Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt(12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Lauraaaaaa sunt pe faza azi,
sa vii cu veste buna si cu beta mareeeee
Si eu cred ca daca nu a venit pana acum, e de bineee
Laura, parca am citit ca nu afecteaza pana la 3 sapt, sioforul.
Dar daca afli diseara , ar fi bine sa vb cu medicul, sau sa-l intrerupi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Simis felicitari din suflet iubita,sarcina usoara si bb sanatos la termen.

Alinushali succes la eco,sa-ti vezi inimioara pretioasa si sa te bucuri de ea .

pufoasalaura astept cu nerabdare rezultatul tau la beta si sper sa fie pozitiv si mare cat pt. 2 bebei

draguta mai fa un test,poate chiar un beta ca sa fii sigura.Succes!

jaguar bafta luni la eco,sa ai multi foliculi frumosi.

Despre mine va pot spune ca sunt chiauna non-stop de la utrogestanul(3/zi) pe care-l inghit.
Voi face un test joi pe 24, pt. ca inseminarea a fost joi pe 10.
Cred ca voi face beta pt. ca eu avand SOPC nu ma pot ghida in functie de menstruatie,aceasta intarziind frecvent sau lipsind cu desavarsire in unele luni...

Va pup pe toate !

Alina in asteptarea unei minuni de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALINAOPREA

Simis felicitari din suflet iubita,sarcina usoara si bb sanatos la termen.

Alinushali succes la eco,sa-ti vezi inimioara pretioasa si sa te bucuri de ea .

pufoasalaura astept cu nerabdare rezultatul tau la beta si sper sa fie pozitiv si mare cat pt. 2 bebei

draguta mai fa un test,poate chiar un beta ca sa fii sigura.Succes!

jaguar bafta luni la eco,sa ai multi foliculi frumosi.

Despre mine va pot spune ca sunt chiauna non-stop de la utrogestanul(3/zi) pe care-l inghit.
Voi face un test joi pe 24, pt. ca inseminarea a fost joi pe 10.
Cred ca voi face beta pt. ca eu avand SOPC nu ma pot ghida in functie de menstruatie,aceasta intarziind frecvent sau lipsind cu desavarsire in unele luni...

Va pup pe toate !

multumim pentru sprijin!!!
jaguar
simis
alina... si eu am sopc si am facut stimulare, am facut bhcg in z14 dupa pregnyl si asteptam cu nerabdare...
dr.endo care m-a urmarit pana acum mi-a spus sa opresc siofor-ul, si sa o sun imediat ce aflu rezultatul.
simptome? ce sa zic ca am o ora in cap, de la 18-19, in ca mi-e greata,asa cat sa zic ca nici nu traiesc,dar nici nu mor,de mancat,am inceput sa fac fite...
sa va rugati la Doamne,Doamne sa ne aiba in paza si totul sa fie bine pentru cele care luptam sa ne atingem telul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

laura vad ca tu faci beta in ziua 14 dupa pregnyl, eu ma gandeam sa fac in ziua 14 dupa inseminare.....Oare pot sa fac mai devreme?
Si eu sunt f nerabdataoare....macar sa stiu daca mai stau in pat...ca altfel ma apuc de curatenie generala

Pupici!

Mergi la inceput

fetelor, bhcg a iesit 64.04.dr a zis sa mai asteptam pana marti, si sa repet din nou analiza.
nu stiu daca sa ma bucur sau nu? am facut azi si 2 teste de sarcina,iar a 2 linie este un pic mai stearsa decat cea de control.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Hahahaaaa Lauriciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
eu zic sa te bucuriiiiiiiiii

wooowwwwww wwwwwww ce beta frumuselllllllll

Felicitaaaaaaaaaaaaaaariiiiiiiiiiiiiiiii si sa ai
o sarcina usoara si dusa cu bine la termennnnnnnnnn
YUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
fetelorrrr ce ma bucur ptr voiiiiiiiiiii
poate imi purtati noroc aici, si poate voi reusi si eu dupa
asteptarile de 8 ani...............
Faceti cinsteeeeeeeee sa bemmmmmmm

gravidutelorrrrr pentru voi succcc
va poooppppppppppppppppppppp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonali spune:

FELICITARI,fetele, pentru liniute si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!!! Ma bucur din suflet sa citesc ce-ati mai scris pe aici...se simte emotia si fericirea!!!
V-am zis ca o sa ne umplem de bebelusi!!!

laura, un betaHCG de 64 UI/ml indica clar o sarcina...asa ca eu cred ca putem sa ne bucuram...

Va pupacesc rau de tot pe toate si sincer va spun ca mi s-a luminat fata cand am citit ca si simis si laura, ca si alinushali au in burtici...sa aveti grija de voi fetelor, sa protejati cat puteti in periada asta de inceput si sa stiti ca beau in cinstea voastra un pahar in week-end-ul asta.
multi, multi, multi pe burtici!!!
Sa ploua cu bebelusiiiiiiiii!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

fetelor mi-au venit rezultatele la hcg si am 333,00 si nu ma incadrez la nici o saptamana din graficul ala. ce ma fac acum mi-e frica sa nu fie extrauterina k de data asta sigur mor.

Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt 4+

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

http://lbdf.lilypie.com/DtA8p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

laura ma bucur ca vestile bune curg in valuri........hai alina tu urmezi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinushali

fetelor mi-au venit rezultatele la hcg si am 333,00 si nu ma incadrez la nici o saptamana din graficul ala. ce ma fac acum mi-e frica sa nu fie extrauterina k de data asta sigur mor.

in a cata zi de la stimulare cu pregnyl,sau de cand ati prestat ai facut bhcg?mie, o prietena,care lucreaza la medsana, mi-a zis ca valoarea mea de 64 se incadreaza la 4 sapt. depinde de clinica.oricum la mine e imposibil sa fie 4 sapt.,ci fix 2...deci acum ne gandim ca daca au fost 2 foliculi sa nu fie si 2 bebei.
oricum eu mai repet marti, caci dr.i s-a parut mica valoarea,poate si din cauza sarcinii fff.mici(eventualei)pana nu vad cu ochii mei...
iti recomand sa mai faci inca o data bhcg sa vezi daca se modifica, si cu cat...
va tinem la curent, si nici noi, deocamdata nu ne facem prea multe sperante.sa speram ca o sa fie bine.
uite,la medsana, daca ai sub 25um.se considera ca nu esti insarcinata sau echivoc,in alta parte sub 5-nu esti insarcinata.deci...difera aparatura,probabil.

Mergi la inceput