si sa-i aud inimioara.........nu mai am liniste pana atunci si oricum mi-am luat cm 2 saptamani sa se prinda bine in burtica bebe sa nu cada![]()
va 

burtici si viitoare burticutze eu nu plec inca de aici pana nu mergem toate la odisee
Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt
4+
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
http://lbdf.lilypie.com/DtA8p2.png
alinushali spune:
simonali cand te testezi
a cata zi esti?
alinaoprea nu faci beta ca ar cam fi timpul parca miercuri se fac 14 zile de la IA? sau ma insel oricum sa ne tii la curent 
Va 

fetele eu ma duc in pat ca mi-a fost somn toata ziua
4+
ALINAOPREA spune:
| citat din mesajul lui alinushali alinaoprea nu faci beta ca ar cam fi timpul parca miercuri se fac 14 zile de la IA? sau ma insel oricum sa ne tii la curent ![]() Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt 4+Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez. http://lbdf.lilypie.com/DtA8p2.png |
Crezi ca e posibil sa fac mai devreme?
Mi-e frica de un rezultat negativ....parca nu am nici un semn
asa cum aveam dupa FIV-ul reusit...Sper sa nu stric sirul vestilor bune din ultima saptamana
Pupici la fete cucuiete!
Alina in asteptarea unei minuni de
jaguar spune:
Buna seara feteleee

Alinaaaaa baftaaa sa fie cu ochisori

Haideti sa curga testele pozitive in continuareeee

ca poate asa vine si randul meuuuu![]()
![]()
![]()
Burticileee aveti grija de voi si de bebei

Eu maine merg sa-mi numar outzeleee, o fi de strut sau elefant![]()
sper sa avem ce numaraaa![]()

Va puuuuppp si sa aveti noapte linistitaa!

ALINAOPREA spune:
| citat din mesajul lui jaguar Buna seara feteleee ![]() ![]() ![]() Alinaaaaa baftaaa sa fie cu ochisori ![]() ![]() Haideti sa curga testele pozitive in continuareeee ![]() ![]() ![]() ca poate asa vine si randul meuuuu Burticileee aveti grija de voi si de bebei ![]() ![]() ![]() ![]() Eu maine merg sa-mi numar outzeleee, o fi de strut sau elefant sper sa avem ce numaraaa ![]() ![]() ![]() Va puuuuppp si sa aveti noapte linistitaa! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ai umplut panerul cu outze?
Pupici la toate fetele si o saptamana plina de vesti bune...

Alina in asteptarea unei minuni de
alinushali spune:
simis ai fost la eco? eu ma duc azi si sper sa fie bine 

4+